Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- نماينده ويژه پوتين در امور شبه جزيره کريمه: بنادر شبه جزيره از راه درياي خزر با ايران تجارت خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از نشريه ايزوستيا، گرگوري مرادوف، نماينده ويژه رئيس جمهور روسيه در امور شبه جزيره کريمه گفت بنادر شبه جزيره کريمه از طريق مسيري که از درياي خزر مي گذرد با ايران تجارت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته مرادوف، شماري از تجار ايراني آمادگي خود را براي ايجاد و توسعه يک مسير تجاري بين بنادر شبه جزيره کريمه و ايران از طريق رودخانه ولگا و درياي خزر ابراز کرده اند. مرادوف تصريح کرد: ‹‹اين مسير کوتاه ترين و اقتصادي ترين مسير مي شود.››
وي تاکيد کرد: ‹‹هنگامي که خطوط راه آهن در اين مسير راه اندازي شود، تجارت آسان تر خواهد شد. اين مسير از کريمه شروع شده و از شمال قفقاز و آذربايجان به ايران منتهي مي شود.››
نماينده ويژه رئيس جمهور روسيه در امور شبه جزيره کريمه تاکيد کرد برنامه هايي براي توسعه حمل و نقل ريلي و جاده اي در اين مسير تدوين شده است که با رونمايي از ‹‹پل تنگه کرچ›› Kerch Strait Bridge اجراي اين برنامه ممکن خواهد شد.
مرادوف تصريح کرد نمايندگان پارلمان کريمه قرار است در روز ششم سپتامبر و در حاشيه نمايشگاه بين المللي دمشق با مقامات سوري درباره تجارت دو جانبه بين اين شبه جزيره و سوريه گفتگو کنند.
نماينده ويژه رئيس جمهور روسيه در امور شبه جزيره کريمه گفت: ‹‹نمايندگان ما در ماه سپتامبر به سوريه عزيمت خواهد کرد و يک گروه مشترک کريمه اي-سوري ايجاد خواهند کرد. ما در نظر داريم يک شرکت کشتيراني مشترک ايجاد کنيم. افزون بر اين، سوريه تمايل خود را براي ايجاد يک اتاق تجارت در کريمه ابراز کرده است. ما قرار است در ديدارهايمان در دمشق درباره اين مسئله هم گفتگو کنيم.››
وي افزود: ‹‹کالاهايي که قرار است از سوريه به کريمه منتقل شود از کريمه به تمام مناطق روسيه ارسال خواهد شد.››

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کريمه تجاري سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

تین نیوز

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران از تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق خبر داد و این نقشه را به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت معرفی کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، عبدالامیر ربیهاوی مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: عراق شریک دوم تجاری ایران و جزو کشورهای اولویت دار ما در تجارت است؛ در سال های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرده ا یم.

ربیهاوی افزود: ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است. این کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بندهای دستگاه های که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان های تحت پوشش مانند سازمان زمین شناسی، شرکت شهرک های صنعتی و .... بندهای را به عنوان بندهای پیشنهادی قید شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مهم ترین بندهای کمیسیون مشترک ایران و عراق بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم ترین بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال اند با یکسری مشکلات مواجه هستند تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت نامه های بانکی و افتتاح حساب و.... است.

ربیهاوی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق های کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت هدف گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

به گفته ربیهاوی؛ مقرر شده است عباس علی آبادی وزیر صمت به همراه معاونان خود رضا محتشمی پور( معاون امور معادن)، محمد مهدی برادران (معاون صنایع عمومی)، محمد فولادگر( معاون هماهنگی و محیط کسب و کار ) و مهدی ضیغمی (رئیس سازمان توسعه تجارت ایران) جلسه ای را با وزیر تجارت عراق برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اولین اظهارات اردوغان پس از قطع روابط تجاری با اسرائیل/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • اردوغان : دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود
  • اردوغان: تجارت با اسرائیل را ندیده گرفتیم و این در را بستیم
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • ترکیه کلیه فعالیت‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد