Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبيرکل سازمان ملل متحد طي يک گزارش 14 صفحه اي، چهار پيشنهاد با هدف کاستن از درگيري ها ميان فلسطيني ها و اسرائيلي ها مطرح کرده است.
پيشنهادهاي «آنتوني گوترش» در ابعاد مختلف قابل نقد است و مي توان از قبل گفت که اين پيشنهادها هم اجرايي نخواهد شد و هم تاثيري بر کاهش رنج هاي مردم فلسطين نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخستين محور پيشنهادي گوترش، تقويت حضور ميداني سازمان ملل متحد با استقرار ناظران حقوق بشري و کارشناسان سياسي براي برآورد وضعيت در اراضي اشغالي است.
تجربه تاريخي نشان مي دهد که از يک سو اين پيشنهاد اجرايي نخواهد شد و از سوي ديگر اين پيشنهاد در موارد مشابه کارآيي نداشته است. دو مثال در اين خصوص قابل ذکر است.
در سال 1994 تيم کوچکي شامل ناظران اروپايي در الخليل کرانه باختري مستقر شدند، اما رژيم صهيونيستي درخواستها را براي حضور نيروهاي بين المللي در مناطق حساس نپذيرفته و مانع استقرار ناظران شده بود.
مثال ديگر مربوط به استقرار نيروهاي حافظ صلح ملل متحد در مرز لبنان و سرزمين هاي اشغالي است که در عمل مانع شکل گيري جنگ ميان لبنان و اسرائيل نشده و حتي اسرائيل قطعنامه 1701 شوراي امنيت سازمان ملل را نيز ناديده مي گيرد.
دومين محور پيشنهادي گوترش، «افزايش کمک هاي انساني و توسعه اي براي تضمين رفاه ساکنان فلسطين» است.
اين پيشنهاد در شرايطي مطرح مي شود که افزايش کمک هاي انساني به خصوص به باريکه غزه در اختيار سازمان ملل متحد نيست و لازمه آن پذيرش رژيم صهيونيستي است.
اسرائيل از سال 2006 تا کنون باريکه غزه را تحت محاصره همه جانبه قرار داده و طي همه اين سال ها مانع ارسال کمک هاي بشردوستانه بين المللي به اين باريکه شده است.
سومين محور پيشنهادي دبيرکل سازمان ملل متحد نيز تشکيل هيئت ناظر شهري براي استقرار در مناطق حساس مانند ايستگاه هاي بازرسي، گذرگاه ها و نزديک شهرک هاي اسرائيلي است.
مطابق اين پيشنهاد، وظيفه اين هيئت ناظر آماده کردن گزارش هايي درباره موضوعات حمايتي و امنيتي است. اين پيشنهاد نيز مانند دو پيشنهاد ديگر قابليت اجرايي ندارد زيرا رژيم صهيونيستي نگاه ويژه اي به شهرک هاي اسرائيلي دارد و اجازه استقرار يک هيئت ناظر در مناطقي نظير شهرک هاي اسرائيلي يا ديگر مناطق حساس را نخواهد داد.
چهارمين محور پيشنهادي آنتونيو گوترش، استقرار پليس يا قدرت نظامي فرستاده شده از سوي سازمان ملل است که ماموريتش فراهم کردن حمايت لازم از غيرنظاميان فلسطيني است.
واقعيت اين است که از ديد اسرائيل ميان غيرنظاميان و نظاميان فلسطيني هيچ تفاوتي وجود ندارد و اين رژيم همه فلسطيني ها را به چشم دشمن مي بيند، کمااينکه حتي به کودکان بي گناه نيز رحم نمي کند.
گوترش در شرايطي پيشنهاد چهارگانه خود را با هدف کمک به مردم فلسطين ارائه کرده است که تنها طي چهار ماه گذشته 170 فلسطيني در راهپيمايي بازگشت به شهادت رسيده و بيش از 17 هزار نفر نيز زخمي شدند، اما سازمان ملل متحد در بعد عملي هيچ اقدامي براي توقف جنايت اسرائيل انجام نداد و اين پيشنهادهاي نظري نيز ضمانت اجرايي ندارد زيرا اراده قدرت هاي جهاني بر پايان دادن جنايت هاي اسرائيل نيست.
از سوي ديگر، دبيرکل سازمان ملل متحد در شرايطي پيشنهاد چهارگانه را طرح کرده است که دولت آمريکا طرح معامله قرن را که تماماً در راستاي منافع رژيم اسرائيل قرار دارد، پيگيري مي کند و اجرايي کردن احتمالي اين طرح نيز سبب شدت گرفتن خشونت اسرائيل عليه فلسطيني ها خواهد شد.
نويسنده: سيد رضي عمادي
138/110
بيشتربخوانيد:
گوترش خواستار تحقيقات مستقل و شفاف درباره حوادث غزه شد+ ويدئو
دبيرکل اتحاديه عرب کشتار فلسطينيان درغزه را محکوم کرد
حزب الله: حوادث غزه ثابت کرد که آرمان فلسطين همچنان زنده است
اعلام عزاي عمومي از سوي تشکيلات خودگردان فلسطين

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در ادامه رایزنی‌های فشرده خود در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا، با حسین ابراهیم طه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار از تلاش‌ها و فعالیت‌های ارزشمند دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در تنظیم و برگزاری اجلاس بانجول قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با طرح پیشنهاداتی به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی خاطرنشان کرد؛ اقدام دبیرخانه سازمان برای مستندسازی جنایات رژیم اسرائیل و ایجاد سازوکاری برای این موضوع، همچنین ایجاد واحدی در دبیرخانه برای رصد جنایات رژیم اسرائیل و انجام تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی بسیار حائز اهمیت است و تحقق این امر می‌تواند به ابتکار آفریقای جنوبی کمک کند.

حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ضمن ابراز خرسندی از دیدار مجدد با دکتر امیرعبداللهیان، بر اهتمام ویژه سازمان همکاری اسلامی در پیگیری تجاوزات رزیم اسرائیل تاکید کرد.

وی همچنین ضمن استقبال از پیشنهادات حسین امیرعبداللهیان، آمادگی کامل دبیرخانه سازمان تحت مسئولیت خود برای همکاری با ایران را اعلام داشت.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی با ارائه ارزیابی خود از آخرین اوضاع بغرنج فلسطین در سایه تشدید تجاوزات و جنایات رژیم اسرائیل، بر ضرورت هماهنگی و همکاری بین کشورهای اسلامی برای مقابله با این رژیم و حمایت از مردم فلسطین تاکید کرد.

کد خبر 6096730

دیگر خبرها

  • پیشنهادات امیرعبداللهیان به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی جنایات اسرائیل را مستندسازی کند
  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • تاکید امیرعبداللهیان بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • امیرعبداللهیان با دبیزکل سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد
  • اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد؛ توافق یا حمله به رفح؟
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد