Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج فاضل، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: در حال حاضر متاسفانه دستمزدها 4 برابر تعرفه افزایش پیدا کرده و نوسانات قیمت ارز، امکانات و تجهیزات پزشکی را بی‌نهایت گران‌ کرده است، به نظر می‌رسد بیمارستان های خصوصی وضعیتی دشوار را تحمل می‌کند و باید با همه جامعه پزشکی و حتی بیمارستان‌های خصوصی راه آمد تا کشور از این مراحل سخت عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / ایرج فاضل امروز در مراسم روز پزشک در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: جامعه پزشکی همواره مورد توجه مردم و جامعه بوده است، اما امروز در جامعه پزشکی با شرایطی استثنایی، مسائل مختلف و گسترده هر روز شکلی تازه‌  به خود می‌گیرد و در کنار ویژگی‌های اختصاصی، بالندگی، موفقیت و تحقیق، نقدی گسترده به جامعه پزشکی وارد است.

فاضل بیان کرد: شروع به کار پزشکی در کمتر از چهار دهه قبل بوده است، پیش از انقلاب 10 دانشکده پزشکی و 700 فارغ‌التحصیل وجود داشت که نصف این افراد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته و بسیاری از آنها به کشور بازنمی‌گشتند.

در این بین بیماران برای مسائل ابتدایی به خارج از کشور می‌رفتند که امروزه خوشبختانه عمل جراحی قلب و پیوند کلیه به راحتی در کشورمان انجام می‌شود و بسیاری از بیماری‌ها درمانشان در ایران امکان‌پذیر شده است.

وی با اشاره به تقویت نیروی انسانی و متخصصین پزشک در زمانی کوتاه افزود: من به شخصه در زمان جنگ  700 عمل جراحی و 300 پیوند کلیه انجام دادم و بابت این تعداد عمل جراحی مبلغ یک میلیون تومان به من دادند که آن را برای انجام هزینه‌های جبهه تقدیم کشورم کردم.

فاضل ادامه داد: امروزه 47 دانشکده پزشکی، 34 دانشکده دندانپزشکی، 19 دانشکده داروسازی در کشور وجود، تعداد دانشجویان پزشکی 45 هزار و 112، دانشجویان دندانسازی 12هزار و 323 و داروسازی 9هزار و 819 نفر است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به نگرانی برخی مبنی بر تحت لقا قرار گرفتن آموزش بر درمان، پس از پیوستن  آموزش پزشکی به بهداری گفت: به نظرم نگرانی‌ها در خصوص تحت تاثیر قرار گرفتن آموزش درست بوده است زیرا امروزه بسیاری از بیمارستان‌های خصوصی در ‌آستانه ورشکستگی هستند و با این شرایط نامناسب برخوردها با این مجموعه‌ها کمی بی‌انصافی است.

فاضل اضافه کرد: در حال حاضر متاسفانه دستمزدها 4 برابر تعرفه افزایش پیدا کرده و نوسانات قیمت ارز، امکانات و تجهیزات پزشکی را بی‌نهایت گران‌ کرده است، به نظر می‌رسد بیمارستان های خصوصی وضعیتی دشوار را تحمل می‌کند و باید با همه جامعه پزشکی و حتی بیمارستان‌های خصوصی راه آمد تا کشور از این مراحل سخت عبور کند.

وی در خصوص گذراندن طرح دانشجویان پزشکی گفت: پزشکان جوان تحت فشار هستند و ما با آنها مثل برده برخورد می‌کنیم، آن ها در زمان انجام طرح اجازه تاسیس مطب ندارند و باید برای هر مقطع یک طرح را بگذرانند.

این موضوع در حالی است که از نظر من گذراندن یک طرح برای دانشجویان پزشکی کافی است و این کار را از طریق مجلس در حال پیگیری هستیم و معتقدم انجام یک بار طرح برای دانشجویان پزشکی عادلانه است./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۴۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی