Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور مجاوری مشاور وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص وضعیت حقوقی اردوگاه شهید باهنر تهران، اظهار کرد: مسائلی که مطرح می‌شود برخی درست و برخی نادرست است؛ برخی کارشناسی شده حرف نمی‌‌زنند.

وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش قرار نیست اقساطی را پرداخت کند بلکه سازمان برنامه و بودجه و دولت مسؤول تأمین کننده این پول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجاوری با بیان اینکه در حال حاضر ۲ سال گذشته و اقساط پرداخت شده است، گفت: ما بر اساس آیین‌نامه و مصوبه دولت، این اختیار را داشته‌ایم که وثیقه‌ای را بگذاریم و عرصه اردوگاه بر اساس نظر کارشناسی رسمی دادگستری قیمت‌گذاری شده است.

 وی در پاسخ به این پرسش که عنوان می‌شود یک‌سوم قیمت اردوگاه تعیین شده است، افزود: زمان امروز را در نظر نگیرید که قیمت ملک چندین برابر شده است؛ آن زمان ۳ کارشناس رسمی، عرصه اردوگاه را قیمت‌گذاری کردند و هیچ ابنیه و هیچ اعیانی قیمت‌گذاری نشده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این اقدام طبق قانون و آیین‌نامه‌ای است که کارگروه تعیین کرد و خوشبختانه همه اقساط تاکنون پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: ما نباید آینده را با نگاه منفی ببینیم؛ همین تابستان چند ده هزار دانش‌آموز در اردوگاه برنامه دارند و فعالیت‌ها در حال انجام است.

مجاوری با تأکید بر اینکه  کار اشتباهی صورت نگرفته است، گفت: اقساط اردوگاه، بدهی آموزش و پرورش نیست که مورد غفلت قرار بگیرد بلکه بدهی دولت است و بر اساس تبصره قانونی پرداخت خواهد شد.

وی افزود: ۲ سال از اقساط باقی مانده است که بعد از آخرین پرداختی، در اختیار خودمان است البته اکنون هم برنامه‌ها در اردوگاه برگزار می‌شود و این موارد روی کاغذ بوده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اینکه مطرح می‌شود شرکتی تحت عنوان سوم شهریور ایجاد شده و غیبش زده است، این گونه نیست.
انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد