Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: این طرح برای دیگر اعضای هیات علمی به صورت اختیاری خواهد بود و امتیاز مثبت برای آنها خواهد داشت.

به گزارش قدس آنلاین،مسعود برومند صبح امروز در نشست معاونان پژوهشی دانشگاه های کشور در وزارت علوم گفت: از سال ۹۸ اعضای هیات علمی جوان کشور باید ۶ ماه دوره های تخصصی مربوط به دروسی که خوانده اند را بگذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دوره ها به صورت نیمه وقت و تمام وقت خواهد بود و برای شرایط استخدامی این افراد الزام آور است.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: این طرح برای دیگر اعضای هیات علمی به صورت اختیاری خواهد بود و امتیاز مثبت برای آنها خواهد داشت.

برومند با اشاره به اجرای طرح ساز و کار اختصاص بودجه های پژوهشی در وزارت علوم گفت: از ابتدای مهر ماه این طرح اجرا می شود.

وی افزود: این طرح در تمامی حوزه ها از جمله علوم انسانی، فنی و مهندسی و هنر نیازهای کشور را به صورت فراخوان اعلام می کند و اعضای هیات علمی برای رفع این نیازها گرنت علمی دریافت خواهند کرد.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: طی چهار هفته آینده اولین ویرایش این طرح به دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ارسال خواهد شد.

برومند اظهار داشت: موضوع توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری از برنامه های معاونت پژوهشی وزارت علوم به شمار می رود که در این راستا به موضوع افزایش کیفیت توجه خواهد شد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر دستاوردهای خوبی در پارک های علم و فناوری و پژوهشگاه ها داریم اما نیازمند یک جهش وسیع هستیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: تمرکز بر چالش های ملی کشور به خصوص چالش های زیست محیطی از اولویت های وزارت علوم است که در این راستا برنامه ریزی های لازم را انجام خواهیم داد.

برومند با اشاره به جایگاه ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: باید بستری فراهم شود تا اعضای هیات علمی در همه حوزه های تخصصی خود بتوانند ارتباط دقیق و مستمر با بخش ها، دستگاه ها و سازمان های مربوطه خود داشته باشند.

وی عنوان کرد:  در حال حاضر طرح های صنعتی در دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور اجرا می شود اما باید موضوع افزایش کیفیت را در این پروژه ها مد نظر قرار دهیم که در این راستا نیازمند مدیران تحقیقاتی هستیم بنابراین باید برای تربیت این مدیران آموزش های لازم را ارائه کنیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: تمرکز بر برنامه محور کردن فعالیت های پژوهشی از دیگر اولویت های وزارت علوم است چرا که نباید فعالیت های پژوهشی بر اساس وظایف روزمره دنبال شود.

برومند با بیان اینکه شناسایی توانمندی اساتید، دانشجویان و دانشگاه ها در مناطق مختلف کشور بسیار مورد توجه است افزود: ما نمی خواهیم دو دانشگاه تهران یا صنعتی شریف داشته باشیم بلکه هر دانشگاهی باید اولویت ها و برنامه های خود را به صورت منطقه ای و ملی دنبال کند.

وی اظهار داشت: شکل گیری تیم های پژوهشی بسیار مورد اهمیت است چرا که چالش های کشور نسبت به گذشته متفاوت تر شده و برای رفع آنها نیازمند فناوری های گوناگون و تیم های تخصصی هستیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: یکی از نیازهای امروز وزارت علوم ایجاد نظام آماری است که در حال حاضر با معاونت های مختلف وزارت علوم صحبت کردیم و قرار است یک نظام آماری یکپارچه در این وزارتخانه تشکیل شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تدریس دانشگاه قدس آنلاین معاون پژوهشی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • افزایش یارانه اعتباری خرید کتاب هیات علمی، دانشجویان و طلاب
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام