Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت:متاسفانه به مجموعه دستگاه فرهنگی اعتبارات کمی تخصیص داده می‌شود، آن چیزی که حضور اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رادر جامعه پررنگ نشان می‌دهد حضور هنرمندان است که گاهی بدون هیچ امکانات آثار زیادی در زمینه شعر، داستان، فیلم و مستند تولید می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،رضا دهبانی پور،مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد درآیین اختتامیه سومین جشنواره جایزه ملی داستان کوتاه "سقلاتون" که با حضور جمعی از مسئولین در سالن اجتماعات فرهنگیان گچساران برگزار شد، اظهار کرد: هر آنچه که به عنوان اعتبارات به حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص داده می‌شود یک سرمایه‌گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:زمانی که برای پروژه‌های عمرانی اعتباراتی تخصیص داده می‌شود با بهره‌برداری ازاین پروژه‌ها بسیار لذت بخش خواهد بود.

دهبانی پورگفت:متاسفانه در زمینه فرهنگ اعتبارات قابل توجهی تخصیص داده نمی‌شوددرحالی که اولویت توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای توجه به مقوله فرهنگ است ودر کشورهای پیشرفته دنیا اولویت کار آنها توجه به مقوله فرهنگ و بعد از آن مقوله اقتصاد است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: تنها دستگاه‌های آموزشی از جمله آموزش و پرورش رسالت آموزش فرهنگ را ندارند بلکه تمامی دستگاه‌ها نیز باید اعتباری برای آموزش فرهنگ تخصیص دهند که توجه مسئولان این شهرستان به مقوله فرهنگ نیز قابل تقدیر است.

دهبانی پور در ادامه با اشاره به احداث دو مجتمع فرهنگی و هنری درگچساران افزود: با بهره‌برداری ازاین پروژه‌ها زیر ساخت و بستر مهم فرهنگ برای آینده در این شهرستان که موجب توسعه فرهنگ می‌شود به وجود خواهد آمد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت:متاسفانه به مجموعه دستگاه فرهنگی اعتبارات کمی تخصیص داده می‌شود و آن موضوعی که حضور اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رادر جامعه پررنگ نشان می‌دهد حضور هنرمندان است که گاهی بدون هیچ امکانات آثار زیادی در زمینه شعر، داستان، فیلم و مستند تولید می‌کنند.

دهبانی پور درادامه با اشاره به آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی داستان کوتاه سقلاتون گفت:993 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه سومین جشنواره جایزه ملی سقلاطون ارسال شد که از این تعداد 670 اثر در بخش آزاد، ۲۰۳اثر در بخش بومی و ۱۲۰ اثر در بخش نفت بوده است.

وی افزود: از این تعداد 33 اثر در بخش بومی، 31 اثر در بخش آزاد و 5 اثر در بخش نفت به مرحله دوم جایزه ملی داستان کوتاه سقلاتون راه‌ یافت.

دهبانی پورتصریح کرد:از مجموع 67 اثردر سه بخش اقلیمی، آزاد و نفت تعداد 9 اثر برگزیده شد، این جشنواره ملی از سوی سه داور صاحب نام عرصه ادبیات کشور داوری شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تصریح کرد:در بخش نفت، آقای مجتبی هژبری مقام اول ، صابر محمدی و عباس بابا علی نیز به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

وی افزود: در بخش اقلیمی مصطفی شمس از کرمان مقام اول، صابر محمدی و آرش محمودی نیز مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند ودر بخش آزاد سولماز اسعدیان مقام اول، امین اطمینان و فاضله فراهانی مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به جوایز سومین جایزه ملی داستان کوتاه در این شهرستان، افزود: در بخش‌های نفت، آزاد و بومی، جایزه مقام نخست لوح تقدیر، و مبلغ 20 میلیون ریال اهدا شد و مقام دوم لوح تقدیرو مبلغ 15 میلیون ریال و مقام سوم لوح تقدیر و مبلغ 10میلیون ریال نیزبه برگزیدگان اهدا شد.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان