Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه سیاست‌گذاری در مواقع بحران باید سیاست‌هایی باشد که سریعتر جواب دهد، گفت: علائمی که بازار نشان می‌دهد به منزله این است که بسته جدید ارزی تاثیر زیادی نداشته است.

مجیدرضا حریری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان درباره موفقیت بسته جدید ارزی دولت اظهار کرد: سیاست‌گذاری در مواقع بحران باید سیاست‌هایی باشد که سریعتر جواب دهد اما، علائمی که بازار نشان می‌دهد این است که در حال حاضر این سیاستگذاری تاثیر زیادی نداشته است، علاوه بر آن نتیجه هر سیاستگذاری را باید زمان بگذرد تا به نتیجه آن برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین افزود: این سیاست دو اشکال بزرگ دارد، ایراد اول به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به برخی کالا‌ها است که همانند گذشته رانت در آن وجود داشت به قوت خود باقی می‌ماند و هر چه نظارت هم وجود داشته باشد بازهم فساد در آن وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به بازار ثانویه گفت: بازار ثانویه‌ای درست کردیم که بر اساس عرضه و تقاضا باید کشف قیمت دلار در آن صورت بگیرد اما، در بازاری که ۸۰ درصد عرضه کنندگان آن شرکت‌های دولتی وخصولتی هستند و انحصار بازار در دست عده‌ای است هیچ وقت نمی‌توانید با یک قیمت واقعی ارز را قیمت گذاری کنید و این بازار، بازار واقعی نیست و قیمتی هم که در آن کشف می‌شود واقعی نیست.

حریری همچنین درباره فعالیت صرافی‌ها خاطرنشان کرد: ورود صرافی‌ها در حالت عادی به تجارت خارجی کشور موضوع جالبی نیست اما، در شرایطی که در دنیا دچار نقصان سیستم بانکی هستیم، صرافی‌ها ابزار فرعی هستند که در حال حاضر با توجه به شرایط به آن‌ها نیاز داریم.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین درباره دریافت مابه التفاوت از واردکنندگان نیز گفت: فروردین ماه دولت تصمیم گرفت دلار تک نرخی بدهد و یک رانت چندین هزار میلیارد تومانی توزیع شد و دریافت کنندگان دلار دولتی کالا‌ها را با دلار آزاد در بازار فروختند و اینکه با برخوردی نشود درست نیست.

وی تاکید کرد: دولت به جای دریافت مابه به التفاوت می‌توانست مالیات بر درآمد اتفاقی بر این کالا‌ها وضع کند و بر اساس اینکه کالا‌ها چقدر در خدمت تولید هستند و چقدر در تولید موثرند دسته بندی می‌شدند و از آن‌ها مالیات می‌گرفت و با سیستم مالیاتی این رانت را کنترل می‌کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارز بسته جدید واردکننده رانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمد حسینی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، اظهار داشت: در برخی کمیسیون‌های تخصصی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، بحث‌هایی مطرح بود که با همکاری دو قوه، نوسانات ارزی مهار شود.

حسینی تصریح کرد: همچنین مطرح شد که اگر دولت در این‌باره اعلام نظر و برنامه خود را اعلام نکند، مجلس اقداماتی انجام دهد که بر همان مبنا نیز پاسخی تهیه شد و مجموعه کار‌هایی که در حال انجام یا در آینده مدّ نظر است، تبیین شد و فکر می‌کنم در حال حاضر، مسئله خاصی وجود نداشته باشد.   معاون رئیس جمهور در امور مجلس، درباره چگونگی تعامل دولت و مجلس جدید با ابراز امیدواری به اینکه مجلس دوازدهم بهتر از مجلس فعلی خواهد بود، گفت: البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم.   حسینی اظهار داشت: البته از مجلس آینده نیز انتظار داریم که همکاری بسیار خوبی با دولت داشته باشد.   معاون رئیس جمهور در امور مجلس تصریح کرد: با کارهایی که دولت در ۳ سال گذشته انجام داده است، مشکلی پیش نمی‌آید.

دیگر خبرها

  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟