Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:04:49 GMT

دانشگاه علوم پزشکی تبریز 100 اختراع ثبت کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۸۹۸۵

دانشگاه علوم پزشکی تبریز 100 اختراع ثبت کرد

تبریز- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تعداد ثبت اختراعات همکاران این مرکز دانشگاهی در چند سال اخیر را 100 مورد اعلام کرد و گفت: تعداد ثبت اختراع خارجی نیز سه مورد است.

دکتر ابوالقاسم جویبان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کمیته تحقیقات در مورد تحقیقات بنیادی و نظری، بیشتر با تعداد مقالات ارزشیابی و تحقیقات کاربردی و توسعه ای با تعداد مقالات و محصول و ثبت اختراع بررسی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کیفیت مقالات نیز مورد بررسی قرار می گیرد، افزود: عمده ترین شاخص آن مربوط به «اچ ایندکس» است که شامل محققان، موسسه ها و تیم های تحقیقاتی است.
جویبان ادامه داد: وقتی اچ ایندکس فردی و موسسه ای 10 می باشد به این معنی است که آن فرد یا موسسه 50 مقاله دارد که در 50 سایت درج شده است و تعداد ارجاعات به تعداد مقالات ربطی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: تعداد مقالات علمی منتشر شده دانشگاه علم پزشکی تبریز در سال 2015 میلادی در نمایه اسکوکس 986 فقره بود که این رقم در سال 2016 به 1241 مقاله و سال 2017 به 1480مقاله افزایش یافت.
وی یادآور شد: در مدت سپری شده سال جاری نیز یک هزار و 2 مقاله 1002 مقاله از دانشگاه علوم پزشکی تبریز چاپ شده که پیش بینی می شود تا پایان سال به حدود 2 هزار مقاله افزایش می یابد.
جویبان با بیان اینکه از نظر تعداد مقالات روند صعودی داریم، گفت: در مقایسه با سایر دانشگاه های علوم پزشکی در 2015 و 2016 رتبه هفتم کشور را داشتیم و در سال های 2017 و 2018 نیز به رتبه پنجم ارتقا یافتیم.
وی خاطرنشان کرد: از بابت شاخص کیفیت اچ ایندکس در سال 2015 در رتبه هفتم، در 2016 نیز رتبه هفتم و در 2017 و 2018 در رتبه ششم قرار داریم.
جویبان اضافه کرد: از نظر تعداد استنادات و ارجاعات مقالات نیز در سال 2015 رتبه نهم بودیم که در سال 2016 به رتبه پنجم ارتقا یافتیم و در 2017 و امسال نیز در رتبه چهار قرار داریم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه رتبه های دانشکده های این دانشگاه در شاخص های مختلف متفاوت است، افزود: در شاخص اچ ایندکس دانشکده داروسازی در رتبه سوم، دانشکده پرستاری رتبه چهارم و دانشکده دندانپزشکی رتبه ششم قرار دارند.
جویبان اظهار داشت: شاخص دیگری تحت عنوان مقالات 10 درصد برتر شاخص کیفی نرمالیزه شده داریم که بین دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه تبریز رتبه پنجم را در سال 2015 و 2016 داشت و در سال 2017 به رتبه چهارم ارتقا یافت و در سال جاری میلادی در رتبه سوم قرار داریم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد طرح های فناورانه در حال اجرای دانشگاه 44 مورد و شرکت های فناوری مراکز رشد 90 شرکت است که محصولات مربوط به علوم پزشکی را تولید می کنند.
وی تعداد شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تبریز را 18 مورد اعلام کرد و افزود: میزان فروش محصولات مبتنی بر شرکت های فناور مستقر در مراکز رشد نیز تاکنون 3 میلیارد تومان بوده است.
جویبان ارزش محصولات صادر شده شرکت های دانش بنیان را حدود 150 میلیون تومان دانست و گفت: تعداد مجوزهای اخذ شده برای محصولات 21 مورد بوده و 40 محصول تجاری سازی شده است.
وی با بیان اینکه شرکت های فناوری دانشگاه تاکنون برای 110 نفر اشتغال زایی کرده است، افزود: 14 شرکت فناور بعد از طی مراحل بلوغ به تولید و عرضه محصول خارج از مرکز رشد رسیده اند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز با 72 سال سابقه دومین دانشگاه کشور بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب می شود.
6120/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علوم پزشكي طرح علمي تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد

پایگاه اتوبوس آمبولانس با حضور رئیس اورژانس ۱۱۵ کشور در کمربندی یاسوج کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، جعفر میعادفر، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت _ در آئین کلنگ‌زنی پایگاه اتوبوس آمبولانس در شهرستان بویراحمد، اظهار کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد سه نقطه استراتژیک برای احداث پایگاه‌های خدماتی اورژانس را در استان کلنگ‌زنی کردیم که همگی در مسیر جاده‌های اصلی و پرتردد هستند.

وی افزود: با احداث این پایگاه‌ها، خدمات اورژانس درون شهری و برون شهری به مردم ارائه می‌شود و می‌توانیم از زمان طلایی برای کمک به حادثه‌دیدگان استفاده کنیم تا اینکه بیمار یا مصدومی دچار عوارض بیشتری نشود.

رئیس اورژانس ۱۱۵ کشور با قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: در این دوره تحول بسیار خوبی در زمینه اورژانس صورت گرفته است با وجود اینکه عقب‌ماندگی‌های زیادی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد اما تلاش‌ها بسیار خوب بوده است و کارها به سرعت پیش می‌روند.

وی تصریح کرد: در ساختمان مرکزی اورژانس استان کار به سرعت در حال پیشرفت است و سه پایگاه کلنگ‌زنی شده‌است و امیدواریم طی ۹ ماه آینده توسط دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد صورت بگیرد.

میعادفر خاطرنشان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد همه از ستاد بحران گرفته تا علوم پزشکی و اورژانس ید واحده و در کنار هم هستند و کار تیمی انجام می‌دهند.

این مسئول در ادامه با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بعضی دانشگاه‌های کشور سنگین حرکت می‌کنند و اصولاً حرکتی ندارند اما اینجا با استفاده از نیروی جوان در حال کار هستند و ثمره کار نیز احساس می‌شود و یکی از این موارد برتر بودن این دانشگاه در سطح کشور در ارائه خدمات سفر نوروزی است.

کد خبر 748628

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران