Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی "شرف الدین جامی الاحمدی"، امام جمعه اهل سنت تربت جام، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تقریب، در توضیح سخن گهربار حضرت امام خمینی (ره) در مورد حج که فرمودند: «حج بی روح و بی تحرک و قیام، حج بی برائت، حج بی وحدت و حجی که از آن هدم کفر و شرک برنیاید، حج نیست.» اظهار داشت: حج یک مجمع جهانی است که در سراسر جهان نمایندگان و سفیرانی از مسلمانان برای ادای مناسک حج مشرف می شوند و یکی از فریضه های الهی و یکی از ارکان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تأکید کرد: حج به این دلیل که بزرگترین تجمع مسلمانان در مکه مکرمه است، بنابراین مسلمانان در آنجا باید ابهت و شوکت دین اسلام را نشان دهند. و این، زمانی میسر است که هماهنگی و وحدت و برنامه ریزی درستی وجود داشته باشد تا در حج علیه شرک و کفر و الحاد حرکت هایی انجام شود و عملا به دنیا نشان داده شود که دینی که سعادت انسان ها را تضمین و بیمه می کند اسلام است و لاغیر.
 
مولوی جامی الاحمدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بحمدالله این حرکت ها وجود دارد اما می بینیم که فقط حجاج ایرانی به این مسئله اهتمام می ورزند اما حجاج دیگر تنها به اعمال عبادی حج می پردازند. در صورتی که حج هم عمل عبادی است و هم سیاسی در جهت ایجاد اتحاد و نشان دادن ابهت و شوکت اسلامی به غیرمسلمانان. پس لازم است که محافلی در حج تشکیل شود و علیه کفر و شرک تحرکاتی انجام شود و در مورد رفع ظلم و تبعضیات جهانی و عدم اتحاد و اتفاق صحبت شود تا نشان دهد که همه مسلمانان جهان امت واحدی هستند و آنچه که می گویند، حرف همه مسلمانان دنیا است. از این رو فرمایش حضرت امام خمینی (ره) بسیار مؤثر خواهد بود تا مسلمانان تنها برای عبادت به حج نروند بلکه باید مبارزه با شرک و الحاد را نیز به جهانیان نشان دهند.
 
مدرس مدارس علمیه اهل سنت تربت جام در ادامه اظهار داشت: مبارزه با کفر و شرک در وهله اول دستور خداوند متعال است و مجری آن حضرت رسول اکرم(ص) است که در مراسم حج، این دستورات را به وسیله حضرت علی(ع) به امت مسلمان رسانده اند. لذا از آن زمان به بعد این عمل باید ادامه می داشت؛ از این رو حضرت امام خمینی(ره) دستور صدر اسلام را زنده کردند و برائت از مشرکین را جزئی جداناشدنی از حج دانستند.
 
وی در پایان خاطرنشان ساخت: الحمدلله سالیان سال است که می بینیم حجاج ایرانی در مراسم حج، اعمال سیاسی و عبادی خود را بسیار خوب انجام می دهند و با برگزاری نشست های بسیار بزرگ و برنامه هایی بر ضد مشرکین، به دستورات خداوند عمل می کنند؛ امیدواریم این کار ادامه داشته باشد و دیگر ممالک اسلامی با اتفاق و اتحاد با یکدیگر، در این مسیر همراه شده و این پیام الهی را به گوش همه جهانیان برسانند.
 
گفتگو و تنظیم: فرشته صدیقی

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • از بقیع صدای گریه می‌آید