Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@19:24:58 GMT

خواص خرما / معرفی فواید هسته خرما

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۴۷۲۹

خواص خرما / معرفی فواید هسته خرما

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هسته میوه های متفاوت دارای خواص متفاوتی نیز هستند.

خرما میوه ای بهشتی است که در طب سنتی  یا در میان مردم از خواص جادویی آن صحبت های فراوانی به گوش می خورد، از خواص ضد سرطانی آن گرفته تا یک منبع مغذی برای رفع خستگی و انرژی بدن، بنوعی شاید یک میوه همه فن حریف محسوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته ای که مورد سوال قرار می گیرد این است که آیا هسته این میوه شیرین و خوشمزه نیز خاصیتی دارد یا خیر؟!

که در پاسخ به این سوال می توان اینگونه گفت: هسته این میوه نیز همانند خودش خواص شگفت انگیزی را در خود قرار داده است که قابل توصیف نیست.

در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را با خواص جادویی و خارق العاده هسته خرما آشنا نماید، پس پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.

خواص خرما

خرما خواص زیادی دارد و مهم تر از همه، در زمان هایی که خسته ایم یک منبع انرژی عالی به حساب می آید.

زمانیکه خرما را به همراه چای بخورید، قندی که از خرما جذب بدن می شود، دو برابر قندی است که خود خرما در حالت معمولی دارد.

بیشتر بدانید: خواص ضد سرطانی خرما + موارد منع مصرف 

این باعث می شود انرژی زیادی به یکباره جذب بدن شد و خیلی زود خستگی از بدنتان در برود.

پژوهش های جدید فواید قرار دادن میوه خرما در برنامه غذایی در طول سال را تایید می‌کند اصولا رعایت رژیم غذایی مناسب که شامل انواع میوه و سبزی باشد به عنوان راهی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سرطان پذیرفته شده است.

خواص هسته خرما

در میان خواص شگفت انگیز خرما و هسته آن می توان قطع آبریزش چشم را یکی از خواص دارویی هسته خرما دانست.

افرادی که بر اثر حساسیت فصلی یا حساسیت به نور یا دارویی دچار آبریزش چشم شده اند می توانند چند هسته خرما را کوبیده, بجوشانند و آن را بعد از صاف کردن جهت شستشو چشم به کار ببرند.

عده ای بر این باورند که پودر هسته خرما برای افزایش قدرت بینایی نیز کاربرد دارد.

برای اینکار می توان از آن به جای سرمه استفاده کرد.

بیشتر بدانید: ۱۰ خاصیت شگفت‌انگیز خرمای سیاه که شاید ندانید 

از دیگر مصارف درمانی هسته خرما, تسکین درد دندان است؛  با قرار دادن مقداری از پودر هسته خرما درد دندان از بین می رود.

بهبود جای زخم

از مهمترین خواص هسته خرما می توان به بهبود زخم ها اشاره کرد؛ جای زخم یا زخم های چرکی با هسته خرما درمان می شود؛ هسته خرما را بسوزانید و بعد از سرد شدن آن را کوبیده و به محل زخم ببندید.

هسته خرما سبب افزایش شیر مادران شیرده می شود لذا توصیه می شود که این زنان در هفته چند بار از کوبیده هسته خرما میل کنند.

ببینید: خلق اثر هنری شگفت انگیز با هسته خرما

هسته خرما دارای خواص آنتی اکسیدانی است همچنین به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک می کند, مخصوصا از آسیب به ساختار DNA بدن جلوگیری می کند.

دفع سنگ کلیه

دفع سنگ کلیه از طریق شکستن آن یکی دیگر از خواص هسته خرما به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: با هسته خرما، سنگ کلیه را دفع کنید 

افرادی که از سنگ کلیه یا سنگ مثانه رنج می برند می توانند چند عدد هسته خرما را خرد کرده و با آب بجوشانند و از این دمنوش روزی دوبار میل کنند.

درمان اسهال

هسته خرما برای درمان اختلالات گوارشی مخصوصا درمان اسهال مزمن مفید بوده و به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی عمل کرده و باکتری هایی هایی که به دستگاه گوارش وارد شده اند را از بین می برد؛ برای از بین بردن اسهال کافیست که با پودر هسته خرما حریره تهیه کرده و میل کنید.

درمان دیابت

یکی از شگفت انگیز ترین خواص هسته خرما درمان دیابت است.

برای بهره بردن از این خاصیت باید قهوه هسته خرما تهیه کرد که در ادامه روش تهیه آن ذکر می شود.

استفاده حتی یک هفته از این قهوه به تنظیم قند خون بدن کمک می کند.

یاد بگیرید: آموزش تهیه رولت خرما و گردو/ طرز تهیه رولت خرما 

برای تهیه قهوه هسته خرما کافیست که چند عدد هسته خرما را با آب ولرم و به طور کامل بشویید.

سپس آن را به مدت ۱۰ روز در معرض نور قرار داده تا کاملا خشک شود.

بعد از این مرحله هسته ها را داخل فر می گذاریم تا بسوزند و رنگشان تغییر کرده و قهوه ایی شود. بعد از سرد شدن آن را کوبیده و میل می کنید. البته می توان از آن به عنوان دمنوش نیز استفاده کرد.

بخور هسته خرما

کسانی که دچار دردهای مفصلی هستند می توانند از بخور هسته خرما جهت درمان استفاده کنند.

یکی دیگر از مصارف بخور هسته خرما برای بعد از زایمان است؛  زنان بعد از زایمان با تغییر حجم و حرکت رحم مواجه هستند که برای بازگشت رحم به جای اولیه می توانند از بخور هسته خرما استفاده کنند.

روغن هسته خرما

روغن هسته خرما فواید درمانی و دارویی بسیاری دارد که در ادامه چند نمونه از این فواید ذکر شده است.

یکی از خواص روغن هسته خرما درمان زخم معده است.

بیشتر بخوانید: تولید نان غنی‌شده با هسته خرما برای بیماران گوارشی و دیابتی 

همچنین به افرادی که از ریزش مو رنج می برند توصیه می شود که از روغن هسته خرما برای درمان استفاده کنند.

جالب است بدانید که از روغن هسته خرما برای تهیه مواد شوینده خصوصا شوینده های بدن مانند صابون و شامپو استفاده می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواص خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون روابط بین‌الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان صادر شده که نسبت به سال قبل ۴ درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است.

وی افزود :۸۲ کشور، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران، در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند.

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار، میهمان ۳۰ کشور بود.

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب از پرطرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی، اشاره‌ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت: اتریش، اردن، آرژانتین، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی، افغانستان، آلبانی، آلمان، امارات، اندونزی، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی، پاکستان، پرو، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، تایوان، ترکمنستان، ترکیه، ترینیداد و توباگو، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی، چین، دانمارک، رومانی، ژاپن، سریلانکا، سنگاپور، سوریه، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند، فیلیپین، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کانادا، کره جنوبی، کرواسی، کلمبیا، کنیا، کویت، گرجستان، لبنان، لهستان، لیتوانی، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، موریس، نروژ، نیوزیلند، هلند، هند، ونزوئلا و یونان، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

کد خبر 6096868

دیگر خبرها

  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها