Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - سمینار آخرین یافته‌های علمی در درمان چاقی کشور به همت گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و حمایت‌ نستله هلث ساینس برگزار شد.

به‌واسطه نرخ نگران‌کننده افزایش چاقی و بیماری‌های وابسته به آن در کشورمان، برگزاری سمینارهای تخصصی ازجمله راه‌حل‌های تاثیرگذار جهت تحلیل روش‌های قابل‌استفاده برای درمان چاقی و هماهنگی متخصصین داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گدشته نشست تخصصی به همت نستله هلث ساینس با مشارکت اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و حضور جمعی از متخصصین تغذیه برگزار شد.


«ایران ازنظر جمعیت نوزدهمین کشور و ازنظر چاقی نهمین کشور دنیاست». این جمله تامل‌برانگیز آغازکننده بحث درمان چاقی به زبان دکتر عبدالرضا نوروزی، دانشیار تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر علمی سمینار «آخرین یافته‌ها در درمان چاقی» بود. او در ادامه با اشاره به روند رو به رشد چاقی در کشور و منطقه خاورمیانه تاکید کرد که برای مقابله با اضافه‌وزن به روش‌های جدیدتر و تهاجمی‌تر نیاز خواهیم داشت.


دکتر سعید حسینی، دانشیار تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن توضیح انتخاب روش جراحی برای برخی بیماران با BMI بالای ۴۰ فقط در شرایط خاص، به تاثیر بیماری‌هایی مانند افسردگی بر چاقی اشاره کرد. وی افزود: «انتخاب اهداف درمانی در بیماران چاق به شکل درمان‌های مبتنی بر بیماری‌های دیگر مانند دیابت، دیسک کمر، کبد چرب و سایر بیماری‌ها نیز تعیین می‌شود و همچنین امکان کاهش وزن بین نیم تا یک کیلو در هفته و ادامه این فرایند تا شش ماه در اکثر موارد وجود خواهد داشت.»


دکتر محمدجواد حسین زاده، استاد تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه این مراسم ضمن توضیح مبحث VLCD تصریح کرد: «با استفاده از این شیوه می‌توان در فاصله سه تا شش ماه بین ۱۳ تا ۲۳ کیلوگرم وزن کم کرد. VLCD کوتاه شده عبارت Very Low Calories Diet به معنی رژیم خیلی کم‌کالری است. به‌موجب این رژیم نیاز کالری روزانه به میزان ۵۰ درصد، یا به کمتر از ۸۰۰ کیلوکالری در هر وعده کاهش می‌یابد.»


در این نشست تخصصی ضمن بررسی درمان‌های گوناگون بیماری چاقی همچون روش جراحی، دارویی و انواع آنها، از  اپتیفست به‌عنوان  نمونه جایگزین کامل وعده‌های غذایی در ایران یاد شد. استفاده از اپتیفست نیازهای روزانه به فیبر، پروتئین، اسیدهای چرب و کربوهیدرات را تأمین و ذخایر اضافه چربی بدن بیماران را از بین می‌برد، درحالی‌که به حفظ توده عضلانی آنها کمک خواهد شد.


بهره‌گیری از رژیم خیلی کم‌کالری و استفاده از محصولات اپتیفست همچنین باعث کاهش ریسک ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ در افراد بالغ و کاهش فاکتورهای ریسک بیماری‌های قلبی-عروقی شده و به بهبود یا تغییر شرایط بیماران مبتلابه کبد چرب غیرالکلی کمک می‌کند.


برنامه رژیم خیلی کم‌کالری به دلیل مزیت‌های سلامتی بالا نسبت به سایر روش‌های لاغری بیش از ۴۰ سال است که مورداستفاده قرار می‌گیرد. اپتیفست محصولی است که از رژیمی با چهار فاز جداگانه تشکیل شده و بیماران پس از تشخیص پزشک متخصص درمورد وضعیت سلامتی خود و نیز قرارگیری در هر یک از این فازها می‌توانند طبق نسخه این محصول را از داروخانه‌ها تهیه کنند. 

4545

کلید واژه‌ها : رژیم غذایی کم کالری - رژیم غذایی - چاقی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رژیم غذایی کم کالری رژیم غذایی چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۱۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت