Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:05:21 GMT

بقاع متبرکه و مدیریت مصرف برق

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۵۵۹۸۱

بقاع متبرکه و مدیریت مصرف برق

هفته نامه ساباط در سرمقاله شماره 6 خود با عنوان بقاع متبرکه و مدیریت مصرف برق نوشت: تامین نیروی برق در تابستان امسال به علت کمبود آب در پشت سدها با وضعیت نامناسبی روبرو است و فضای رسانه های صوتی، تصویری، مکتوب و مجازی نیز نیم نگاهی به توصیه های مدیریت مصرف برق دارند.

در ادامه این مطلب به قلم داود پاک طینت مدیر مسئول نشریه آمده است: از دغدغه های مردم در این روزها، تلاش برای کم شدن قطعی های برق است و هر کسی سعی دارد تا سهمی در کاهش مصرف برق داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان باورهای مذهبی نیز به کمک این موضوع آمده اند تا جایی که اسراف کاران را برادران شیطان می دانند و از این منظر نیز به اسراف و ضرورت صرفه جویی و مدیریت مصرف نگاه می کنند.
از طرفی بقاع متبرکه و مقبره های امامزادگان همواره مورد اقبال و احترام مردم و به ویژه افراد با ایمان بوده و هست و در ایام هفته به خصوص پایان هفته ها مورد توجه و رجوع مردم قرار دارند.
نورافشانی گنبدها و گلدسته ها از وجوه مشترک تقریبا تمام-البته نه همه- این اماکن است.
شدت نورافشانی در بیشتر این اماکن به حدی است که زائران در کمتر نقطه ای از این اماکن -به ویژه نقاط مسقف- می توانند سایه ای از خود را مشاهده نمایند. همین شدتِ روشنایی موجب می شود مردم مذهبی که به اماکن و بقاع متبرکه ورود می کنند نتوانند نورافشانی های غیر ضروری گنبد ها و گلدسته ها و چراغ های پر نور در راهروهای بی تردد را کنار بنرهای سفارش کننده به صرفه جویی، هضم کنند و البته به تضاد بزرگی می رسند!
از طرفی پیش می آید که افراد به علت قطعی برق از گرمای زیاد، خانه را ترک می کنند و به اماکن عمومی و مساجد یا تکایا ورود می کنند و در آنجا نیز با نورافشانی های غیر ضروری روبرو می شوند و برایشان سئوال مهمی ایجاد می کند که آیا واقعا با کمبود برق مواجه هستیم!؟
نویسنده این سطور بر اهمیت بقاع متبرکه و احترامی که در بین مردم و به خصوص مومنان دارند و لزوم حفظِ احترام و ارتقا جایگاه آن ها واقف است اما این پرسش مهم مطرح است که آیا اماکن مذهبی و متولیان آن که داعیۀ تبدیل کردن این بقاع به «قطب فرهنگی» را دارند نباید در مواقع بحرانی و مشکلاتی که برای جامعه ایجاد می شود، الگو و پیشتاز در ارائه راهکار و همکاری با جامعه باشند؟
آیا انتظار جامعه از متولیان این اماکن برای پیشتازی در مدیریت مصرف و صرفه جویی، انتظار دور از عرفی است؟
بهرحال اماکن مذهبی و بقاع متبرکه اعم از امامزادگان و مساجد و تکایا همواره مورد توجه مردم الگویی برای بخش عظیمی از مردم بوده اند و امروز که شهرهای مختلف، قطعی های برنامه ریزی شده و منظم برق را تجربه می کنند و صنایع نیز از این وضعیت رنج می برند انتظار منطقی عموم مردم، به خصوص مذهبیون این است که سایر بخش ها به ویژه نمایندگانِ حوزۀ مذهب، نیز پیشتاز در اصلاح الگوی مصرف و ترویج صرفه جویی باشند.
هفته نامه ساباط یزد به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی داود پاک طینت در گستره استان یزد منتشر و توزیع می شود.
160 رسانه در استان یزد مجوز دارند که از این تعداد ١١٦ مجوز متعلق به نشریات چاپی، ٢٨ مورد متعلق به رسانه های برخط (خبرگزاری و پایگاه خبری) و ١٦ مجوز هم مربوط به رسانه های الکترونیک غیر برخط است.
7532/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي بقاع متبركه رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میبد از اخذ سند مالکیت بقعه متبرکه امامزاده خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد، حجت‌الاسلام محمدزاده، از اخذ سند مالکیت بقعه متبرکه امامزاده بی بی خدیجه خاتون (ع) این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: با تلاش و پیگیری کارشناسان ثبتی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میبد و همچنین همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان سند مالکیت امامزاده امامزاده بی بی خدیجه خاتون (ع) اخذ شد.

وی افزود: در راستای اجرای تفاهم‌نامه با اداره ثبت و اسناد سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون به مساحت ۵۷۲۸.۳ متر مربع اخذ شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میبد با اشاره به روند رو به رشد تثبیت مالکیت عرصه و اعیان بقاع متبرکه شهرستان گفت: طبق برنامه سال روند اخذ اسناد مالکیت بقاع متبرکه شهرستان در حال اجرا بوده و امید است به زودی شاهد اخذ اسناد کلیه موقوفات و بقاع متبرکه باشیم.

کد خبر 751231

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • برگزاری مراسم ویژه شهادت امام جعفرصادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • ۳۰۰ بقعه متبرکه استان میزبان عزاداران امام جعفر صادق (ع)