Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@22:51:59 GMT

۱۰۰۰ طرح و ایده اساتید حوزوی در کشور جمع‌آوری شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۰۵۹۶

۱۰۰۰ طرح و ایده اساتید حوزوی در کشور جمع‌آوری شد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور از جمع‌‌آوری بیش از یک هزار طرح و ایده از سوی اساتید و کارشناسان حوزوی از سراسر کشور برای تدوین یک بانک نرم‌افزاری خبر داد. ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله علیرضا اعرافی صبح امروز در جمع مسئولان، اساتید و کادر مدارس حوزه علمیه استان اردبیل اظهار داشت: کادر مدارس و اساتید در حوزه‌های علمیه نقش بسزایی در زمینه تربیت و پرورش طلاب و رشد و تعالی حوزه دارند باید تلاش شود تا در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر در زمینه‌های سخت‌افزری و نرم‌افزاری این مرکز را تجهیز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از افراد و نهادهایی که به حوزه خدمت می‌کنند، افزود: پایگاه اصلی روحانیت و حوزه جامعه و مردم هستند و روحانیت جز از مردم از پایگاهی کمک و استمداد نمی‌گیرد و باید قدردان مردم در مشارکت در امور حوزه باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه ما مدیون شهدا به ویژه علما و طلاب و فضلای شهید اردبیل و عالمان بزرگ این منطقه هستیم، تصریح کرد: بزرگانی چون مقدس اردبیلی و مرحوم آیت‌الله مشکینی و آیت‌الله موسوی اردبیلی خدمات بزرگی ارائه داده‌اند که امروز فضلا و طلاب ادامه‌دهنده راه این بزرگان هستند.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اهمیت استان اردبیل در مسائل ملی و بین‌المللی و نقش تاثیرگذار آن در این مسائل بیان کرد: موقعیت مرزی استان اردبیل با جمهوری آذربایجان موقعیت ویژه‌ای بوده و این امر سبب تاثیر اردبیل در مناسبات آذربایجان شده است.

وی با اشاره به وجود مشکلات شدید مالی افزود: باید در چنین شرایطی در راستای حل مشکلات اقدام کرده و نسبت به این موضوع برنامه‌ریزی اساسی انجام شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در مورد شرایط فعلی جامعه روحانیت اظهار کرد: روحانیت در شرایط امروز با وضعی مواجه است که در طول تاریخ بی‌سابقه است و این نکته را که بنده می‌گویم سال‌ها در عرصه مناسبات بین‌المللی حضور داشته‌ام.

اعرافی با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن به کانون تشیع و انقلاب اسلامی بیان کرد: امروز شاهد هستیم که در اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌ها و مراکز مختلف بین‌المللی به ویژه از سوی غربی‌ها، تحقیقات دقیقی درباره ایران اسلامی و حتی شهر مقدس قم و حوزه علمیه آن انجام می‌شود تا بتوانند راهکاری برای ضربه به نظام پیدا کنند و حتی در برخی مراکز علمی و دانشگاهی کشورهای اروپایی اطلاعاتی گاهی دقیق‌تر از ما از تشیع، انقلاب و حوزه دارند و در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال پیدا کردن نقاط ضعف از حوزه‌ها برای ضربه زدن به کشور و اسلام است، افزود: گفتمان انقلاب اسلامی و موج دین‌گرایی در دنیا که از حوزه علمیه ایران و قم برخاست، از مهمترین برکات حوزه‌های علمیه بوده که تاثیرات فراوانی در دنیا داشته و می تواند به شبهات موجود در جهان پاسخگو باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور  ادامه داد: در فضای مجازی باید با تمام توان علمی و پژوهشی وارد شده و با انتقال اندیشه ناب تشیع و انقلاب اسلامی و گفتمان امام و رهبری شبهات و توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

اعرافی گره زدن میراث عظیم حوزه با شرایط و اقتضائات دنیای امروز را هنر بزرگی دانست و تصریح کرد: شرایط ما شرایط حساس و سختی بوده چرا که رقبا و دشمنان سرسختی داریم و طلاب و فضلا و اساتید حوزه، سنگربانان دین هستند که باید در عرصه‌های نوین فکر و ایده تولید کنند و  حوزه باید به روز و زمان‌شناس و دارای دغدغه باشد تا بتوانیم در راستای تامین نیازهای کشور و نظام اسلامی حرکت کنیم.

وی از جمع‌‌آوری بیش از یک هزار طرح و ایده از سوی اساتید و کارشناسان حوزوی از سراسر کشور برای تدوین یک بانک نرم‌افزاری خبر داد و گفت: 20 سند و منشور جامع و چشم‌انداز نیز در حوزه تدوین شده و بیش از 500 برنامه و طرح مدون و زنجیره‌ای در حال آماده شدن است که با وجود کاهش منابع مالی و اعتبارات تلاش می‌کنیم تا زمینه برای عملیاتی شدن آنها فراهم شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور از حمایت از ایده‌های برتر و افراد ممتاز و نخبه خبر داد و افزود: از مهمترین دغدغه‌ها وحدت حوزه و دانشگاه بوده که باید در این زمینه تلاش همه‌جانبه‌ای انجام شود.

انتهای پیام/ ت

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای شهر اهواز در وضعیت بسیار خطرناک و تعداد ۲۱ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهر اهواز با شاخص ۵۰۰ در وضعیت هوای بسیار خطرناک (قهوه‌ای) قرار دارد، در حالی که روز گذشته هیچیک از شهرها در چنین شرایطی ثبت نشدند.

در همین راستا، سنجش کیفیت هوا امروز در شهر زنجان با شاخص ۱۳۶، در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد، به طوری که روز گذشته هیچکدام از شهرها در موقعیت ناسالم (نارنجی) نبودند.

قابل توجه است که شرایط کیفی هوا امروز در ایستگاه کلانشهرهای اصفهان با شاخص ۷۱، کرج با شاخص ۸۳، بوشهر با شاخص ۶۵، تهران با شاخص ۶۴، شهرکرد با شاخص ۱۰۰، بیرجند با شاخص ۴۹، مشهد با شاخص ۶۳، بجنورد با شاخص ۶۴، سمنان با شاخص ۵۲، زاهدان با شاخص ۹۴، قزوین با شاخص ۵۶، قم با شاخص ۵۹، سنندج با شاخص ۷۰، یاسوج با شاخص ۸۱ و اراک با شاخص ۸۵، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته نهم اردیبهشت، شهرهای کرج، بوشهر، تهران، شهرکرد، بجنورد، زنجان، سمنان، زاهدان، قزوین، قم، سنندج، کرمانشاه، یاسوج، اراک و همدان، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

بر این اساس، شاخص کیفیت هوا امروز در کلان‌شهرهای تبریز با شاخص ۴۰، ارومیه با شاخص ۴۷، اردبیل با شاخص ۳۳، کرمان با شاخص ۳۸، کرمانشاه با شاخص ۴۸ و همدان با شاخص ۴۹، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای اردبیل، بیرجند، مشهد و کرمان، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) ثبت نشدند، اما یک شهر بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و هشت شهر بدون داده ثبت شده‌اند، در حالی که روز گذشته تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، چهار شهر پاک (سبز) و هشت شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749087

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است