Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری ایلام گفت: ضروری است توسعه روستاهای هدف گردشگری استان ایلام متناسب با ویژگی‌های بومی باشد. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵ استانها ایلام نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازایلام، احمد کرمی پیش از ظهر امروز در نشست انتخاب روستاهای هدف گردشگری و بر طرف کردن مسائل و مشکلات اینگونه روستاها در استان ایلام اظهار داشت: ضروری است توسعه روستاهای هدف گردشگری استان ایلام متناسب با ویژگی‌های بومی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استانداری ایلام گفت: روستاهای که در استان ایلام با هدف گردشگری انتخاب می‌شوند باید قابلیت‌های  اعلامی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را داشته باشند.

وی با تاکید به رعایت قابلیت‌های گردشگری بومی و محلی روستاهای مورد بحث تاکید کرد و افزود: انتخاب روستا با ویژگی گردشگری و اقامتی و بومگردی و داشتن اکو کمپ‌ها موجب جذب گردشگران به استان ایلام می‌شود.

کرمی ظرفیت‌های طبیعی و آثار باستانی و تاریخی استان ایلام را مناسب برای اقتصاد گردشگری در استان ایلام نام برد و گفت: با انتخاب روستاهای هدف گردشگری می‌توان استان ایلام و ظرفیت‌های توریستی آن را در توسعه اقتصادی استان ایلام موثر ساخت.

دارند به عنوان روستای هدف معرفی شده‌اند و باید از قابلیت‌های بومی محلی نیز برای توسعه روستا استفاده کرد چرا که امروزه بسیاری از گردشگران متقاضی اقامت در اقامتگاه‌های بوم‌گردی و اکو کمپ‌ها هستند.

وی در ادامه گفت: با بررسی‌های کارشناسی با تاکید و اولویت موارد اعلامی مد نظر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری روستای "بیشه دراز" دهلران متناسب برای انتخاب به عنوان روستای نمونه هدف گردشگری است.

کرمی اجرای طرح هادی در این روستا و برطرف کردم مشکلات روستای " بیشه دراز" در بازده زمانی مشخص را مورد تاکید قرار داد و خاظر نشان کرد: اجرای عملیات عمرانی روستای "‌بیشه دراز" سریعا آغاز و مشکل الحاق زمین‌های مورد نیاز طرح از طریق بنیاد مسکن و اداره کل منابع طبیعی برطرف و آماده اجرای طرح روستای هدف گردشگری شود.

معاون عمرانی استانداری ایلام اختصاص اعتبار 280 میلیون تومانی را برای اجرای روستای بیشه دراز در طرح هدف گردشگری را اعلام و گفت: علاوه بر اختصاص اعتبار 280 میلیون تومان نسبت به فرجام آب شرب، جاده و ارتباطات با سیم و بی سیم و اینترنت این روستا سریعا به انجام برسد.

انتهای پیام/ ع

R7718/P1494/S6,52/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • دو روی سکه باران در ایلام
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری