Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- «عبدالرضا رحماني فضلي» وزير کشور، گفت: طرح منع به کارگيري بازنشستگان در صورت تاييد نهايي شوراي نگهبان و ابلاغ آن، در وزارت کشور اجرايي مي شود زيرا همه ما بايد تابع قانون باشيم.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور، رحماني فضلي روز پنجشنبه در حاشيه مراسم گراميداشت روز ملي تشکل ها و مشارکت هاي اجتماعي ويژه تشکل هاي مردم نهاد استان اصفهان در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال که «با توجه به تاييد کليات قانون منع بکارگيري بازنشستگان در شوراي نگهبان، اين قانون چه زماني در وزارت کشور اجرايي مي شود؟»، گفت: اين قانون هر زماني که به ما ابلاغ شود، اجرا مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه دو ماه فرصت اجراي اين قانون پيش بيني شده است، افزود: بر اساس آنچه که به تصويب شوراي نگهبان مي رسد، بايد سوابق استانداران را انطباق دهيم زيرا برخي از آنها عودت داده شده يا بازخريد شده اند و عده اي هم بازنشسته هستند فلذا هر تعدادي که منطبق با اين قانون باشند تصميم گيري مي شود.
رحماني فضلي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر برخي ايرادات ساختاري در نظام اداري گفت: نظام اداري ما نظامي متمرکز است، علاوه بر آن، قوانين و مقرراتي داريم که در برخي از موارد، مسير کار را پيچيده و طولاني مي کند زيرا براي اينکه کارها با سهولت و دقت و با سرعت پيش برود، حتما بايد اين مسير را کوتاه کنيم.
وي ادامه داد: دولت به همين منظور در واگذاري اختيارات از مرکز به استان ها تاکنون بيش از 170 مورد اختيارات را به استان ها واگذار کرده اما همچنان اين تعداد واگذاري ها در مقابل حجم اختيارات کم است و اعتقاد و نظر دولت هم اين است که اختيارات بيشتري واگذار شود تا انشاالله بتوانيم با واگذاري اختيارات و کوتاه کردن اين مسير، کار مردم را سريع تر انجام دهيم.
رحماني فضلي وزير کشور در اين مراسم از 10 سمن برتر اصفهان تقدير کرد.
سيام**9121**1368
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک تاک، شرکت فناوری چینی بایت دنس، نتواند برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، استفاده از این شبکه اجتماعی را در آمریکا ممنوع می‌کند.

این لایحه  به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه از آنها نظارت کند، توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که روز چهارشنبه آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، نماینده ارشد حزب جمهوری خواه گفت: سال‌ها به حزب کمونیست چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند که به طرز خطرناکی کوته بینانه بود. یک قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد که اقدام خوبی برای آمریکا است.

نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، تنها یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته، اپل اعلام کرد که پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی چین به آن دستور داده است تا واتس اپ و موضوعات پلتفرم‌های متا را از اپ استور خود در چین حذف کند.

تیک‌تاک قرار است به دلیل اصلاحیه اول این لایحه را به چالش بکشد و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک نیز دوباره اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در ماه نوامبر ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک را با استناد به دلایل آزادی بیان مسدود کرد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا گفت ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران آمریکا را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد فوراً درباره این موضوع اظهارنظر نکرد، اما به کارمندان گفته است که به سرعت به دادگاه می‌رود تا این قانون را مسدود کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه‌ها روبرو شد. با این حال، کارشناسان می‌گویند، اگر بایت دنس نتواند این برنامه را واگذار کند قانون جدید به دولت بایدن پایه قانونی قوی تری برای ممنوعیت تیک‌تاک می‌دهد

این لایحه همچنین ابزار‌های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.

سناتور دموکرات ران وایدن گفت که نگران است این لایحه اختیارات گسترده این قانون توسط دولت آینده برای نقض حقوق متمم اول آمریکایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • قانون حجاب و عفاف باید در کشور اجرا شود
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • نظراتم را در مورد طرح حجاب صریح با مقامات و حاکمیت می‌گویم/ بلای جان طرح‌های خوب نبود رویه‌های درست اجراست
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • خبر جدید پلیس درباره نرخ جریمه رانندگی 1403