Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@10:06:51 GMT

شرایط انتقال به داخل تغییر نکرده است

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۶۶۱۶

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به شرایط گذراندن 36 واحد برای انتقال از خارج به داخل گفت: این شرایط به دلیل مشکلاتی که بازار ارز برای خانواده ها و دانشجویان ایجاد کرده بود فراهم شده و تنها برای افرادی است که تا قبل از تیرماه 97 تحصیل خود را در دانشگاههای خارجی مورد تایید وزارت بهداشت شروع کرده اند؛ مشروط بر اینکه سایر شرایط انتقال را داشته باشند می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر افراد هم باید از همان شرایط مندرج در آیین نامه مربوطه را که از سنوات بسیار دو ردر وزارتین بهداشت و علوم اجرایی شده است، پیروی کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید اکبری ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: این موضوع که تنها کسانی که از سوی دولت بورسیه می شوند و یا ارز دولتی دریافت می کنند می توانند از شرایط انتقال استفاده کنند موضوعیتی ندارد. چرا که در حال حاضر اعطای بورسیه و یا پرداخت ارز دولتی صورت نمی گیرد. بنابراین تسهیلات برای افرادی است که از ارز دولتی استفاده نمی کنند و شامل قشر خاصی هم نمی شود.

دکتر حمید اکبری مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: شرایط جدید بازار ارز باعث شده که خانواده برخی دانشجویانی که خارج از کشور تحصیل می کنند با مشکل مواجه شوند و به همین دلیل برای کمک به این خانواده ها دانشجویانی که تا قبل از تیرماه سال 97 تحصیل خود را آغاز کرده اند چنانچه واجد سایر شرایط از جمله تحصیل در دانشگاه معتبر، معدل دیپلم، معدل پیش دانشگاهی و معدل واحدهای گذرانده شده مورد نظر باشند می توانند با گذراندن 36 واحد براساس واحدهای موجود در سرفصل رشته مربوطه در دانشگاههای علوم پزشکی ایران، به داخل کشور منتقل شوند.

دکتر اکبری ادامه داد: افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در داخل کشور می باشند از تمامی اقشار جامعه، بعضا اقشاری که توان تامین ارز غیردولتی برای فرزندانشان را ندارند، هستند و تسهیلات مربوط به قشر خاصی نیست.

وی افزود: افرادی که از تیرماه 97 به بعد قصد ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور را دارند باید دقت کنند که چنین شرایطی را نخواهند داشت و شرایط انتقال به داخل بسیار سختگیرانه خواهد بود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی با بیان اینکه افرادی که از دانشگاههای علوم پزشکی کشور فارغ التحصیل می شوند باید کیفیت و مهارت لازم را برای خدمت در عرصه های خدمات داشته باشند گفت: نه تنها شرایط برای ورود به داخل آسان نشده بلکه شرایط سخت گیرانه تری نیز برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

دکتر اکبری تاکید کرد: اگر چه به افرادی که تا قبل از تیرماه 97 تحصیل خود را در دانشگاههای خارجی شروع کرده اند اجازه داده می شود به دانشگاههای داخل منتقل شوند، ولی این افراد اگر واجد شرایط علمی لازم نباشند نمی توانند ادامه تحصیل دهند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و داوطلبانی که اکنون می خواهند برای تحصیل به خارج از کشور بروند مطلع باشند که هیچگونه تضمینی برای انتقال ایشان به دانشگاههای داخل کشور وجود ندارد.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: اخیرا برخی شرکت های اعزام دانشجو از شرایط جدید سوءاستفاده نموده و تبلیغات کاذبی مبنی بر تسهیل تحصیل در رشته های علوم پزشکی و دور زدن کنکور به راه انداخته اند. به داوطلبان توصیه می کنم به هیچ وجه فریب این تبلیغات را نخورند. چرا که انتقال خارج به داخل با سخت گیری های خاصی انجام می شود و امکان توقف کامل این مسیر نیز وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر اکبری خاطرنشان کرد: برای پذیرش دانشجویان انتقالی از خارج به داخل از ظرفیت مازاد دانشگاههای داخلی استفاده می شود و پذیرش این دسته از دانشجویان ارتباطی با سایر ظرفیت های دانشگاه های علوم پزشکی ندارد و این موضوع هیچگونه تاثیری در میزان پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری ندارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • حمایت دانشگاهیان مشهد از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور