Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت اعلام کرد که در شهریور ماه سال گذشته به طور متوسط روزانه ۶۶ نفر جان خود را به دلیل حوادث ترافیکی از دست دادند. این رقم بیش از آمار جانباختگان حادثه سقوط هواپیماری تهران - یاسوج بود.

به گزارش ایسنا سید حسن هاشمی در افتتاحیه دومین همایش پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی که امروز در شبکه رادیویی سلامت برگزار شد اظهار کرد: بیشترین آمار تلفات رانندگی در شهریور ماه رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار اعلام شده در شهریور ماه گذشته به طور متوسط روزانه ۶۶ نفر و در یکی از روزها ۸۱ نفر را به دلیل این حوادث از دست دادیم. این رقم بیش از کشته شدگان سقوط هواپیمای تهران - یاسوج است.

وی افزود: متاسفانه ما اتفاقاتی از این دست که هر روز رخ می‌دهند را حس نمی‌کنیم. شاید دلیل آن این است که ما خیلی برای جان انسان‌ها ارزش قائل نیستیم. از یک طرف عده‌ای جان شیرین خود را فدای دین می‌کنند و مظهر ایثار و شهادت می شوند ولی از طرف دیگر بیشترین تلفات جوامع بشری این روزها در منطقه ما و کشورهای اسلامی رخ می‌دهد.

هاشمی در ادامه بااشاره به موضوع خودروهاسازی گفت: گویا جان انسان‌ها برایمان کمتر ارزش دارد متاسفانه گوش شنوایی نیست. قوه مصممی نیز وجود ندارد که از ساخت برخی خودروها پیشگیری کند. کاش آنقدر که در فضای مجازی و خبرهای سیاسی به برخی مسائل اهمیت می‌دهیم و برخی اطلاعات درست و نادرست از جنس عملیات روانی را مبادله می‌کنیم برای جان هموطنان خود وقت بیشتری می‌گذاشتیم.

وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه هر سال در دنیا یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر به دلیل حوادث ترافیکی فوت می‌کنند، تصریح کرد: این رقم معادل ۳۴۲۴ نفر در روز و ۱۴۲ نفر در هر ساعت است. افزون بر این حدود ۲۰ تا ۵۰ میلیون نفر نیز بر اثر این حوادث مجروح می‌شوند که بسیاری از آنها تا آخر عمر روی صندلی چرخدار یا در بستر بیماری می‌مانند و هزینه‌های گزافی به خانواده آنان تحمیل می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه بیشتر حادثه دیدگان سوانح رانندگی در بازه سنی ۱۵ تا ۳۰ سال هستند، اظهارکرد: در سال ۲۰۰۴ حوادث ترافیکی نهمین علت مرگ و میر در دنیا اعلام شد اما تا سال ۲۰۳۰ این حوادث به پنجمین علت مرگ و میر تبدیل می‌شوند. در منطقه ما نیز ایران در این حوزه دومین کشور و در کل جهان مقام هشتم را بعد از کشورهایی مانند لیبی، تایلند، مالاوی کنگو و غیره دارد. آیا شأن و منزلت تاریخ و تمدن ملت ما این است؟

به گفته وزیر بهداشت در سال گذشته،  ۱۶ هزار ۲۹۱ نفر در ایران به دلیل حوادث ترافیکی جان خود را از دست داده‌اند. همچنین آمار مصدومان این حوادث ۲۱ برابر آمار افراد فوت شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: بسیاری از این مصدومان جان سالم به در نمی برند و با زیرکی این آمار کمتر تعریف می‌شود. شهریور ماه سال گذشته هر ۱۵ دقیقه یک نفر جان خود را بر اثر این حوادث از دست داد. اقدامات زیادی تاکنون برای پیشگیری از این حوادث انجام شده است، کمپین ۳۰_۶۰ نیز با توجه به یکی از آسیب‌شناسی های این حوزه آغاز به کار کرده است.

وزیر بهداشت اضافه کرد: ما در این مراسم جمع شدیم تا به سرنشینان خودروها و به ویژه موتورسیکلتها - که یکی از عوامل اصلی تصادف در نزدیکی شهرها هستند - هشدار دهیم تا از خود مراقبت کنند. امیدواریم روزی خداوند خودروسازان منصفی را در این کشور متولد کند و آن‌ها را در مسند قرار دهد و امیدوارم این کمپین بتواند در سال آینده گزارش کار عملی داشته باشد.

هاشمی تاکید کرد: تا فرهنگ صحیح ترافیکی ایجاد نکنیم به هدف خود نمی رسیم.

وی در ادامه با اشاره به نقش رادیو و تلویزیون در زمینه فرهنگ سازی گفت: آموزش و پرورش و پیش از آن خانواده‌ها نقش اول را در این حوزه دارند. در این بخش هر چه تلاش کنیم کم است. در بخش آموزش نباید از تکرار خسته شد. هنرمندان نیز می توانند با برنامه های زیبا و اثرگذار بهترین نقش را ایفا کنند.

وزیر بهداشت افزود: در حوزه بهداشت و درمان شبیه «آقای شصت چی» در سریال مرد هزار چهره هستیم که می‌گفت من بی تقصیرم. ما قربانی ندانم‌کاری افراد یعنی رانندگان به جز وسایل حمل و نقل عمومی و راکبان موتور سیکلت و کسانی که در حوزه خودرو و جاده و نظارت نقش آفرین هستند، می‌شویم. در عین حال وزارت بهداشت ناوگان خود را در حوزه‌های آمبولانس دریایی و هوایی به کمک دولت و مجلس به روز کرد.

هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد که سازمان بیمه مرکزی که بعد از یکسال به جای پول به ما اوراق می‌دهد، حتی یک ریال نیز در حوزه حوادث ترافیکی پرداخت نکند. همچنین خود مردم در بخش‌هایی که شاهد کم توجهی کارگزاران هستند، دقت داشته و مراقب باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام حوادث ترافیکی وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در جمع خبرنگاران با قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار کرد: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می‌کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

 عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جز بودجه امسال دیده شده است.

 عین‌اللهی در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود با خبرنگاران به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

 وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

او با شاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

 عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • ریکاوری پرسپولیسی‌ها بعد از ال‌کلاسیکو
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان