Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@17:11:38 GMT

روبات های معلم در مدارس کره ای ها +تصویر

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۲۸۱۷

روبات های معلم در مدارس کره ای ها +تصویر

به گزارش بانکی دات آی آر، در حدود 30 روبات آموزش خود را به نوجوانان کره ای در یکی از شهر های کره جنوبی آغاز کردند.


"انگ کی" نام روبات تخم مرغی شکلی است که توسط موسسه تحقیقات تکنولوژی کره (KIST) قابلیت پردازی شده است. این روبات در حال حاضر آموزش خود را در روزهای دوشنبه در مقطع دوازدهم سیستم آموزشی کره شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مشخصات این روبات ها از این قرار است: در حدود یک متر قد دارند که صفحه نمایشگری بر روی صورت آن ها نصب شده است. توسط چرخ گردانی که در زیر بدنه آن ها نصب شده است، دور کلاس می گردند و با دانش آموزان صحبت می کنند، برای آن ها کتاب می خوانند و می توانند با آهنگ حرکاتی ریتمیک با سر و دست های خود در آورده و درس را همراه با موزیک به بچه ها آموزش دهند.


جدای از خواندن کتاب، از یک برنامه از پیش طراحی شده برای پخش موزیک استفاده می کند که از این طریق با بازی حروف الفبا به آنها آموزش می دهند.
این روبات ها که در صفحه نمایش خود تصویری از یک معلم خانم را دارند توسط معلمی دیگر در فیلیپین از راه دور کنترل می شوند. علت انتخاب معلم فلیپینی به علت کاهش هزینه ها می باشد. زیرا معلم های فلیپینی هزینه ای بسیار کمتر از معلمان در منطقه کره جنوبی پیشنهاد کرده اند.


کودکان به نظر می رسد از نوع نگاه و به زبان ساده خودشان، بانمک بودن ربات بیشتر لذت می برند. اما دانش آموزان که سن بیشتری دارند می گویند که می توانند احساس راحتی بیشتری با ربات کرده و استرس کمتری را برای پاسخگویی به ربات به جای یک شخص حقیقی تحمل کنند. البته مسئولین نیز بر این باورند که استفاده از این روش به کودکان مخصوصا کودکان خجالتی که از حرف زدن با معلم خود امتناع می کنند کمک کند وآن ها بتوانند ارتباط راحت تری با ربات برقرار کنند.


مسئولین تحقیقات این پروژه معتقدند که این امکانات آموزش زبان انگلیسی ممکن است موجب شود که برخی از سایر مناطق این کشور برای آموزش مراجعه کنند. او می افزاید که روبات ها در حال حاضر در حال آزمایش هستند اما به نظر می رسد در صورت ارتقا یافتن سیستم آن ها و فراهم شدن امکاناتی که راحت تر بتوان کنترلشان کرد ، به صورت شبانه روزی از آن ها استفاده شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران