Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر خرم آباد در لرستان ‌گفت: کمبود پزشک متخصص در برخی از مناطق و شهرستان‌های استان به علت عدم رغبت پزشکان برای خدمت در مناطق محروم از مشکلات حوزه درمان لرستان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، غلامرضا نصیری در هشتمین جلسه شورای اسلامی استان که با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمان لرستان و رئیس شورای شهر خرم آباد برگزار شد با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان استان اظهار داشت: کمبود پزشک متخصص در برخی از مناطق و شهرستان‌ها به علت عدم رغبت پزشکان برای خدمت در مناطق محروم و عدم ویزیت روزانه بیش از ۱۵ نفر برخی از پزشکان متخصص در درمانگاهای تخصصی بیمارستانهای دولتی از مشکلات حوزه درمان لرستان به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد:‌ کمبود نیروی خدماتی در بیمارستان‌ها ، قدیمی بودن تجهییزات خانه‌های بهداشت روستایی، عدم احتساب سابقه تحصیلی بهورزان در سنوات کاری و بازنشستگی آنان و عدم نظارت  بر کار  داروخانه‌ها از دیگر مشکلاتی است که در حوزه درمان لرستان به چشم می خورد.

غلامرضا نصیری با اشاره به بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شهرداری‌های استان بابت عوارض ساخت و ساز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان در شهرستان ها اظهار کرد: شهرداری ها جهت مساعدت با دانشگاه در این خصوص آمادگی دارند.

وی افزود: دریافت اوراق مشارکت توسط شهرداری‌ها بابت طلب خود از جمله راهکارهاست و امیدوارم استانداری نیز در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشد.

غلامرضا نصیری نماینده شورای شهرستان پلدختر با تقدیر از توسعه اورژانس پلدختر که ۹۰ درصد پیشرفت کاری داشته است گفت: امیدواریم ۱۰ درصد باقیمانده نیز تکمیل و با تجهیز کامل آن در آینده نزدیک شاهد افتتاح آن باشیم.

وی بیان کرد: کمبود پزشک سونوگرافی و رادیولوژی و متخصص ارتوپدی در شهرستان پلدختر و تجهیز بخش‌های ( آی سی یو ) و (ان آی سی یو )پلدختر که در حال راه‌اندازی است از جمله مشکلات در حوزه بهداشت و درمان پلدختر است.

پیشنهاد ما این است که بین سه دستگاه دانشگاه علوم پزشکی ،شهرداری پلدختر و تامین اجتماعی در خصوص پرداخت بدهی‌ها و دریافت طلب‌ها تهاتر صورت گیرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت تامین اجتماعی درمان شورای اسلامی شهرداری علوم پزشکی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۰۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟