Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر رفع موانع کسب و کار نوپا گفت: ضمن حمایت از این مشاغل بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده سالانه ۱۰۰ هزار کسب و کار نوپا ایجاد می‌شود. ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد‌جواد آذری‌جهرمی بعدازظهر امروز در نشست با فعالان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر با بیان اینکه جایگاه این استان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مطلوب است اظهار داشت: استان بوشهر در عرصه فناوری اطلاعات پیشرفت قابل توجهی  و  جایگاه مطلوبی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید بر شناخت ظرفیت‌های کسب و کار نوپا و توسعه زیرساخت‌های آن افزود: فراهم شدن بسترهای کسب و کار نوپا در عرصه فناوری اطلاعات از اولویت‌ها است و در این عرصه ظرفیت خوبی در کشور ایجاد می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر توجه به شتاب‌دهنده کسب و کار نوپا در حوزه فناوری اطلاعات افزود: به‌زودی مرکز شتاب‌دهنده در استان بوشهر برای حمایت از کسب و کار نوپا در راستای سرمایه گذاری و تجاری سازی فناوری مستقر می‌شود.

آذری جهرمی، از بروز انقلاب صنعتی چهارم  خبرداد و بیان کرد: انقلاب صنعتی چهارم به عنوان اقتصاد دیجیتال شکل می‌گیرد که فضای کسب و کار را براساس فناوری نوین فراهم می‌کند.

وی، باتاکید بر نقش فناوری اطلاعات در درآمدهای ناخالص ملی خاطر نشان کرد: برخی از کشورها از این حوزه درآمد قابل توجهی برای کشور کسب می‌کنند که سهم ایران در این عرصه هنوز مشخص نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حجم  اقتصادی حوزه  تلکام در ایران بیان کرد: حجم اقتصادی این حوزه  مبتنی بر فناوری اطلاعات در ایران سالانه 40 هزار میلیارد تومان است.

آذری‌جهرمی، توسعه اقتصاد مبتنی بر تولید صنعت سخت افزار، نرم افزار برای صادرات، تجارت و خدمات را 4 محور اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات دانست و تصریح کرد: بر این اساس سند پیوست فناوری اطلاعات در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی ارائه شده است.

وی، آمار صادرات نرم افزار را مورد اشاره قرار داد و افزود: هر چند آمارها شفاف نیست ولی صادرات نرم افزار از ایران سالانه 200 میلیون دلار تخمین زده می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه 40 هزار شاغل در حوزه تولید نرم‌افزار در کشور فعالیت می‌کنند خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید نرم‌افزار در کشور بسیار بالا است که در این راستا بسترهای لازم فراهم شده است.

آذری‌جهرمی با تاکید بر توسعه آزمایشگاه مرجع در حوزه فناوری گفت: افزایش بهره‌وری یکی از مهم ترین زیرساخت‌ها است که در کشور شرایط مناسبی ندارد.

وی با تاکید بر جذب سرمایه‌گذار برای حمایت از ایده و خلاقیت افزود: اتصال سیستم‌ها  و شرکت‌های دانش بنیان به دولت  تبدیل به رانت اقتصادی می‌شود که از این نظر شتاب دهنده‌ها برای حمایت از این  ایده‌ها و تجاری سازی فناوری تعیین شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر رفع موانع کسب و کار نوپا گفت: ضمن حمایت از این مشاغل بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده سالانه 100 هزار  کسب و کار نوپا ایجاد می‌شود.

آذری جهرمی از تدوین طرح نوآفرینی خبرداد و بیان کرد: این طرح که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و کسب و کار نوپا دارد تدوین شده و به‌زودی برای تصویب به هیئت دولت ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41363/P1494/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • (تصاویر) آذری جهرمی در مراسم رونمایی از کتاب «مهندسی اجماع»
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • عکس معنادار آذری جهرمی درباره دولت رئیسی
  • دعوای جالب چهره امنیتی با مدافع زاکانی بر سر قرارداد جنجالی +تصویر