Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- گروههای حامی حقوق مهاجران در استرالیا در اولین واکنش ها به روی کار آمدن نخست وزیر جدید در این کشور از حضور اسکات موریسون در کاخ نخست وزیری ابراز نگرانی کرده و وی را دارای دیدگاههای افراط گرایانه علیه پناهجویان خواندند.

به گزارش ایرنا، اسکات موریسون امروز جمعه در پی دومین انتخابات درون حزبی در حزب لیبرال به عنوان سی امین نخست وزیر استرالیا انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب لیبرال قوی ترین حزب در دولت ائتلافی استرالیاست.
مخالفان مالکوم ترنبول بانکدار میلیونر و نخست وزیر سابق استرالیا در حزب لیبرال، امروز در دومین انتخابات با یک کودتای درون حزبی به موریسون رای دادند تا ترنبول را از گردونه نخست وزیری خارج کنند.
گروههای حقوق بشری عصر جمعه بلافاصله به انتخاب وی واکنش منفی نشان دادند.
'ایان رینتول' سخنگوی گروه ائتلاف برای پناهندگان روز جمعه و ساعتی پس از اعلام نخست وزیری موریسون در گفت وگو با شبکه خبری اس بی اس استرالیا گفت: موریسون دارای سابقه سیاهی در دوران وزارتش در وزارت مهاجرت است زیرا با اقداماتش وحشت را در بازداشتگاه های مرزی این کشور در حاشیه اقیانوس علیه مهاجران غیرقانونی گسترش داد.
طبق این گزارش موریسون که در سال های 14-2013 وزیر حفاظت از مرزها و مهاجرت استرالیا بوده ، برنامه متوقف کردن قایق های مهاجران غیرقانونی به مرزهای آبی این کشور و سیاست های سختگیرانه، بازداشت و اعزام آنها را به بازداشتگاه های مانوس، نائورو را به مورد اجرا گذاشته است.
موریسون پیشتر اعلام کرد که این سیاست ها را علیه قاچاق انسان به استرالیا به کار گرفته است.
رینتول با انتقاد از سیاست های جنجال برانگیز مهاجرتی در دوران وزارت موریسون علیه پناهجویان گفت: برای نمونه مرگ حمید خزاعی مهاجر ایرانی در بازداشتگاه و اردوگاه مهاجران غیرقانونی در دوران حضور موریسون در وزارت مهاجرت اتفاق افتاد.
شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز استرالیا در ابتدای ماه جاری گزارش داد دادگاه رسیدگی به پرونده مرگ عباس خزایی، پناهجوی ایرانی در اردوگاههای مهاجران غیرقانونی، کوتاهی دولت استرالیا را علت اصلی این مرگ وی اعلام کرد.
حمید خزایی 24 ساله در سال 2014 بعد از یک سال اقامت در جزیره مانوس به دلیل عفونت پوستی در ناحیه پا و عدم وجود یک سیستم مراقبت درمانی و پزشکی (آنتی بیوتیک) بعد از 13 روز در این جزیره درگذشت.
رینتول تاکید کرد: موریسون به سیاست های سختگیرانه علیه مهاجران برای حمایت از استرالیا معتقد است.
'جانا فاورو' Jana Favero یکی دیگر از مدیران گروههای حقوق بشری و حامی حقوق مهاجران در استرالیا نیز به شبکه اس بی اس استرالیا گفت: به یاد می آورم هنگامی که او وزیر مهاجرت بود چگونه سیاست های بی رحمانه ای را علیه پناهجویان اجرا کرد.
دولت استرالیا در 5 سال گذشته با سیاست های سختگیرانه و نژادپرستانه مهاجران غیرقانونی را در این دو اردوگاه بدون محاکمه قانونی در بازداشت نگه داشته که شورای حقوق بشر سازمان ملل از آن به عنوان بازداشت های خودسرانه نام برده است.
کانبرا از سال 2013 تاکنون سخت ترین مواضع را علیه پناهجویان به کار گرفته و با توافق با پاپوا گینه نو و نائورو دو کشور کوچک در اقیانوس آرام مهاجران غیرقانونی را بازداشت و به اردوگاههایی دراین دو جزیره دور افتاده اقیانوس آرام اعزام کرده است.
** سوابق اجرایی نخست وزیر جدید
اسکات موریسون نخست وزیر جدی استرالیا پسر افسر پلیس سابق ایالت نیو ساوت ولز با سابقه تحصیلی در حوزه جغرافیا و اقتصاد است.
وی از دهه 1990 عملا وارد مدیریت عالی در نهادهای مختلف دولت استرالیا شد . شورای گردشگری استرالیا، مدیر حزب لیبرال در ایالت نیوساوت ولز، مدیر صنعت گردشگری،نماینده پارلمان در سال 2007، وزیر سایه امور مهاجرت در حزب لیبرال و وزیر مهاجرت در سال 2013 در دوران نخست وزیری تونی ابوت و خزانه دار استرالیا از سال 2015 از جمله سوابق اجرایی اسکات موریسون بوده است.
آساق*1599*1144

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي استراليا نخست وزير جديد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اعتصاب اساتیددانشگاه نیویورک تا حمایت دانشگاه‌های ترکیه از غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخاستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه همچنان دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

این در حالی است که براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهارات پیشین خود رژیم صهیونیستی را در برابر یک دوراهی قرار داده و تاکید کرده بود که تل‌آویو یا با آتش بس و بازگرداندن اسرا از غزه از طریق انجام تبادل موافقت می‌کند یا باید بدون اینکه اهداف خود در ریشه کن کردن حماس و بازگرداندن اسرا را محقق کند، به جنگ خود در غزه ادامه بدهد.

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

کد خبر 6096066

دیگر خبرها

  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • از اعتصاب اساتیددانشگاه نیویورک تا حمایت دانشگاه‌های ترکیه از غزه
  • ادامه حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم فلسطین
  • ما از جنگ غزه پیروز خارج نخواهیم شد
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ ارزیابی صهیونیست‌ها از پاسخ منفی حماس به طرح پیشنهادی
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون