Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالحسین رحیمی در نشست صمیمانه با کارکنان ستادی با اشاره به افزایش قیمت میوه و تره بار در ماه‌های اخیر گفت: علی رغم اینکه برخی عوامل خارج از کنترل سازمان مدیریت میادین در افزایش قیمت میوه و تره بار دخالت داشت، اما سازمان مدیریت میادین با بیش از 240 میدان و بازار میوه و تره بار در سطح شهر تهران، موفق به کنترل قیمت‌ها در میادین و بازارهای میوه و تره بار شد، چنانکه تفاوت قیمت میوه و تره بار در میادین و بازارهای سازمان نسبت به سطح شهر بین 35 درصد تا بیش از 200 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین با تاکید بر بسترسازی‌ مناسب برای خدمات رسانی به شهروندان در سطح شهر تهران توسط سازمان اظهار داشت: سازمان با توجه به امکانات مناسب خود، در کمک به دولت جهت توزیع کالاهای تنظیم بازاری نظیر گوشت گرم و تخم مرغ نقش موثری دارد و برای خدمات رسانی به شهروندان، هر جا که نیاز باشد به همکاری با دولت ادامه می‌دهد.

مهندس رحیمی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به پرسش یکی از کارکنان در خصوص توجیه اقتصادی ساخت بازار میوه و تره بار در مناطق کم برخوردار گفت: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، یک سازمان انتفاعی نیست، بلکه سازمانی خدمات رسان به شهروندان است. ساخت و راه اندازی بازارهای میوه و تره بار در مناطق کم برخوردار با چنین رویکردی صورت می‌گیرد.

وی همچنین افزود: تحقق ایده «شهر زیست پذیر» که از سوی آقای افشانی، شهردار تهران مطرح شد، نیازمند توجه به افراد کم برخوردار است که در برنامه‌های سازمان مدیریت میادین در قالب ساخت بازار در نقاط کم برخوردار شهر، سبد مهربانی، میوه رایگان برای کودکان و طرح همیار مشتری مورد توجه قرار گرفته است.

عبدالحسین رحیمی بر حرکت در مدار قانون به عنوان یکی از اصول شفافیت در عملکرد سازمان مدیریت میادین اشاره کرد و گفت: اگر چه نسبت به برنامه‌هایی که سازمان مدیریت میادین را به ساخت و راه اندازی بازارهای میوه و تره بار الزام می‌کنند، جلوتریم، اما توسعه بازارها در نقاطی که بنا به بررسی کارشناسان به آن نیاز است، برای کنترل قیمت و خدمات رسانی به شهروندان ادامه می‌یابد.

گفتنی است، در این نشست برخی از کارکنان به طرح پرسش‌ پرداختند که مدیر عامل سازمان مدیریت میادین به آنها پاسخ داد و در پایان تصمیم گرفته شد کمیته‌ای جهت پیگیری و اجرای پیشنهادات طرح شده در جلسه تشکیل شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران میادین میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به افزایش دمای بهاره مبارزه با آفات مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مازندران ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی با اشاره به افزایش جمعیت مگس میوه مدیترانه‌ای گفت: با توجه به شروع فصل گرما مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه ضرورت دارد.

وی افزود: برای جلوگیری از طغیان  این آفت در ماه‌های آینده روش‌های مبارزه باید در باغات اجرا شود.

 بیگی گفت: با افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات برداشت سریع تمام میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت نارنج و پرتقال والنسیا در باغات، فضای سبز شهری و روستایی، خانه ویلا، مجتمع‌های تفریحی ساحلی باید انجام شود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به برداشت به موقع تمام میوه‌های رسیده فصل بهار شامل شلیل، هلو، آلوچه، آلو و ازگیل ژاپنی اشاره کرد و یادآور شد: برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مدیریت و مبارزه با  آفت استفاده می‌شود.

بیگی گفت: باغداران مدیریت بهداشت کف باغ را انجام دهند و با حذف  علف‌های هرز باغ و حاشیه باغات با جمع آوری و دفن میوه ریخته شده پای درختان در عمق 50 سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی اقدام کنند.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتل، سراتراپ، سراتینکس به تعداد 20 الی 30 عدد تله در هر هکتار در مرحله اول را مهم و ضروری دانست و افزود: این تله‌ها در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه و در باغاتی که سابقه آلودگی را دارند باید انجام شود و  با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای انجام شود.

بیگی طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات را یکی دیگر از راهکارها برای مقابله با مگس میوه اعلام و عنوان کرد: حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم روی تنه و برگ و شاخه و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و طبق مشاوره کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی اجرا شود و مشاهده شکار روزانه 2 الی 3 عدد مگس در روز در یک تله نصب شده از روش‌های مدیریتی و کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای است.

وی گفت: باغداران برای کسب اطلاعات  بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • قیمت قند و شکر در میادین تره بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه