Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@08:18:18 GMT

ترفند جدید نئوکان‌ها برای تشدید فشار بر ایران

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۸۰۸۳۲

ترفند جدید نئوکان‌ها برای تشدید فشار بر ایران


فرارو- در پی مطرح شدن پیشنهاد وزیر خارجه آلمان برای تاسیس یک کانال‌های جدید پرداخت بین ایران و اروپا جهت نجات توافق هسته‌ای، مخالفان این توافق باوجود واکنش سرد صدراعظم آلمان به این پیشنهاد، برای خنثی کردن این پیشنهاد به حربه عجیبی متوسل شدند.
به گزارش فرارو، ایجاد یک مکانیسم پرداخت مستقل از آمریکا میان ایران و اروپا چه ارتباطی با ضدیت با یهودیت دارد؟ شاید بسیاری از ناظران ارتباطی بین این دو نبینند، اما مخالفان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) اینگونه فکر نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماجرا از آن جا آغاز شد که هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان، طی یادداشتی در روزنامه آلمانی هاندلزبلات، ضمن دفاع از برجام، راهکاری برای نجات آن پیشنهاد کرد. ماس گفته اروپا باید برای دور زدن سیستم‌های پرداخت آمریکا، کانال‌های مالی خاص خودش را ایجاد کند و یک صندوق پولی اروپایی و یک سامانه انتقال بین المللی مانند سوئیفت تاسیس کند.
ماس این کانال‌های مالی مستقل را به عنوان راهی برای اجتناب از تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، پیشنهاد کرده است.
ماس نوشت: "به عنوان اروپایی‌ها، ما صریحا به آمریکایی‌ها گفته‌ایم که متوقف کردن توافق هسته‌ای با ایران، یک اشتباه خواهد بود. در این میان، نخستین تحریم‌های آمریکا بازگشته‌اند. در این وضعیت، این دارای اهمیت استراتژیک است که به واشنگتن بگوییم: ما می‌خواهیم با هم کار کنیم. اما به شما اجازه نمی‌دهیم ما را دور بزنید. بنابراین، شایسته است که شرکت‌های اروپایی را از تحریم‌های قانونی حفظ کنیم".
این موضع صریح وزیر خارجه آلمان به مذاق محافظه‌کاران آمریکا خوش نیامد. با وجود آنکه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، به پیشنهاد ماس واکنش سردی نشان داد و عملا آن را رد کرد، اما این نتوانست آن‌ها را آرام کند.
شبکه فاکس نیوز، رسانه محبوب دونالد ترامپ، در گزارشی این پیشنهاد ماس را "ضد سامی" (ضدیهود) دانست و نوشت: "آلمان بوسیله نادیده گرفتن تحریم‌های ایران، به خیانت به قولش مبنی بر مبارزه با ضدسامی‌گری متهم شد. در سایه تلاش‌های برلین برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران، دولت آلمان به خاطر خیانت به قولش برای مبارزه با ضدیت با سامی‌گری و انکار هولوکاست با انتقاد شدیدی مواجه شد".
گفتنی است که در غرب اتهام ضدیت با سامی‌گری یا دشمنی با یهودیت، از جمله اتهاماتی است که می‌تواند فشار بر هر فرد یا نهادی را دو چندان کند. این اتهام در آلمان، با توجه به سابقه این کشور در دوران نازی‌ها، حساسیت خاصی برمی‌انگیزد.
اظهارات ماس، خشم خاخام آبراهام کوپر، دستیار رئیس سازمان حقوق بشر مرکز سیمون وایسنتال آمریکا، را برانگیخت. کوپر گفته دور زدن تحریم‌های ایران در ازای دستاورد مالی برای آلمان، آن تعهد برلین برای عبرت گرفتن از هولوکاست را به استهزا می‌گیرد.
این انتقادات از ماس در حالی صورت گرفت که قبل از آن، سازمان ۱۰۰ هزار نفری یهودیان آلمان از این کشور خواسته است که تجارت ایران-آلمان را قطع کند. ژوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان هفته گذشته گفته بود که هرگونه تجارت با ایران خطرناک و به مثابه بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه است.
علاوه بر این، جولی لنارز، همکار ارشد پروژه اسرائیل در واشنگتن، به فاکس نیوز گفته همه دولت‌ها باید تجارت با ایران را به آنچه او توقف حمایت جهانی ایران از تروریسم خوانده، مشروط کنند.
همه این واکنش‌ها به پیشنهادی که حتی صدراعظم آلمان هم آن را جدی نگرفته، نشان می‌دهد که مخالفان برجام تا چه اندازه بر نابود کردن این توافق از طریق کارشکنی در استفاده ایران از منافع اقتصادی مصمم هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هایکو ماس برجام ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد

وزارت امور خارجه ایران در راستای اجرای قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه، تعدادی از اشخاص و نهادهای آمریکایی را تحریم کرد.

به گزارش مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes): مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • چند ترفند رانندگی از این خانم یاد بگیرید (فیلم)
  • ایران در مقابل هرگونه اقدام خصمانه‌ای ساکت نمی‌ماند
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • فشار کاری بالا دلیل رد پیشنهاد بایرن مونیخ توسط رالف رانگنیک
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه