Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ۱۱میلیون جمعیت حاشیه‌نشین در کل کشور وجود دارد از زمزمه های تدوین طرح کاهش آسیب های اجتماعی در مجلس خبر داد.

مسعود رضایی، نماینده مردم شیراز و عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه گفت: بحث چالش های اجتماعی و حاشیه نشینی یک بحث عمیق است که تازه به وجود نیامده بلکه سالهاست به دلایل مختلفی انباشته و تبدیل به یک چالش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ۱۱میلیون جمعیت حاشیه‌نشین در کل کشور وجود دارد، اظهار کرد: اقداماتی که در راستای کاهش و حل آسیب های اجتماعی در جامعه صورت می گیرد حالت درمانی آن هم درمان موقتی دارد نه دارویی که شفا بخش باشد.

 

رضایی با اشاره به شرایط بحرانی جامعه در آسیب های اجتماعی تصریح کرد: آسیب های اجتماعی به مرحله خطرناکی رسیده است اگر ما نتوانیم به صورت ریشه ای عوامل به وجود آورنده این معلول را بررسی و اقدامات لازم را در راستای  کاهش آن انجام دهیم ،ناتوانی ما روز به روز در برابر حل این معضل بیشتر می شود.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خشکسالی ناشی از عدم بارندگی را یکی از دلایل مهم آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: بسیاری از روستاها شغل کشاورزی، دامپروری و دامداری خود را از دست داده اند. این افراد به دلیل نداشتن شغل ،روستاها را ترک و جذب شهرها می شوند و با توجه به اینکه این افراد توان و مکنت کافی برای زندگی مرفه به عنوان یک شهروند در شهر را ندارند لذا به آلونک نشینی و کپرنشینی در حاشیه شهرها روی می آورند و چون روستاییان افرادی ساده بوده و نسبت به مسایل شهری از آگاهی کمی برخوردارند بر مبنای نیازشان جذب باند های مختلف  فساد در این مکان ها می شوند، این یک مسئله طبیعی می باشد.

 

رضایی با بیان اینکه متاسفانه نگاه ما به روستاها توسعه محور نبوده، بیان کرد: مسئولان نسبت به مسایل رفاهی و بهداشتی روستاییان بی توجه بودند، همه این عوامل دست به دست هم داده و این چالش ها را در جامعه ما به وجود آورده اند لذا می طلبد که اقدامات لازم و اساسی در راستای حل مشکلات روستاییان و کاهش این آسیب های اجتماعی داشته باشیم.

 

این عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه افزود: تا زمانی که سرچشمه ها را نخشکانیم و مهاجرت های ناخواسته را کنترل نکنیم این مسایل همچنان در جامعه ما خواهد بود.

 

 

نماینده شیراز با بیان اینکه تحریم ها و مشکلات اقتصادی نیز از دیگر عوامل بروز آسیب های اجتماعی در جامعه است، خاطرنشان کرد: این مسایل باعث شد که نتوانیم اعتبار و هزینه های لازم را برای اشتغالزایی در جامعه تخصیص دهیم و تا زمانی که اشتغال زایی صورت نگیرد و جوانان بیکار باشند این باندهای فساد در سر راه آنها قرار دارند و خواه ناخواه به این سمت و سو کشیده خواهند شد.

 

رضایی با بیان اینکه خلأ قانونی در حل آسیب های اجتماعی نداریم، بیان کرد: ما در اجرای قوانین مربوط به این مسئله مشکل داریم، ما فاقد یک متولی مستقیم و پاسخگو در این حوزه هستیم، سازمان ها و نهادهای مختلفی مانند بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری و مراکز فرهنگی در این حوزه فعالیت می کنند و بودجه های خوبی هم برای آنها تخصیص یافته است ولی چون به صورت جزیره ای عمل می کنند و یک متولی مستقیم و خاصی که هم تصمیم گیرنده و هم پاسخگو باشد وجود ندارد باعث ایجاد این خلا در این حوزه شده است.

 

این عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه اعتبار خوبی برای آسیب های اجتماعی تخصیص یافته شده است.

 

رضایی با اشاره به تدوین طرحی مبنی بر کاهش آسیب های اجتماعی در مجلس اظهار کرد: این طرح در مجلس مطرح است و با توجه به اینکه بنده عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هستم اینکه این طرح به صورت مستقیم در دستور کار قرار بگیرد هنوز چنین اقدامی صورت نگرفته است ولی زمزمه ها و صحبت هایی در این زمینه شده است.

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس عزت الله انتظامی روزنامه های ورزشی فوتبال ایران آمریکا بازی های آسیایی ۲۰۱۸ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز نان روزنامه خشکسالی روستاها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۱۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان در این طرح یک روزه، پزشکان متخصص قلب، داخلی، اطفال، مغز و اعصاب و چند پزشک عمومی به‌ همراه برخی کارشناسان مشاوره خانواده و تغذیه به اهالی این دو محله کم برخوردار رایگان خدمت کردند.

نادعلی صادقی فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت: طرح  آرامش اجتماعی طرحی ملی است که توسط انتظامی با همراهی جامعه خیرین و مسوولان دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدماتی هر شهرستان در محلات کمتر برخوردار و آسیب پذیر اجرا می‌شود.

او افزود: این طرح در ۲ محله همجوار و کمتر برخوردار سیدآباد و بدلجه گنبدکاووس با همراهی نیکوکاران این شهرستان اجرا و تا پایان سال در تمام محلات کم برخوردار دیگر این شهر اجرا می شود.
در این طرح فراهم کردن امکانات اولیه و تامین رایگان دارو را هم خیر همین محله محمد شهرکی برعهده داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم