Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در همایش کشوری آموزش پاسخگو که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد با اشاره به اهمیت پاسخگویی اجتماعی در آموزش علوم پزشکی گفت: پاسخگویی اجتماعی آموزش پزشکی از مهمترین مفاهیمی است که موجب تحولات شگرف در این حوزه شده و کشور ما نیز با ادغام نظام آموزش در نظام ارائه خدمات تجربه ارزنده ای در ارتقای پاسخگویی آموزش پزشکی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر لاریجانی با اشاره به دستاوردهایی که طی چند دهه گذشته در حوزه آموزش علوم پزشکی کسب شده، گفت: در طی این سال ها در کنار ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی تعداد دانشگاه ها و رشته مقاطع، خصوصا در تحصیلات تکمیلی 3 تا 4 برابر رشد داشته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: لازم است دانشکده های پزشکی، آموزش، تحقیقات و فعالیت های خدماتی خود را به سمت پاسخ دادن به اولویت های سلامت جامعه یا منطقه هدایت کنند.

وی با بیان اینکه اولویت سلامت باید توسط مشارکت دولت ها، سازمان های سلامت، متخصصان سلامت و مردم باشد، گفت: سیاستگذاران آموزش پزشکی معتقدند که نظام آموزش پزشکی باید در جهتی توسعه یابد که بتواند ضمن بهره گیری از تازه‌ترین دستاورد های علمی جهان با نیاز های جامعه نیز سازگار باشد.

دکترلاریجانی با بیان اینکه خوشبختانه در حوزه پزشکی علی‌رغم تمامی مشکلات و چالش ها موفق عمل کردیم، گفت: حوزه علوم توانسته خود را با حوزه ارائه‌ی خدمات تطبیق دهد و متناسب با آن آموزش های خود را اصلاح کند، که این امر در کارآفرینی دانشجویان علوم پزشکی گامی بسیار موثر است.

وی اضافه کرد: فارغ التحصیلان برخی از دانشگاه ها هنگام یافتن شغل مناسب با مشکلاتی مواجه می شوند؛ در حالی‌که ارائه آموزش های پزشکی به دانشجویان علوم پزشکی امری موثر در عرصه کار این افراد است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره وضعیت آموزش پزشکی و حوزه سلامت گفت: ۶۵ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور وجود دارد که حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در این دانشکده ها مشغول تحصیل بوده و در این دانشگاه ها نیز ۱۸ هزار هیات علمی عضو هستند.

وی با اشاره به وجود ۲۵۰ بیمارستان آموزشی در کشور، متذکر شد: در صدد توسعه بخش آموزشی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی هستیم.

دکتر لاریجانی با اشاره به برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی گفت: این برنامه از سال 94 در کشور آغاز شد و در واقع یکی از مهمترین اقدامات نظام سلامت در جهت ارتقای پاسخگویی آموزش پزشکی در کشور بوده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به ابعاد پاسخگویی اجتماعی اشاره کرد و گفت: در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تمامی این ابعاد مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که در حوزه آموزش پزشکی استراتژی‌های روشنی را دنبال می کنیم، گفت: امیدواریم این استراتژی های جدید، منشأ مثبتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد تا بتوانیم تحولات آموزش پزشکی را نیز در سال های آینده در کشور رقم بزنیم.

دکتر لاریجانی گفت: بازمهندسی نظام آموزش پزشکی، سیاست های آینده نگرانه و نهادینه کردن آموزش‌های پزشکی پاسخگو، اصلی ترین اهداف تحولات نظام آموزشی بوده که در دانشکده های علوم پزشکی کشور دنبال می شوند.

وی با تاکید بر لزوم حرکت دانشگاه های علوم پزشکی به سمت اقتصاد مقاومتی گفت: بسیاری از اقداماتی که در تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی صورت گرفته در راستای پاسخگویی به حوزه اقتصادی است و اقدامات مهمی از جمله الکترونیکی کردن آزمون ها، راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، متناسب سازی طول دوره های تحصیلی و ... در این راستا صورت گرفته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به بعد دیگر پاسخگویی گفت: بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی از جمله معدود برنامه هایی است که بارصد اسناد بالادستی کشور تدوین شده و باتوجه به این اسناد از جمله برنامه ششم توسعه به روزرسانی شده است.

وی افزود: بسیاری از بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی باتوجه به تکالیف بالادستی وزارت بهداشت تدوین شده و در دست اجرا می باشد.

دکتر لاریجانی بیان کرد: آموزش پاسخگو و عدالت محور، اعتلای اخلاق حرفه‌ای، حرکت به سمت دانشگاه های هزاره سوم و توسعه زیرساخت های آموزش پزشکی به عنوان مهمترین بسته های خروجی محور هستند که منجر به تحقیق کلیه بسته های تحول آموزشی می شود.

معاون آموزشی افزود: اعتبار بخشی بین المللی، گامی موثر در راستای کیفی سازی و جهانی سازی آموزش پزشکی بوده است.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت دکتر باقر لاریجانی همایش کشوری آموزش پاسخگو بسته های تحول و نوآوری ارتقای پاسخگویی آموزش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت بسته های تحول و نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است