Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بهار سال جاری، تولید کمباین، کولر آبی و ماشین لباسشویی به ترتیب با کاهش ۷۷، ۴۷.۷ و ۳۸.۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل روبرو شدند.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین آمار مربوط به تولید کالاهای منتخب صنعتی از مجموع ۳۰ گروه کالای صنعتی ۱۲ گروه کالایی تا پایان سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند و این در حالی است که از میان ۱۳ گروه کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی طی مدت زمانی مذکور کاهش تولید داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اغاز سال جاری تا پایان خردادماه تولید کمباین با کاهش ۷۷ درصدی، تراکتور با کاهش ۶.۱ درصدی، روغن ساخته شده نباتی با کاهش ۱۰.۱ درصدی، داروی انسانی با کاهش ۹.۱ درصدی، نئوپان با کاهش ۲۳.۲ درصدی، سموم دفع آفات نباتی با کاهش ۲۱.۸ درصدی، پتروشیمی با کاهش ۲.۲ درصدی، الیاف و تاپس پلی‌استر با کاهش نیم درصدی، انواع تلویزیون با کاهش ۲۲.۸ درصدی، یخچال و فریزر با کاهش ۱۶.۹ درصدی، ماشین لباسشویی با کاهش ۲۵.۲ درصدی و کولر آبی با کاهش ۴۷.۷ درصدی روبه‌رو شده‌ است.

این در حالی است که طی مدت مذکور در میان کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی نیز محصولات فولادی با کاهش ۲.۸ درصدی، سیمان با کاهش ۵.۷ درصدی، کاشی با کاهش ۰.۴ درصدی و چینی بهداشتی با کاهش ۳۸.۲ درصدی مواجه شده‌اند.

گفتنی است در میان کالاهای منتخب صنعتی، انواع سواری با رشد ۴.۵ درصدی، وانت با رشد ۱۱.۲ درصدی، اتوبوس، مینی‌بوس و ون با رشد ۳۰ درصدی، کامیون کشنده با رشد ۸.۴ درصدی، پودر شوینده با رشد ۱۰.۸ درصدی، لاستیک خودرو با رشد ۰.۸ درصدی، انواع کاغذ با رشد ۱۸.۸ درصدی، کارتن با رشد ۴۷.۸ درصدی، فیبر با رشد ۵.۱ درصدی، روغن موتور صنعتی تسویه اول با رشد ۴۵.۶ درصدی، دوده با رشد ۱۴.۹ درصدی، نخ سیستم پنبه‌ای و ترکیبی الیاف مصنوعی با رشد ۰.۲ درصدی، نخ پلی‌استر با رشد ۸.۵ درصدی، فرش ماشینی با رشد ۲.۴ درصدی، چرم با رشد ۰.۷ درصدی، انواع پایپوش با رشد ۰.۵ درصدی و الکترو موتور با رشد ۵.۴ درصدی تولید روبرو شدند.

در میان کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی نیز فولاد خام با رشد ۹.۷ درصدی، کاتد مس با رشد ۴۹.۹ درصدی، شمش آلومینیوم با رشد ۸.۷ درصدی، آلومینا با رشد یک درصدی، سنگ آهن با رشد ۱۶.۱ درصدی، کنتسانتره زغال سنگ با رشد ۱۲.۱ درصدی، شیشه جام با رشد ۳.۳ درصدی، ظروف شیشه‌ای با رشد ۱۵.۹ درصدی و ظروف چینی با رشد ۱۱.۴ درصدی مواجه شدند.

در ذیل جداول مربوط به آمار تولید کالاهای منتخب صنعتی و معدنی طی سه ماهه نخست سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال قبل آورده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تولید کالاهای منتخب صنعتی و معدنی کالاهای منتخب صنعتی لوازم خانگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی