Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@14:40:11 GMT

افتتاح هدفمند شعب در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۳۶۹۵

افتتاح هدفمند شعب در مناطق محروم

خبرگزاري آريا - مرتضي اکبري مديرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ايران در خصوص بهبود نحوه پراکندگي شعب در شهرستان‌هاي محروم و کم برخوردار كشور بيان داشت: خدمات و طرح‌هاي تسهيلاتي اين بانك به نحوي است كه مي‌تواند گره گشاي مشكلات نيازمندان واقعي جامعه باشد از اين رو سياست بانك قرض الحسنه مهرايران ايجاد تعادل در پراكندگي شعب به ويژه در شهرستان‌هاي محروم كشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، مرتضي اکبري مديرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ايران در خصوص بهبود نحوه پراکندگي شعب در شهرستان‌هاي محروم و کم برخوردار كشور بيان داشت: خدمات و طرح‌هاي تسهيلاتي اين بانك به نحوي است كه مي‌تواند گره گشاي مشكلات نيازمندان واقعي جامعه باشد از اين رو سياست بانك قرض الحسنه مهرايران ايجاد تعادل در پراكندگي شعب به ويژه در شهرستان‌هاي محروم كشور است.
به گزارش روابط عمومي‌بانک قرض الحسنه مهرايران، به نقل از ايلنا، دکتر اکبري، درباره سياست‌هاي کلان اين بانك گفت: سياست بانك پوشش و تامين مالي خرد براي رفع مايحتاج ضروري اقشار مختلف جامعه است. مرتضي اکبري با بيان اينکه جاي بانک‌هاي قرض‌الحسنه در کشور ما خالي بود، گفت: بانك‌هاي تجاري كشور سياست‌شان اين است كه منابع خرد را جمع كنند و به بخش‌هاي كلان و زيرساختي كشور اختصاص دهند؛ اما سياست بانك‌هاي قرض الحسنه‌اي اين است كه منابع خرد را جمع كرده و دوباره‌ به صورت تسهيلات خرد عرضه كنند كه اقشار نيازمند و كم بضاعت جامعه بتواند توزيع مناسب‌تري از ثروت داشته باشند.
مديرعامل بانک قرض الحسنه مهر ايران با اشاره به تفاوت بانک‌هاي قرض‌الحسنه با ساير بانک‌ها گفت: منابع قرض الحسنه چون‌که ارزان قيمت است، بايد به همان شكل هم تزريق جامعه شود كه آسيبي به دريافت كنندگان وارد نشود و بتوانند از پس بازپرداخت آن بر بيايند و اين باعث مي‌شود كه با ارائه تسهيلات چهار درصدي تفاوت‌هاي چشم‌گيري با نرخ سود بانكي كه در جامعه مرسوم است ايجاد شود.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: سياست بانک قرض‌الحسنه مهر ايران بخش‌هاي معيشت، وام ازدواج، درمان، حمايت از کالاي ايراني و بحث اقشار مختلف همچون دانشجويان را پوشش مي‌دهد. حجم بالايي از مشتري‌ها استقبال كردند و ما بيش از 5ميليون و 400هزار نفر مشتري در بانك‌ داريم كه قرار داد و سپرده دارند و حدود 4ميليون از آن‌ها فعال هستند و حدود يك‌ ميليون نفر هم فعاليت بانكي كمتري دارند.
وي ابراز داشت: در فعاليت‌هاي بانکي در چهار ماه گذشته حدود 340‌هزار فقره وام، بالغ بر سه‌هزار و 700ميليارد تومان تسهيلات پرداخت شده و براي مدت باقي‌مانده تا آخر سال هم برنامه ريزي کرديم به يک ميليون نفر وام بالغ بر ده هزار ميليارد تومان پرداخت کنيم. در اين چهار ماه به هدف خود دست‌ يافتيم.وي گفت: يکي از کارهايي كه امسال انجام داديم حمايت از كالاي ايراني بود و چند قرارداد با شركت‌هايي بسته‌ايم كه شركت سهامي‌فرش ايران و شركت‌هاي گردشگري از جمله آن‌ها است كه نحوه عمل آن‌ به اين‌ صورت است كه ما وام به بخش تقاضا مي‌دهيم و تقاضا وقتي افزايش پيدا كند توليد داخلي هم حمايت مي‌شود. اکبري گفت: در اين طرح‌ها، ما قرارداد سه جانبه‌اي با توليد کننده و خريدار و بانک مي‌بنديم. توليد کننده و فروشنده كالا آن‌ شخص را معرفي مي‌كند و ما وام را به حساب فروشنده كالا مي‌ريزيم و اين مدل مثلثي شكل گرفته و در حال انجام است و شركت سهامي‌فرش ايران اولين آن بوده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی