Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-28@12:15:02 GMT

روش پولدار شدن سلبریتی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۵۰۴۹

روش پولدار شدن سلبریتی‌ها

در بین این چهره های مختلف پرمخاطب در فضای مجازی می توان چهره هایی را دید که در زمره هنرمندان قرار دارند که ما با واژه سلبریتی نیز آنان را می‌شناسیم که در مواقعی این دسته از هنرمندان تنها هنرشان به نمایش گذاشتن استعدادهایشان نیست بلکه با استفاده از ابزار تبلیغ کردن سعی در جذب مخاطب و درآمدزایی دارند.
به گزارش خرداد و به نقل از قدس آنلاین،با فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام راه برای  برخی از افراد فرصت طلب برای درآمدزایی در این شبکه‌ها محیا شد، به طوری که با جست وجویی در این شبکه ها به راحتی می‌بنیم که بسیاری از گروه‌ها و پیج‎های تجاری در این شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ و فروش محصولات خود می‌پردازند و در تبلیغاتشان با اشتراک گذاشتن عکس از صنایع کوچک نوپا گرفته تا تجارت های نامحدود و گسترده به نمایش و فروش محصولات اشاره می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما این تبلیغات گاهی از سوی افرادی صورت می‌گیرد که مخاطبان آنها جوانان و نوجوانانی هستند که تلاش می‌کنند با الگو برداری از این افراد کوچکترین تفاوت را از بین برده و خود را به طور کامل شبیه سلبریتی های مورد علاقه خود کنند.
در بین این چهره های مختلف پرمخاطب در فضای مجازی می توان چهره هایی را دید که در زمره هنرمندان قرار دارند که ما با واژه سلبریتی نیز آنان را می‌شناسیم که در مواقعی این دسته از هنرمندان تنها هنرشان به نمایش گذاشتن استعدادهایشان نیست بلکه با استفاده از ابزار تبلیغ کردن سعی در جذب مخاطب و درآمدزایی دارند.
از نظر این دسته از سلبریتی ها کاربران تنها ابزاری هستند که باید در دام این تبلیغات قرار بگیرند و با هر کلیک از سوی آنان، جیب گرداننده صفحه را روز به روز غنی‌تر کنند.


پست‌های تبلیغی میلیونیجالب است بدانید نرخ تبلیغات در اینستاگرام و تلگرام وابسته به هر هنرمندی متفاوت است. هر پست بسته به میزان فالوور شخص هزینه هایی از ۱ تا ۲۰ میلیون تومان  برمی‌دارد. مثلا یکی از این سلبریتی ها برای یک پست اینستاگرامی که ۲۴ ساعت منتشر کند، حدود پنج تا هفت میلیون تومان پول می‌گیرد. اما تبلیغات در میان افرادی که از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند، متفاوت‌تر است.
این هنرمندان بیشتر در قالب استوری اینستاگرامی تبلیغات می‌کنند و استوری‌های اینستاگرامی بین سلبریتی‌ها از۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت دارد که البته می‌شود با کمی چانه زدن یکی دو تومان هم از آنها تخفیف گرفت. به این ترتیب می‌توان گفت که بازار کار در شبکه های اجتماعی برای سلبریتی ها بسیار داغ است. با وجود شبکه‌های اجتماعی موجی جدید از تجارت در ایران به کمک هنرمندان به وجود آمده است که بیشتر، این فضاها تبدیل به فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای شده است که نیازی به پرداخت مالیات و هزینه رهن و اجاره برای این هنرمندان دیگر نیست.
سوءاستفاده از اعتماد کاربرانحجت الاسلام محمد کهوند، کارشناس فضای اجتماعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده بدون هیچ ضابطه و قوانینی هستند که هر شخصی می‌تواند در آن دیده شود حال بزرگنمایی بیشتر بر روی هنرمندان است. این اقتضا مدیریتی این شبکه‌ها است، به گونه‌ای طراحی شده است که زمینه ظهور برای هرکسی امکان پذیر است.این فضای بی‌قاعده می‌تواند هر خروجی داشته باشد که نتیجه آن سوءاستفاده از اعتماد کاربران است.
حجت الاسلام کهوند درباره مدیریت بر این شبکه‌های اجتماعی گفت: این نرم‌افزارها تحت قاعده و مدیریت کشور ما نیست و تنها راه جلوگیری از اعمال فخرفروشی و تبلیغات ناهنجار نظارت بیشتر بر محتواهای منتشر شده و فعالیت افراد سودجو بر این شبکه‌ها است.
کارشناس فضای مجازی افزود: اگر در کشور یک سری نرم‌افزار با کیفیت تولید شود و برای آن مزیت‌های بهتری قائل شود دیگر از سرویس‌های خارجی و بدون ضابطه استقبال نخواهد شد.
سلبریتی‌هایی که از وزیر بیشتر مخاطب دارندامیر ناظمی عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور معتقد است: سلبریتی‌ها اصلی ترین بازیگران شبکه‌های اجتماعی هستند.
ناظمی افزود: شاهد کسب درآمد سلبریتی‌ها از شبکه‌های اجتماعی و اثرگذاری آنها هستیم و عمده درآمد آنها تحت الشعاع پست‌های اینستاگرامی است.


عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی ادامه داد: در ایران در حوزه تخصصی فناوری، پستهای وزیر ارتباطات جزو ۵ نفر اول پربازدید است. سلبریتی‌هایی در این حوزه تخصصی داریم که از وزیر پرمخاطب‌ترند.
وی با بیان اینکه سلبریتی‌ها در ایران از ۱۵ تا ۳۵ میلیون تومان می گیرند و در اینستاگرام پست می‌گذارند و این مبلغ برای تلگرام ۱۰ میلیون است اظهار کرد: اکنون جایگزین‌های رسانه‌های متداول، کارکردهای خود را دارند و با افرادی روبرو هستیم که صرفا بلندگو هستند بدون آنکه فکری پشت بیانات همه آنها باشد.


تبلیغ اجناس بی کیفیتوقتی به صفحات این اشخاص سر میزنیم مشاهده می شود که هرکدام از آنها دنیای رنگارنگی را برای خود ساخته‌اند به طوری که یک روز با حضور در یک رستوران مجلل، روز دیگر با حضور در کافه ها و افتتاح آن ها مبالغ چشم گیری را به جیب می زنند.
نکته قابل توجه اینجاست که این افراد بعضا اقدام به تبلیغات اجناسی می‌کنند که از کیفیت خوبی برخوردار نیست و فروشگاه مورد نظر حتی نتوانسته مجوزی برای تبلیغات محصول خود کسب کند. این افراد کوچک‌ترین موارد را نیز تبلیغ می‌کنند و به تمام مخاطبان خود استفاده از این محصولات را پیشنهاد می‌دهند.


سوء استفاده از عواطف مردمموضوع تبلیغات و کسب درآمد برخی از این افراد زمانی رنگ و بویی تلخ تری به خود می‌گیرد که می‌بینیم برخی از آن‌ها با انتشار تصاویر بیماران، عکس گرفتن با معلولان یا حضور در برخی مناطق حاشیه نشین به بهانه جمع آوری کمک‌های مالی برای این افراد اقدام به سودجویی کرده و با سوءاستفاده از احساسات مردم جامعه مبالغ هنگفتی را به جیب می‌زنند اما از نحوه هزینه کرد این مبالغ هیچ گزارش شفافی ارائه نمی‌شود.
حال سوال اساسی اینجاست که چقدر از این دنیای مجازی واقعیت دارد؟ آیا این افراد واقعا فرشته نجات بیماران هستند؟ و چقدر از این مبالغ جمع آوری شده صرف کارهای خیر می‌شود؟ البته نباید تمام فعالان فضای مجازی را به یک چشم دید و برخی از این چهره‌ها نیز وقتی اقدام به جمع آوری مبالغی برای کمک کردن به بیماران یا انجام کارهای خیریه می‌کنند و گزارش عملکرد را به صورت شفاف در اختیار کاربران قرار می‌دهند.
باید توجه داشت که اعتماد به این افراد در فضای مجازی کار آسانی نبوده  و تبلیغ کالاها توسط این دسته از افراد در فضای مجازی نیز به معنای با کیفیت بودن نیست بلکه اصلی‌ترین هدف آن‌ها کسب درآمدهای میلیونی است.
برچسب ها: سلبریتی ، اینستاگرام ، پولدار شدن

منبع: خرداد

کلیدواژه: سلبریتی اینستاگرام پولدار شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها

همشهری آنلاین _ فاطمه عسگری‌نیا: زندگی با سگ‌ها! سبک زندگی جدیدی که خیلی‌ها به تقلید از زندگی اروپاییان و پز اجتماعی در برابر دوست و فامیل آن را انتخاب کرده‌ و البته حسابی هم گرفتار شده‌اند. از هزینه‌های مراقبت بهداشتی و خورد و خوراک این زبان‌بسته‌ها که بگذریم گردش و تفریح این سگ‌ها هم امروز برای صاحبان‌شان حسابی درد سرساز شده است. به‌طوری‌که خیلی اوقات ترجیح می‌دهند فردی را برای انجام این کار استخدام کنند و بابتش هم هزینه‌های هنگفتی را پرداخت کنند.

دنیا، یک سگ کوچک از نژاد پامرانین دارد، اما به قول خودش در طول ۲۴ ساعت شبانه‌روز نمی‌تواند آن‌طور که باید از سگش مراقبت کند: «صبح‌ها ساعت ۶ از خانه بیرون می‌زنم و ساعت ۸ شب به خانه می‌رسم. در ۴ ساعت باقیمانده مجبورم کارهای منزل را انجام دهم و فرصتی برای رسیدگی به لاکی ندارم. به‌خاطر همین مجبورم از داگ واکرها کمک بگیرم.»

او قبل از اینکه ازداگ واکرها برای این کار کمک بگیرد سری به پانسیون‌های نگهداری از سگ‌ها زده، اما قیمت‌های بالا پشیمانش کرده است: «پانسیون‌ها صرفا ۸ ساعت در روز کار نگهداری از سگ‌ها را انجام می‌دهند که قیمت‌های‌شان از ۲۰۰ هزارتومان تا ۶۰۰ هزار تومان متغیر است این در حالی است که ۸ ساعت برای من که یک کارمند هستم از لحاظ زمانی کافی و از لحاظ قیمتی ممکن نیست!»

داگ واکری؛ شغلی که دنیا از آن صحبت می‌کند این روزها طرفدارهای زیادی دارد، چراکه درآمدش در کنار زمان اندک کار، حسابی برای‌شان جذاب است. البته انجام این شغل شرط و شروطی هم دارد که مهم‌ترینش حسن رفتار با حیوانات و دوستی با آنهاست. برای گفت‌وگو با این افراد به یکی از بوستان‌های تهران سر زدیم.

درآمد میلیونی از سگ‌گردانی

تیپ و ظاهرش مرتب و منظم است. قلاده چارلی (سگی از نژاد شیتزو) را به‌دست گرفته و پابه‌پای او در بوستانک محله می‌چرخاند. با اینکه قد و قواره بزرگی ندارد، اما اغلب مردم و بچه‌ها از چارلی می‌ترسند، به‌خاطر همین سعی می‌کند کمتر در میان جمع حاضر شود. به بهانه نزدیکی با سگی که به همراه دارد با او گپ و گفت می‌کنم و مشخص می‌شود او صاحب چارلی نیست فقط یک «داگ واکر» است. البته این اسم پرطمطراق خارجی‌ها برای افرادی مانند پیمان است. ایرانی‌ها به او و همکارانش سگ‌گردان می‌گویند: «۲ سال پیش در بخش خدمات یک شرکت کامپیوتری کار می‌کردم. حقوق پایه‌ام حقوق وزارت کاری بود. هیچ مزایای دیگری هم نداشت. ساعات کار گاهی تا ۱۲ ساعت در روز هم طول می‌کشید و این رسما باعث می‌شد تمام روزم از دست برود. یک روز به پیشنهاد عموی یکی از همکارانم که مسافر خارج از کشور بود و خبر داشت خانه مجردی دارم و تنها زندگی می‌کنم قرار شد یک هفته مسئولیت نگهداری سگش را قبول کنم. ابتدا این پیشنهاد را آن زمان به‌خاطر رودربایستی قبول کردم، اما وقتی رقم پیشنهادی برای نگهداری از سگ را متوجه شدم با انگیزه بیشتری این کار را قبول کردم؛ به ازای ۲ هفته ۱۵ میلیون تومان! تنها مسئله‌ای که برای صاحب سگ مهم بود امنیت جا و اطمینان از غذای او بود که به نحو احسن انجامش دادم.» بعد از این قصه مزه مراقبت گران از سگ حسابی زیر زبان پیمان رفت به‌طوری‌که به‌گفته خودش دیگر بی‌خیال شغلش شد و از آن تاریخ یک داگ واکر حرفه‌ای شده است. او حالا روزی یک ساعت چارلی را برای گردش و تفریح بیرون می‌آورد و به ازای هر ساعت ۳۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند؛ ماهی ۷ میلیون‌و ۲۰۰ هزار تومان به غیر از جمعه‌ها که تعطیل است. آن‌هم فقط در ازای نگهداری از یک سگ: «کارم را دوست دارم. هم فال است هم تماشا. هر ‌ماه مسئولیت گردش و تفریح روزانه ۳ سگ را برعهده دارم.»

دانشجو هستم

بنی هم سگی از نژاد مالیتز است. ‌تر و تمیز و آراسته با کفش‌ها و لباسهایی که حکایت از شرایط زندگی او در یک خانواده متمول می‌دهد. اما کسی که قلاده او را به‌دست گرفته و در بوستان مشغول همراهی او در قدم زدن است پسرکی ساده پوش است که خود را سعید معرفی می‌کند. اطلاعات زیادی درباره سگ‌ها ندارد می‌گوید: «صاحب این سگ یک مرد جوان است که به‌خاطر شرایط شغلی و ماموریت‌های مداوم فرصت گردش او را ندارد. من فقط روزی یک ساعت هر روز صبح بنی را برای تفریح، بازی و البته دستشویی کردن به پارک می‌آورم.» سعید دانشجوست و چون پیدا کردن شغل پاره وقت برای او سخت است تن به این کار داده است: «نسبت به ساعت کاری که دارد درآمدم بد نیست، اما هنوز نتوانسته‌ام آنطور که باید با سگ‌ها ارتباط برقرار کنم.»

انگل‌پراکنی در معابر و بوستان‌های شهری

همین‌طور که با ما مشغول گپ و گفت است بنی هم در گوشه و کنار پارک می‌چرخد ضمن اینکه از فرصت استفاده و در فضای باز بوستان دستشویی می‌کند؛ رفتاری که دیدنش خانواده‌های دیگر را آزرده‌خاطر می‌سازد. چرا که معتقدند سگ‌گردان‌ها بی‌محابا سگ‌های خود را در فضای بوستان‌ها و پیاده‌راه‌ها رها می‌کنند و باعث آلودگی فضای تفریح بچه‌ها و سلامت خانواده‌ها می‌شوند. یکی از شهروندانی که این صحنه را می‌بیند، می‌گوید: «متأسفانه عده‌ای با گرداندن سگ‌های خود در فضای شهری، به‌خصوص بوستان‌ها، موجب انگل‌پراکنی در شهر می‌شوند.» به‌گفته این شهروند متأسفانه در کشور ما هیچ قانونی برای سگ‌گردانی در معابر عمومی وجود ندارد و همین مسئله باعث شده تا صاحبان سگ‌ها الزامی برای جمع‌آوری مدفوع رهاشده سگ خود در خیابان و بوستان‌های شهر ندارند. این در حالی است که در کشورهای اروپایی این‌طور نیست و قانونی برای محدود کردن این رفتارها وجود دارد.

قانونگذار وارد شود

با توجه به اینکه ژیاردیا، لارو مهاجر پوستی، اکینوکوکوس و اشریشیاکلی تنها چند نمونه از بیماری‌های باکتریایی بسیار خطرناک هستند که از طریق مدفوع سگ‌ها به انسان منتقل می‌شود باید به نگرانی مردم درباره رهاسازی مدفوع سگ‌ها در معابر شهری و محل زندگی انسان‌ها حق داد و به فکر چاره‌ای برای حل این مشکل بود.

نگهداری از سگ و سبک زندگی جدیدی که عده‌ای از روی چشم‌وهم‌چشمی دنبال ترویج آن در شهرها هستند موجب تولید مشاغل کاذب و درآمدهای ناشی از آن شده‌ است، علاوه بر این نه‌تنها چالش‌های اقتصادی و اجتماعی را پیش روی این افراد قرار داده که موجب نگرانی‌هایی برای به خطر انداختن بهداشت و سلامت افراد جامعه شده است؛ موضوعی که مدت‌هاست زنگ خطرش در جوامع شهری به‌صدا درآمده و نیازمند توجه قانونگذاران است.

کد خبر 847543 برچسب‌ها درآمد خبر مهم سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم