Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@02:34:56 GMT

بلاتکلیفی ۲۴ ساله خانه معلم مبارکه

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۹۸۷۸۷

بلاتکلیفی ۲۴ ساله خانه معلم مبارکه

مبارکه- نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: خانه معلم یکی از مطالبات فرهنگیان مبارکه است که با گذشت ۲۴ سال از کلنگ‌زنی آن همچنان بلاتکلیف است و اگر به همین صورت پیش برود باید در فهرست آثار تاریخی ثبت شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان مبارکه، زهرا سعیدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بسیاری از پروژه های آموزشی در این شهرستان بر زمین مانده است، اظهار کرد: مشکلات زیادی در حوزه آموزش شهرستان مبارکه وجود دارد که باید در رفع این مشکلات تلاش بیشتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد مرکز فرهنگی رفاهی ویژه‌ فرهنگیان این شهرستان(خانه معلم) افزود: با توجه به اینکه چند سال از کلنگ زنی این واحد می‌گذرد، تاکنون شاهد بهره‌برداری از آن نبوده‌ایم.

سعیدی با بیان اینکه مرکز فرهنگی رفاهی ویژه فرهنگیان برای تکمیل به یک‌میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد، گفت: در مجموع ۲۴ سال گذشته دو میلیارد تومان برای احداث این بنا هزینه شده و طی دو سال گذشته نیز ۸۰۰ میلیون تومان دیگر هزینه شده است.

وی افزود: در برنامه ششم توسعه مصوب شده که هر پروژه عمرانی در صورت تامین اعتبار نهایی و ابلاغ در بودجه باید کلنگ زنی شود.

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به آغاز عملیات احداث سه پروژه عمرانی راه و شهرسازی مبارکه افزود: بیش از ۴۰ میلیارد تومان سال گذشته از ردیف اعتبارات ملی به طرح های عمرانی این شهرستان تخصیص داده شده است.  

تخصیص ۶۰ میلیارد تومان به پروژه های توسعه راه و شهرسازی

وی از تخصیص حدود ۶۰ میلیارد تومان به پروژه های توسعه راه و شهرسازی این شهرستان خبرداد و گفت: با توجه به صنعتی بودن مبارکه، ضرورت اجرای طرح های زیرساختی از جمله زیرگذر شهرک صنعتی سه راهی مبارکه، پیچ آب سنجدی و جاده مبارکه - بروجن وجود دارد که امیدواریم اعتبارات مورد نیاز این طرح ها نیز ابلاغ شود.

وی گفت: تکمیل اینگونه پروژه ها انگیزه سرمایه گذاری را بیشتر خواهد کرد و سرمایه گذاران می توانند با امنیت خاطر بیشتری در این شهرستان فعالیت کنند.  

وی افزود: جاده لاو- آبرو - حوض ماهی یکی از موارد دیگری است که با توجه به آمار بالای تردد کامیون ها در این مسیر تلفات زیادی داشته ایم که فولاد مبارکه و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هر کدام مبلغ دو میلیارد تومان به آن اختصاص داده اند.  

وی با اشاره به مشکلات محور مبارکه - بروجن افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در زمینه تکمیل این محورهمکاری خوبی داشته، اما بخشی از روشنایی این محور باقیمانده بود که از طرف وزارت نیرو ابلاغ اعتبار شد.  

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی اعتبار این جاده به عنوان یکی از پرخطرترین محورهای استان پس از مدت ها پیگیری تامین شد، گفت: بخشی دیگر از مشکلات این محور مربوط به نیوجرسی و امنیت راه آن است که تصادفات زیادی را به دنبال داشته که امیدواریم بر اساس قول مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هر چه زودتر اعتبار آن ابلاغ شود و به مرحله اجرایی برسد.  

وی با اشاره به اینکه نجات یک انسان نجات یک امت است، اضافه کرد: با توجه به اینکه روزانه تعداد زیادی از مردم در جاده مجلسی - بروجن بر اثر تصادف جان خود را از دست می دهند، از این رو نیازمند ساماندهی جدی است.

شهرداری هیچ نقش در احداث جاده مبارکه بروجن نداشته است

سعیدی گفت: شهرداری مبارکه هیچ نقش و مشارکتی در احداث جاده مبارکه بروجن نداشته، اما تیتر اول خبرهای روزنامه ها و مطبوعات در این پروژه به شهرداری مبارکه اختصاص پیدا کرد.  

وی گفت: برای جاده‌های آب سنجدی و دیگر جاده‌های شهرستان هم در آینده اعتباراتی اختصاص می یابد.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رانندگان با مشکلاتی نظیر بیمه و بازنشستگی روبه رو هستند، ادامه داد:  چندین سال است که خواسته‌های رانندگان در خصوص گران شدن قطعات خودرو، مشکلات بیمه و بازنشستگی بر روی هم جمع شده است.

سعیدی گفت: شهرستان مبارکه به عنوان قطب صنعت استان اصفهان بسیاری از فناوری ها و زیرساخت ها را از دست داده است.

وی گفت: تاکنون هزینه بسیار زیادی از طرف مردم این منطقه برای احداث صنایع پرداخت شده امروز دیگر باید شرایط مردم این شهرستان در نظر گرفته شود.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه و رونق صنعت باید در معیشت و زندگی مردم نیز قابل لمس باشد.

وی با اشاره به دریافت مجوز توسعه و راه اندازی مرکز جامع خدمات تخصصی توانبخشی و طب کار کشور در بیمارستان مبارکه از طرف کمیسیون ماده ۲۰ وزارت بهداشت، گفت: این مرکز تا پایان دوره مجلس دهم در شهرستان مبارکه راه اندازی خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پروژه های نیمه تمام پروژه هاي عمراني مبارکه نشست خبری نماینده مردم مبارکه در مجلس اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است