Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@22:20:53 GMT

کالای احتکار شده در اختیار اموال تملیکی قرار نمی‌گیرد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۸۸۶۹

کالای احتکار شده در اختیار اموال تملیکی قرار نمی‌گیرد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه مسئولیت کالا‌های احتکار شده با ما نیست، گفت: صادرات مجدد خودرو‌های لوکس مشکلاتی داشت و اکنون دو دستگاه بنز صادر شد.

خبرگزاری فارس: جمشید قسوریان جهرمی با اشاره به وضعیت کالا‌های قاچاق و کشف انبار کالا‌های احتکار شده، اظهار داشت: بر اساس قانون، کالا‌هایی که متروکه یا قاچاق باشند، برای تعیین تکلیف به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی سپرده می‌شوند، اما کالا‌های احتکار شده به این سازمان مربوط نیست و در اختیار سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به آیین‌نامه اجرایی مواد ۵۵ و ۵۶ برای فروش کالا‌های قاچاق در داخل مشکل داشتیم و باید این کالا‌ها صادر می‌شد، گفت: اکنون نیز برای فروش خودرو‌های موجود و کالا‌های سرمایه‌ای استقبالی برای صادرات صورت نمی‌گیرد، چون مدل این خودرو‌ها پایین بوده، سند کمپانی و گارانتی نیز ندارد.

وی تأکید کرد: تاکنون دو دستگاه بنز صادراتی مجدد شده و ۱۰ دستگاه دیگر نیز فروخته شده، اما صاحب کالا نتوانسته آن‌ها را به دلیل مشکلات ذکر شده، همچنان صادر کند.

قسوریان جهرمی در پاسخ به این سؤال که چه تضمینی وجود دارد که خودرو‌های فروخته شده، مجددا به داخل کشور بازنگردد، تصریح کرد: صاحب کالا باید بین ۲ تا ۱۰ برابر ارزش کالا ضمانت‌نامه بگذارد و همچنین مأمور بدرقه کالا را تا مرز مشایعت می‌کند و پس از آن نیز تأییدیه خروج از کشور اخذ شده و استعلامات گرفته می‌شود، تا بتوان ضمانت‌نامه را آزاد کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ماشین‌های متروکه نیز سه دسته هستند، گفت: تعدادی از آن‌ها بالای ۲۵۰۰ سی‌سی بوده که قابل فروش نیست و نیاز به صادرات مجدد دارد، اگر زیر ۲۵۰۰ سی‌سی باشد و قاچاق نباشد، برای فروش آن نیاز به حکم دادگاه است، همچنین معمولاً خودرو‌هایی که متروکه می‌شوند یا نمی‌توانند استاندارد لازم را دریافت کنند، یا بالای ۲۵۰۰ سی‌سی هستند.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: تاکنون نیز ۲ تا ۳ دستگاه از خودرو‌های متروکه‌ای بر اساس حکم دادگاه به فروش رسیده است و مابقی نیز مشکلات مشابه یاد شده را دارند.

منبع: فردا

کلیدواژه: فساد احتکار دزد کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!

مدیرکل گمرکات استان گلستان با اشاره به صادرات ۴۴ هزار و ۹۱۰ تُن کالا از مبادی گمرکی این استان در فروردین سال جاری گفت: مقصد ۴۸ درصد از کالا‌های صادراتی گلستان کشور ترکمنستان بود.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، شهریار شهریاری اظهار کرد: در فروردین ماه امسال حدود ۴۵ هزار تن کالا از گلستان صادر شده که از این میزان، ۲۱ هزار و ۴۴۳ تن کالا به مقصد ترکمنستان ارسال شده است که بیانگر سهم ۴۸درصد از وزن کل کالا‌های صادراتی و سهم ۲۴ درصدی از ارزش کل کالا‌های صادراتی است.


وی گفت: از نظر ارزش صادراتی، بالاترین مقصد صادراتی کالا به کشور قزاقستان تعلق دارد که حدود ۳۰ درصدارزش کالا‌های صادراتی را بخود اختصاص داده است.


وی با بیان ۱۰ قلم کالای اول صادراتی استان در فروردین ماه سال جاری گفت: کریستال یُد در این جدول قرار ندارد و کامپوند پلی اتیلن، پسته فندقی، پلی استایرن، پنیر، تخم مرغ، خوراک آبزیان، سیب درختی، رب گوجه‌فرنگی، لوله‌هاو پروفیل، مفتول آهنی در زمره ۱۰ قلم کالای اول صادراتی استان بوده اند.


وی گفت: ارزش محصولات صادره ۲۷ میلیون و ۳۹۸هزار دلار برآورد می‌شود که از نطر وزنی ۳۶ درصد و از نطر ارزش دلاری ۴۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

شهریاری افزود: در میان کالا‌های صادراتی بیشترین ارزآوری به " کامپوند پلی اتیلن" تعلق دارد که ارزآوری ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دلاری را به همراه داشته است.

شهریاری گفت: بر اساس ارزیابی کارشناسان این اداره کل، ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی از گلستان طی فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثابت و حدود ۶ دهم دلار برآورد می‌شود.

گفتنی است، که گمرک اینچه برون مرکز گمرکات استان گلستان بوده و زیرمجموعه آن پایانه‌های صادراتی در گرگان و گنبدکاووس، گمرک امانات پستی گرگان، گمرک بندرترکمن و گمرک فرودگاه بین المللی گرگان هستند.

دیگر خبرها

  • کشف کالای خارجی قاچاق در یک منزل مسکونی در امیدیه
  • آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران
  • کشف محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد