Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمود یوسفی در گفت و گو با پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، با اشاره به مصوبه جدید هیات مدیره بانک مسکن، افزود: بر اساس این مصوبه، از اول مهر ماه سال جاری، عملیات افتتاح انواع حساب های کوتاه مدت عادی برای مشتریان با لحاظ تعلق سود علی الحساب، مشروط به واریز مبلغ 50 هزار تومان از سوی متقاضی در زمان تشکیل حساب، انجام خواهد شد و برای مبالغ کمتر از کف 50 هزار تومان، حساب کوتاه مدت عادی باز نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مسوول در بانک مسکن تصریح کرد: ضوابط جدید با هدف کاهش ریسک‌های عملیاتی بانک، حذف هزینه‌های زاید و بلا‌اثر و همچنین هدفمند‌سازی و شفاف کردن انواع خدمات قابل ارایه به سپرده‌‌های کوتاه‌مدت و مشتریان در بانک مسکن، از ابتدای نیمه دوم امسال در تمامی شعب بانک مسکن در سراسر کشور به اجرا گذاشته می شود.

رییس اداره کل سازمان ها و روش های بانک مسکن در ادامه گفت: بعد از افتتاح حساب با حداقل مبلغ 50 هزار تومان چنانچه موجودی حساب از سوی مشتری به کمتر از این مبلغ کاهش یابد، سود کوتاه مدت به آن حساب تعلق نمی گیرد اما سایر خدمات بانکی مشمول آن حساب خواهد شد. این ضابطه به تمامی سپرده‌های سرمایه‌گذاری با ماهیت کوتاه‌مدت از جمله انواع سپرده‌های کوتاه‌مدت عادی، سپرده‌های سرمایه‌گذاری ممتاز، صندوق‌های پس‌انداز مسکن، حساب پس‌انداز مسکن جوانان و ... قابل تسری است.

یوسفی درباره سرنوشت حساب های کوتاه مدت عادی که تا قبل از نیمه دوم امسال فعال شده اند نیز گفت: از ابتدای نیمه دوم امسال، روند تعلق گرفتن سود به این حساب ها بر اساس حداقل موجودی 50 هزار تومان، اعمال می شود به این معنا که در صورت کاهش موجودی به کمتر از این مبلغ، پرداخت سود متوقف خواهد شد.

بر اساس مصوبه هیات مدیره بانک مسکن، از سرگیری پرداخت سود به حساب های کوتاه مدتی که موجودی آنها در یک مقطع زمانی به کمتر ازحداقل تعیین شده، کاهش پیدا کرده است مشروط به افزایش موجودی به حداقل 50 هزار تومان و گذشت حداقل یک ماه از زمان جبران موجودی است.

یوسفی درباره این بخش از مصوبه هیات مدیره بانک مسکن تاکید کرد: در طول دوره سپرده‌گذاری، چنانچه در مقطعی، مبلغ سپرده به کمتر از 50 هزار تومان کاهش یابد و پس از سپری شدن مدتی دوباره به حداقل مذکور افزایش یابد، سپرده در مقاطعِ با مانده کمتر از 50 هزار تومان مشمول دریافت سود نمی شود. در مقاطع با حداقل مانده 50 هزار تومان نیز (به شرط سپری شدن حداقل یک ‌ماه از زمان افزایش مانده به حداقل 50 هزار تومان) مشمول سود می شود.

به این معنا که در مدت زمانی که مانده سپرده کمتر از 50 هزار تومان است به حساب مذکور سود تعلق نمی گیرد؛اما به محض افزایش مانده حساب به 50 هزار تومان و بیشتر بعد از گذشت یک دوره انتظار یک ماه، حساب یاد شده مشمول دریافت سود می شود.

همچنین در خصوص انواع حساب‌های صندوق همچون صندوق پس‌انداز مسکن، ساخت مسکن، صندوق پس‌انداز یکم و حساب پس‌انداز مسکن جوانان که در صورت فسخ و انصراف از اخذ تسهیلات، مشمول سود علی‌الحساب برابر نرخ سپرده‌های کوتاه‌مدت عادی می شوند، از تاریخ یک مهر ماه سال جاری به بعد حداقل مبلغ مذکور، 50 هزار تومان است. بنابراین در صورت انصراف متقاضیان از دریافت انواع تسهیلات ذکر شده و برداشت از حساب، تنها در صورتی سود به حساب آن ها تعلق خواهد گرفت که مانده سپرده آن ها حداقل 50 هزار تومان باشد.

رییس اداره کل سازمان ها و روش های بانک مسکن در ادامه گفت و گو با هیبنا افزود: همه شعب بانک مسکن ماموریت پیدا کرده اند مصوبه جدید هیات مدیره درباره شرایط افتتاح حساب کوتاه مدت را به شکل شفاف برای مشتریان شرح دهند.

بنابراین لازم است تمام مشتریان بانک مسکن به منظور دریافت سود و بهره مندی از خدمات بانکی، حداقل سپرده 50 هزار تومانی را در حساب های خود ذخیره و رعایت کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سپرده سود بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد

حسین رنجبران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، در واکنش به برخی اخبار مبنی حساب‌های بدون مجوز این سازمان و تعیین تکلیف این حساب‌های بانکی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران یا سازمان بیمه خدمات درمانی سابق، طبق مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور جزو مستثنیات نگهداری و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی محسوب می‌شود. در همین راستا هیأت وزیران در سال ۱۳۷۴ مصوب نموده که سازمان بیمه خدمات درمانی از مصادیق شرکت‌های بیمه موضوع مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ بوده و از افتتاح حساب بانکی نزد خزانه و واریز وجوه حاصله از درآمدهای خود به حساب یاد شده معاف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین در دستورالعمل بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم، بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی نیز این موضوع تکرار و تصریح شده است، در این مواد قانونی تاکید شده مادامی که دستگاه اجرایی از مشمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشد، انتقال حساب الزامی نخواهد بود؛ لذا سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد یاد شده جز مستثنیات است.

رنجبران ادامه داد: در تبصره ماده ۳ این دستورالعمل نیز آمده که مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشند، از رعایت مفاد این ماده معاف هستند.

وی تصریح کرد: تمام حساب‌های ورودی بیمه سلامت (درآمدی) با توجه به تأکیدات و شفاف سازی عملکرد در قالب حساب واحد خزانه نزد بانک مرکزی صورت می‌گیرد، بنابراین بدون شک غیر از این مسیر یک ریال جابه جایی انجام نمی‌شود.

رنجبران اظهار داشت: در خصوص مصرف منابع سازمان از بانک عامل استفاده می‌شود که تنها برای سهولت کار، سرعت و چابک سازی و به ویژه اطمینان در پرداخت به موقع و صحیح مطالبات مؤسسات درمانی و پرداخت به وقت به بیماران صعب العلاج انجام می‌شود. لذا اگر این سازمان در پرداخت مطالبات مؤسسات منظم و تقریباً به وقت عمل می‌کند؛ یکی از دلایل مهم آن، ایجاد زیرساخت‌های فناوری نوین با مشارکت فعال بانک عامل است. ما همواره به دنبال واریزی سریع مطالبات مؤسسات ارائه دهند خدمات درمانی هستیم تا بتوانیم به بیمه شدگان بیمه سلامت که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند، خدمات مناسب‌تری ارائه نمائیم.

کد خبر 6098861 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!