Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاهیجان - ایرنا - نمایشگاه پژوهشی آثار عکاسان قدیمی استان گیلان در گالری استاد حسین محجوبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان، از دهه های 10 تا 40 شمسی سخن می گویند.

این نمایشگاه پژوهشی تحت عنوان عکس‌ها و عکاسان از آثار عکاسان قدیمی گیلان از مجموعه شخصی کبری علی‌پور مدرس و محقق عکاسی گیلان در گالری استاد حسین محجوبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لاهیجان گشایش یافت و مورد استقبال عکاسان پیشکسوت استان و شرق گیلان ، عکاسان جوان انجمن سینمای جوان لاهیجان و علاقمندان به عکاسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساسان عادلی رئیس دفتر انجمن سینما جوان لاهیجان عصر دوشنبه در این باره به ایرنا گفت : این نمایشگاه شامل 85 قطعه عکس سیاه و سفید در اندازه‌های مختلف از مجموعه شخصی کبری علی‌پور است که در این نمایشگاه پژوهشی 30 فریم قاب 50 در 70 از عکس‌های اصل و تاریخی با هدف بررسی و معرفی عکاسان قدیمی از خطه گیلان و شناخت سبک زندگی، پوشش لباس، مهرهای عکاسخانه و شیوه عکاسی آن زمان به مناسبت فرا رسیدن نوزدهم اگوست روز جهانی عکاسی در معرض دید علاقه مندان قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: زمان برگزاری نمایشگاه از 28 مرداد تا پنجم شهریورماه برای بازدید عموم مردم در نوبت های صبح و عصر آزاد است.
عادلی اظهار داشت: عکس‌های عکاسخانه‌های گیلان در دهه‌های 10 تا 40 خورشیدی در این نمایشگاه حاصل زحمات و جمع‌آوری عکس‌ از عکاسخانه‌های رافائل، آرسن، کارلو، رویا، جمشید ، زیبا در رشت ، فتوشهاب لاهیجان، عکاسی سیروس رودسر و چند عکاسخانه دیگر شهرستان‌های استان گیلان است.
وی گفت: این نمایشگاه پژوهشی عکس به همت انجمن سینمای جوانان ایران - دفتر لاهیجان و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برگزار شده است.
کبری علی‌پور متولد 1342 در رشت و دانش ‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد عکاسی ، کارشناسی ارشد مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی ، کارشناسی عکاسی وکاردانی علوم هنری از تهران است.
از او 2 کتاب به نام‌های عکاسان و عکاسخانه‌های رشت، تاریخ عکاسی گیلان و همچینن مقالاتی در زمینه تاریخ عکاسی در ماهنامه پادنگ به چاپ رسیده است.
این پژوهشگر عکاسی سابقه تدریس در سازمان آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی استان گیلان و برگزاری 12 نمایشگاه عکس انفرادی و چندین نمایشگاه عکس گروهی را نیز در کارنامه خود دارد.
6029/207

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نمايشگاه عكس گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۵۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندنی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی پسران نوجوان
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • تصاویر جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانی + جزئیات
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانستانی