Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل خراسان‌شمالی، مسلم محمدیاران، با اشاره به کشف و ضبط مقادیر بسیار زیادی کالای قاچاق و احتکار شده از 10 انبار کالا در برخی از شهرستان های اين استان افزود: بسیاری از سودجویان با توجه به مشکلات اقتصادی اخیر، قصد سوءاستفاده از مردم را داشته و دارند ؛ ولی باید بدانند که به شدت و قاطعیت با آنها برخورد می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: اقلامی که تاکنون در شهرستان های بجنورد، اسفراین و آشخانه کشف شده اند شامل مقادیری دارو ، مواد شوینده، لوازم خانگی، کاغذ، مواد غذایی، لاستیک اتومبیل و لنت ترمز بوده كه برخي از اين اقلام قاچاق مي باشد و به جهت احتکار در انبارهای غیرقانونی و خودداری از عرضه، ضمن پلمپ انبارهای موردنظر، کالاهای مکشوفه ضبط و پرونده هایی در این رابطه در سازمان تعزیرات حکومتی استان تشکیل و در دست رسیدگی است .
دادستان عمومی و انقلاب بجنورد عنوان کرد: به موجب دستورالعمل ابلاغی از سوی دادستان محترم کل کشورو تأکید رئیس کل دادگستری استان و باهمکاری نیروهای اطلاعات سپاه و فرماندهی انتظامی استان و نیز با توجه به گزارش مردمی واصله، بلافاصله اقدام لازم با محوریت دادستانی مرکز استان، در خصوص اجرای این ابلاغیه معمول و به عنوان مهمترین گام، بدوا از سازمان تعزیرات حکومتی استان خواسته شد تا با رصد انبارهای غیر قانونی در استان، در اسرع وقت نسبت به کشف و ضبط کالاهای احتکار شده اقدام نماید .
وی ضمن تأکید جدی بر تداوم روند این نظارت ها و بازرسی ها، از فقدان سیستم جامع و بانک اطلاعاتی دقیق از میزان و کم و کیف کالاهای اساسی موجود در استان و عملکرد برخی از دستگاه های اجرایی ذی ربط انتقاد و خاطر نشان کرد: وجود سیستم یکپارچه جامع اطلاعاتی در این خصوص می تواند با تسهیل روند نظارت، علاوه بر ایفای نقش بازدارندگی و پیشگیری از بسیاری از آسیب های مبتلابه در بخش های اقتصادی، از ایجاد تلاطم و نوسان قیمت در بازار جلوگیری نموده و در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و کاهش اثرات تحریم در جامعه مفید و مؤثر باشد .
وی از شهروندان خواست هرگونه اخباري پیرامون احتکار ، قاچاق کالا و اقدامات مشکوک در حوزه اقتصادی را جهت پیگیری قضایی و برخورد قاطع به مراجع ذیربط اطلاع دهند .

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد