Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@12:04:12 GMT

چرخش توربین‌های گازی با قطعات داخلی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۷۷۴۴

چرخش توربین‌های گازی با قطعات داخلی

ایران اکونومیست - به گزارش  ایران اکونومیست، شرکت مهندسی بدر سیستم (سهامی خاص) که حاصل توانمندی و تخصص جوانان ایرانی است محصولاتی در زمینه تولید انواع قطعات توربین های گازی، بخار و توربوکمپرسور ها برای صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، برق و راه آهن طراحی و تولید می کند.
 
پژوهش در زمینه طراحی و ساخت قطعات نیروگاهی از قبیل توربینهای گازی و بخار، پره های توربین های گازی و بخار، قطعات صنایع هواپیمائی، قطعات صنایع خودرو و صنایع سنگین، ایجاد نیروگاه برق، مجتمع پتروشیمی، پالایشگاه نفت و مجتمع گاز طبیعی، مشاوره در زمینه واردات، نصب و راه اندازی سیستمهای تولیدی اتوماتیک و قابل انعطاف FMS و غیره از جمله محصولات و خدمات این شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گفته علیرضا درویشی مدیر عامل شرکت مهندسی بدر سیستم، می گوید: این شرکت با تکیه بر تخصص و توانایی نخبگان کشور راه اندازی شده و در این چند سال فعالیت، گواهینامه های مختلف و تاییدیه های زیادی دریافت و نمایشگاه های مختلفی نیز از دستاوردها و محصولات تولید خود برگزار کرده ایم.
 
وی همچنین بیان کرد: تولید ماشین آلات خطوط تولید، ماشین آلات کنترل کیفیت، نرم افزارهای طراحی مهندسی و تحلیل به کمک رایانه ) (CAD/CAM/CAE، صادرات قطعات نیروگاهی از قبیل توربین های گازی و بخار، پره های توربین های گازی و بخار، قطعات صنایع هواپیمائی، قطعات صنایع خودرو و کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، ارائه خدمات طراحی مهندسی و غیره از جمله تولیدات شرکت ما است.
 
همچنین تدوین دانش فنی، نمونه سازی سریع (RP)، قالب سازی سریع (RT)، بازسازی و تعمیر و نگهداری توربینهای گازی و بخار، سرمایه گذاری و مشارکت در سایر شرکتها و انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی و ایجاد شعب و نمایندگی داخل و خارج کشور، اخذ و اعطای نمایندگی کلیه شرکتهای داخلی و خارجی و خرید و فروش کلیه کالاهای مرتبط با موضوع فعالیت شرکت از دیگر خدمات ارائه شده توسط این شرکت است.
 
مشتریان اصلی شرکت مهندسی بدر سیستم عبارتند از صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع تولیدی، قالب سازی ، قطعه سازان، و صنایع ریخته گری، مراکز آموزشی، تحقیقاتی و دانشگاه های ایران.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توربین های گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۷۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند

شرکت ملی نفت ایران با هدف مطالعه توسعه میدان‌های گازی و تولید روزانه ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز هفت تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلون دلار با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده‌ را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح‌ ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و .... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت‌ اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد