Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@01:22:32 GMT

ایجاد شدن خودتحریمی برای واردکنندگان دارو

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۱۸۸۰

به گزارش جهان نيوز، به نقل از مهر، همایون هاشمی، افزود: تمام کشورهای دنیا مشکلاتی را برحسب اختلاف بر سر مرزها، نگرش یا نحوه اداره کشور یا سایر موضوعات با دیگر کشورها دارند و ما هم از امر مستثنی نیستیم، کما اینکه آمریکا در پی خصومتی که دارد، ایران را تحت تحریم قرار داده است.

وی ادامه داد: وقتی فرآیندهایی را در داخل کشور به صورت معیوب و در پیسوءمدیریت ارائه می‌دهیم موجی از نارضایتی را ایجاد می‌کند، کما اینکه متاسفانه در شرایط کنونی در حوزه دارو یک پازلی ایجاد شده که همواردکنندگان و هم تولیدکنندگان نسبت به مشکلات کنونی معترض هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هاشمی تصریح کرد: هم‌اکنون واردکنندگان دارو از نظر سختی کار و تامین ارز ناراضی هستند، چرا که در پی روند غیرعلمی که گلوگاه‌هایی در روند تخصیص ارز ایجاد کرده است، متوقف می‌شوند و به دلیل آسیبی که می‌بینند، انگیزه‌ای برای تداوم فعالیت در این حوزه ندارند.

وی یادآورشد: افرادی که در حوزه واردات دارو به دولت کمک می‌کنند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند و نباید فراموش کرد که واردکنندگان دارو در مدت 8 سال دفاع مقدس هم داروی مورد نیاز کشور را تامین کرده و حتی به جبهه‌ها هم کمک می‌کردند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: بی‌تردید واژه «خودتحریمی» به روندی اطلاق می‌شود که در پی سوءمدیریتی که در حوزه واردات دارو ایجاد شده است با تعریف فرآیندی غیرعلمی برای تخصیص ارز، انگیزه واردکنندگان و تولیدکنندگان فعال در حوزه دارو را کاهش داده است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند