Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@17:41:21 GMT

غنی یا فقیر، کدام قانون‌مدارترند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۱۰۴۴

غنی یا فقیر، کدام قانون‌مدارترند؟

روانشناسان دریافتند که بسیاری از افراد ثروتمند، خود را بالاتر از قانون احساس می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌‎میل، آیا پول می‌تواند ریشه انجام کارهای غیراخلاقی و  غیر قانونی باشد؟ ارتباط پول و بی‌قانونی چیست؟ نتایج مطالعات جدید روانشناسان دانشگاه برکلی نشان داده است که افراد ثروتمند بیشتر احتمال دارد رفتارهای غیراخلاقی مانندمشاجره و رانندگی ناایمن، انجام دهند، زیرا ثروت منجر به این می‌شود تا به خود حق بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در این بررسی ارتباط میان ثروت و انجام کارهای غیراخلاقی را مورد بررسی قرار دادند.

متاسفانه، نتایج نشان می‌دهد که ثروتمندان گاهی خود را برتر از قانون احساس می‌کنند و بیشتر در معرض انجام رفتارهای غیراخلاقی هستند.

حتی دیده شده است که این افراد گاهی افراد پایین‌تر را نادیده گرفته و حق آنها را از بین می‌برند.

دچر کلتنر، مدیر این تیم مطالعاتی و روانشناس دانشگاه برکلی که سالهاست بر روی تاثیرات ثروت و قدرت بررسی می‌کند، در این باره می گوید:  تاثیر منفی قدرت، قانون طبیعت انسان است.

او تفاوت در نحوه برخورد غنی و فقیر با شرایط مختلف اجتماعی را ارزیابی کرده و می افزاید: ثروت اساسا یک مکانیسم قدرت است و این قدرت می‌تواند محدودیت‌های جامعه را از بین ببرد و منجر به این شود که افراد آزادانه عمل کنند و حتی گاه باعث می‌شود تا کمتر نسبت به کاری که انجام می‌دهند، احساس شرم کنند و دیدگاه متفاوتی نسبت به دیگران داشته باشند.

نتایج این مطالعه نشان داد، افرادی که دارای اتومبیل‌های گرانقیمت هستند، چهار برابر بیشتر احتمال انجام بی‌قانونی را نسبت به افراد با اتومبیل‌های ارزان‌تر دارند.

شاید این مثال جالب باشد که اگر فردی از طبقه عادی دزدی کند، بر تعداد انگشت‌شماری از افراد جامعه تاثیر بگذارد، اما اگر فرد ثروتمندی دزدی یا تخلف کند، بر تعداد بیشتری از افراد جامعه تاثیر می‌گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟! + فیلم

اولین حمله به رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۸ انجام شد، اما طی این سال‌ها بزرگترین حمله پهپادی جهان به اسرائیل توسط ایران انجام شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • شرط میلیون دلاری منچستر یونایتد برای نگه داشتن تن هاخ | یا صعود کن یا فقیر شو!
  • ببینید | کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟!
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟! + فیلم