Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهش جدید دانشگاه تگزاس پاسخ احتمالی به این پرسش که چرا تجمع آمیلوئید بتا ممکن است الزاما در همه بیماران به بیماری آلزایمر منجر نشود را ارائه کرده است.

یکی از شاخص های آسیب شناختی (پاتولوژیک) که در بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر دیده می شود تجمع دو پروتئین آمیلوئید بتا و تائو در مغز است. بسیاری از پژوهشگران این شرایط را به عنوان دلیل کلیدی زوال شناختی مرتبط با بیماری آلزایمر فرض می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش جنوب نیوز به نقل از "نیو اطلس"، اما همه افرادی که با تجمع این پروتئین ها در مغز خود مواجه هستند، آسیب عصبی و زوال شناختی را نشان نمی دهند. پژوهشی جدید در دانشگاه تگزاس ممکن است سرانجام دلیلی که در پس این مشاهدات عجیب وجود دارد را آشکار کرده و نتایج این پژوهش می تواند به شکل گیری روشی جدید برای مبارزه با این بیماری ویرانگر منتج شود.

پژوهش جدید دانشگاه تگزاس پاسخ احتمالی به این پرسش که چرا تجمع آمیلوئید بتا ممکن است الزاما در همه بیماران به بیماری آلزایمر منجر نشود را ارائه کرده است. مطالعه ای که پیش‌تر توسط تیمی مشابه از پژوهشگران در دانشگاه تگزاس انجام شده بود، نشان داد این تجمعات پروتئینی سمی برای برخی افراد به طور خاص در نقاط سیناپسی مغز رخ نمی دهد. این به معنای آن است که این بیماران اساسا آسیب شناسی عصبی (نوروپاتولوژی) مشابه با افراد مبتلا به بیماری آلزایمر، اما بدون هیچ گونه زوال شناختی را نشان می دادند.

به گفته جولیو تاگلیالاتلا، یکی از مولفان مطالعه جدید دانشگاه تگزاس که در نشریه Journal of Alzheimer's Disease منتشر شده است، زمانی که سلول های عصبی نمی توانند به واسطه تجمع پروتئین های سمی و اختلال در سیناپس نمی توانند ارتباط برقرار کنند، تفکر و حافظه مختل می شوند.

پرسش کلیدی بعدی این بود که چه چیزی باعث می شود سیناپس این افراد انعطاف پذیر قادر به رد کردن پیوند ناکارآمد آمیلوئید بتا و تائو باشد؟

تیم پژوهشی دانشگاه تگزاس بررسی نمونه هایی از بافت مغز سوژه های فوت شده که در مطالعات پیری مغز شرکت کرده بودند را انجام دادند. سپس ترکیب پروتئین سیناپسی در بافت مغز با استفاده از تکنیک های مختلف تجزیه و تحلیل شد و نتایج جالب توجه ای به دست آمد. مشخص شد سوژه هایی با نوروپاتولوژی آلزایمر اما بدون علائم زوال عقل دارای امضای پروتئین سیناپسی منحصر به فردی بودند که به طور قابل توجهی با بیماران مبتلا به آلزایمر دارای علائم زوال عقل و سوژه های سالم بدون هیچ گونه نشانه مشهود آلزایمر متفاوت بود.

این امضای منحصر به فرد شامل 15 پروتئین شناخته شده خاص بود که پژوهشگران فرض می کنند مقاومت سیناپسی احتمالی در برابر آسیب عصبی ناشی از آمیلوئید بتا و تائو را شکل می دهد.

به گفته پژوهشگران، مکانیزم یا مکانیزم هایی که مسئول این اثر محافظتی هستند در حال حاضر به طور کامل شناسایی نشده اند، اما شناخت چنین فرآیندهای محافظتی بیولوژیکی می تواند اهدافی جدید را برای توسعه روش های درمانی موثر برای بیماری آلزایمر آشکار سازند. در صورت درک و شناسایی دقیق، این می تواند روشی فوق العاده موثر برای مبارزه با علائم بیماری انحطاطی ارائه کند.


منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید

متخصصان تغذیه میزان مصرف پروتئین روزانه را به ازای هرکیلو وزن بدن، هشت دهم گرم  می‌دانند، اما بسیاری از افراد مقداری کمتر یا بیشتر از این میزان مصرف می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، بسیاری از افراد به ویژه بانوان که رژیم‌های غذایی سخت و سنگین دارند از مصرف کربوهیدرات و پروتئین خودداری می‌کنند، غافل از این‌که کمبود دریافت این مواد زمینه ساز بروز انواع عارضه‌های سلامت می‌شود.

موارد زیر از جمله نشانه‌های کمبود دریافت پروتئین است:

به خوردن خوراک‌های شیرین یا شور تمایل دارید

میزان کافی پروتئین دربدن سبب سوزانده شدن قند ناشی از مواد خوراکی و تنظیم آن می‌شود، از این رو رژیم خوراکی کم پروتئین سبب آزاد سازی بیشتر قند خون درون رگ‌ها و درنتیجه تمایل فرد به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین یا شور می‌شود.

عضله‌های بدن ضعیف و آسیب پذیر می‌شوند

زمانی که به میزان کافی پروتئین دربدن وجود نداشته باشد بدن ذخیره کافی برای فعالیت‌های فیزیکی ندارد، عضله‌ها ضعیف شده و فرد توانایی کافی برای انجام فعالیت به ویژه ورزش ندارد.

کمبود دریافت پروتئین سبب می‌شود تا آسیب‌های ناشی از جراحی به زودی ترمیم نشده و فرد دچار درد‌های مفصلی و عضلانی شود.

ریزش موی سر پاسخ بدن به کمبود دریافت پروتئین

مصرف کم پروتئین می‌تواند سبب ریزش موی سر، شکنندگی ناخن ها، زرد شدن پوست صورت و احساس ضعف و ناتوانی شود. تک خوردن لب‌ها و پوسته پوسته شدن ناخن‌ها همگی از اثر‌های کمبود مواد پروتئینی دربدن است.

ضعف سیستم ایمنی بدن

سوء تغذیه و کمبود مصرف مواد مغذی به ویژه پروتئین‌ها سبب ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

دراین حالت بدن ذخیره پروتئینی کافی برای مبارزه با عامل‌های بیماری زا نداشته و در زمان ابتلا به بیماری به سختی به درمان‌ها پاسخ می‌دهد.

ضعف خلق و خو و احساس عصبانیت

انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین همگی از پروتئین تشکیل شده‌اند و کمبود پروتئین سبب افت خلق و خو، ضعف اعصاب، کاهش میزان هوشیاری، عصبانیت و پرخاشگری در افراد می‌شود.

کم خوابی

کمبود پروتئین سبب کم خوابی، بی خوابی و دیدن کابوس می‌شود. تریپتوفان اسید آمینه‌ای ضروری برای سلامت بدن است که سبب احساس خواب آلودگی می‌شود. این اسید آمینه درخوراکی‌هایی، چون دانه‌های آجیل، گوشت بوقلمون، ماهی، برخی انواع پنیر، لوبیا، عدس و تخم مرغ موجود است. کمبود دریافت پروتئین می‌تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن شود.

درچه بازه های زمانی از روز پروتئین مصرف کنیم

بیشتر افراد بیشترین میزان پروتئین دریافتی خود را درطول وعده شام به دست می‌آورند، که دراین حالت به دلیل نزدیک بودن به زمان خواب، بیشتر پروتئین به صورت قند جذب بدن می‌شود، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در طول روز و در وعده‌های صبحانه و نهار نیز به میزان کافی پروتئین دریافت کنند تا بدن آن‌ها بیشتربه عضله سازی بپردازد و از ایجاد قند و چربی جلوگیری شود.

خوردن مواد پروتئینی یک ساعت قبل یا پس از انجام تمرین‌های ورزشی می‌تواند سبب عضله سازی، ترمیم بافت‌های عضلانی آسیب دیده دراثر ورزش و افزایش استقامت بدنی برای انجام تمرین‌های ورزشی و قهرمانی شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا در دانشگاه‌های آمریکا شعارهای یهودی ستیزی داده می‌شود؛ دانشجوی یهودی دانشگاه تگزاس به آن پاسخ می‌دهد (فیلم)
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • دستگیری ۹۷ دانشجوی معترض از ۲ دانشگاه آمریکا
  • گسترش خیزش جهانی دانشجویان حامی فلسطین / پلیس آمریکا دانشگاه کلمبیا را محاصره کرده است + فیلم
  • ۹۷دانشجوی دانشگاه ویرجینیا و تگزاس آمریکا هم بازداشت شدند
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • نقشه جهانی اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی (+عکس)