Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@22:59:32 GMT

کالای احتکار شده در اختیار اموال تملیکی قرار نمی‌گیرد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۸۸۶۹

کالای احتکار شده در اختیار اموال تملیکی قرار نمی‌گیرد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه مسئولیت کالا‌های احتکار شده با ما نیست، گفت: صادرات مجدد خودرو‌های لوکس مشکلاتی داشت و اکنون دو دستگاه بنز صادر شد.

خبرگزاری فارس: جمشید قسوریان جهرمی با اشاره به وضعیت کالا‌های قاچاق و کشف انبار کالا‌های احتکار شده، اظهار داشت: بر اساس قانون، کالا‌هایی که متروکه یا قاچاق باشند، برای تعیین تکلیف به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی سپرده می‌شوند، اما کالا‌های احتکار شده به این سازمان مربوط نیست و در اختیار سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به آیین‌نامه اجرایی مواد ۵۵ و ۵۶ برای فروش کالا‌های قاچاق در داخل مشکل داشتیم و باید این کالا‌ها صادر می‌شد، گفت: اکنون نیز برای فروش خودرو‌های موجود و کالا‌های سرمایه‌ای استقبالی برای صادرات صورت نمی‌گیرد، چون مدل این خودرو‌ها پایین بوده، سند کمپانی و گارانتی نیز ندارد.

وی تأکید کرد: تاکنون دو دستگاه بنز صادراتی مجدد شده و ۱۰ دستگاه دیگر نیز فروخته شده، اما صاحب کالا نتوانسته آن‌ها را به دلیل مشکلات ذکر شده، همچنان صادر کند.

قسوریان جهرمی در پاسخ به این سؤال که چه تضمینی وجود دارد که خودرو‌های فروخته شده، مجددا به داخل کشور بازنگردد، تصریح کرد: صاحب کالا باید بین ۲ تا ۱۰ برابر ارزش کالا ضمانت‌نامه بگذارد و همچنین مأمور بدرقه کالا را تا مرز مشایعت می‌کند و پس از آن نیز تأییدیه خروج از کشور اخذ شده و استعلامات گرفته می‌شود، تا بتوان ضمانت‌نامه را آزاد کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ماشین‌های متروکه نیز سه دسته هستند، گفت: تعدادی از آن‌ها بالای ۲۵۰۰ سی‌سی بوده که قابل فروش نیست و نیاز به صادرات مجدد دارد، اگر زیر ۲۵۰۰ سی‌سی باشد و قاچاق نباشد، برای فروش آن نیاز به حکم دادگاه است، همچنین معمولاً خودرو‌هایی که متروکه می‌شوند یا نمی‌توانند استاندارد لازم را دریافت کنند، یا بالای ۲۵۰۰ سی‌سی هستند.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: تاکنون نیز ۲ تا ۳ دستگاه از خودرو‌های متروکه‌ای بر اساس حکم دادگاه به فروش رسیده است و مابقی نیز مشکلات مشابه یاد شده را دارند.

منبع: فردا

کلیدواژه: فساد احتکار دزد کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی