Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@11:37:32 GMT

روش‌های درمان پای پرانتزی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۱۱۰۱۶

فیزیو تراپیست درباره علت ابتلا به عارضه پای پرانتزی و بهترین روش‌های درمانی برای این موضوع توصیه‌هایی داشت. ناطقان: پرهام پارسا نژاد فیزیو تراپیست درباره علت ابتلا به عارضه پای پرانتزی گفت: افراد عادی هنگام صاف ایستادن فاصله هیچ یک از مفاصل زانو یا مچ پا نباید بیشتر از چهار انگشت باشد؛ در صورت بیشتر شدن این فاصله فرد را مبتلا به پای پرانتزی می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد: دلایل زیادی از جمله پوشیدن کفش نامناسب، نشستن قورباغه‌ای (دبلیو شکل)، ضربه و تصادف، کف پای صاف، آرتروز، وزن بالا و غیره می‎تواند در بروز پای پرانتزی یا ضربدی موثر باشد، اما در این بین عوامل ارثی، جنسیت و شلی لیگامانی (نرمی مفاصل) از اهمیت بیشتری برخورداراست.

پارسانژاد ادامه داد: شلی لیگامانی به معنای نرم بودن تمام مفاصل و رباط‌های بدن است که علاوه بر پا‌های پرانتزی و ضربدری می‌تواند منجر به ایجاد آسیبی بسیار شایع همچون زانو‌های عقب رفته و در نتیجه آن تخریب غضروف‌ها و پارگی در مینیسک‌ها شود که عمدتا به این موضوع توجهی نمی‌شود.

این فیزیو تراپیست با تاکید بر شیوع بیشتر این مشکل در بین خانم‌ها به دلیل داشتن لگن پهن‌تر، سیستم اسکلتی و عضلانی ضعیف‌تر و مسائل هورمونی تصریح کرد: جایگزین کردن ورزش‌هایی از جمله شنا، پیاده‌روی و دویدن نرم به جای ورزش‌های پرتنش و جلوگیری از اعمال فشار روی زانو‌ها می‌تواند خطر آسیب به رباط‌های صلیبی، رباط‌های کناری، پارگی مینیسک‌ها، ساییدگی غضروف و آرتروز که از عوارض این بیماری است و منجر به بی‌ثباتی مفصل و در نتیجه آن دررفتگی زانو می‌شود، جلوگیری کرد.
بهترین سن درمان عارضه پای پرانتزی

پارسانژاد گفت: بهترین سن برای درمان این عارضه قبل ازپایان سن بلوغ (در دختران حدود ۱۲ و پسران حدود ۱۷ سال) است؛ در این دوره با اعمال تمرینات اصلاحی و درمانی می‌توانیم راستای زانو‌های فرد را در حدود ۳ ماه اصلاح کنیم، اما این به معنای رها کردن افراد مبتلا به این عارضه بعد از سن بلوغ نیست.

این فیزیو تراپیست با اشاره به تضعیف عضله تحت کشش و کوتاه شدن عضله دیگر و در نتیجه تشدید مشکل در افراد مبتلا به پای پرانتزی ادامه داد: با توجه به میزان درجه انحراف تمرینات اصلاحی به منظور درمان فرد متفاوت است حتی در موارد شدیدتر برای بهبود فرد از بریس برای حفظ ثبات مفصل ضروری باشد.

عارضه پای پرانتزی؛ از ابتلا تا درمان
کمک لیزر درمانی برای بهبود عارضه پای پرانتزی

پارسا نژاد در مورد روش لیزر درمانی برای پا‌های پرانتزی با اشاره به اینکه به طور عمده از لیزر برای کاهش التهاب، تخریب و تورم استفاده می‌کنند؛ اظهار کرد: پس با توجه ساییدگی غضروف زیر کشکک در پا‌های پرانتزی، لیزر می‌تواند با کاهش عوارض ناشی از این بیماری به روند درمان کمک کند.

وی ادامه داد: جراحی دیگری به نام آرتروسکوپی هم به اشتباه در میان مردم به اسم جراحی با لیزر شناخته شده، که هیچ کدام از 2روش نامبرده، درمانی نیست و تنها با اسئوتومی یا برداشتن بخش مثلثی شکل از استخوان مشکل پا‌های پرانتزی را رفع می کنند.

این فیزیو تراپیست بیان کرد: افراد مبتلا به این عارضه می‌توانند با یک جلسه مراجعه به فیزیوتراپ و یادگیری تمرینات لازم به راحتی از تشدید این بد شکلی جلو گیری یا حتی آن را درمان کنند.

وی در مورد علت وجود پای پرانتزی در نوزدان بیان کرد: معمولا به دلیل شکل کلی جنین در شکم مادر کمی حالت پرانتزی در پا‌های نوزادان وجود دارد که در بیشتر موارد تا حدود ۵ سالگی به طور طبیعی رفع می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: پای پرانتزی ، درمان ، عارضه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پای پرانتزی درمان عارضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد

ایسنا/یزد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: یک مرکز مداخله گر در امور درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد.

دکتر «سید کاظم رضوی» افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملپ انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

وی اظهار کرد: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله‌گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، رضوی از مردم درخواست کرد ضمن خودداری از مراجعه به واحدها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان‌ را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی