Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، نشان دادن تصویری رویایی  از غرب یکی از روش هایی است که غرب زدگان داخلی همواره به کار گرفته تا بتوانند از این طریق جمهوری اسلامی را ناکارآمد و حکومت های لیبرالیستی را موفق نشان دهند.

 

سوئد یکی از کشورهایی است که تبلیغات فراوانی در خصوص وجود امکانات رفاهی انجام شده و بسیاری به امید زندگی بهتر راهی این کشور می شوند اما بد نیست به  روی دیگر این کشور هم نگاهی بیندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امید دانا از فعالان اپوزیسیون که ساکن کشور سوئد است در خصوص مشکلات این کشور نوشت: "تلویزیون ملی #سوئد svt و خبرگزاری های معتبر مانند "Aftonbladet" خبر دادند آب شهر "لیدشوپینگ" (Lidköping) غیرقابل نوشیدن هست و تا اطلاع ثانوی از مردم خواستند آب را بجوشانند و سپس مصرف کنند!

حالا اگر همین خبر کوچک برای یکی از شهرها #ایران رخ میداد اکنون بیشتر کانال های خبری دنیا میزگردهای آنچنانی برگزار میکردند و از زوایای مختلف به این موضوع می پرداختند و قضیه را کاملا امنیتی و سیاسی می نمودند و از مردم درخواست می کردند بخاطر همین موضوع دست به #انقلاب بزنند!

اینم بگم جمعیت سوئد کمتر از یک هشتم ایران هست و برعکس ایران مرطوب و بخاطر بارش دائمی برف و باران در طول سال دارای آبهای شیرین فراوان می باشد!"

 

 

وی همچنین چندی پیش در خصوص آمار تیراندازی این کشور نوشت: "آمار تیراندازی در #سوئد هر لحظه افزایش پیدا می کند و آخرین آمار منتشر شده چهل و سه مورد تیراندازی در سال پیش را نشان میدهد یعنی هر هشت روز یک تیراندازی که آمار بسیار وحشتناکی برای کشوری کم جمعیت همچون سوئد به شمار می رود!

جالب اینجاست در طول سال یک خبر از این تیراندازی ها توسط رسانه های سوئد بازتاب داده نشده یا بسیار کمرنگ اخبارش منتشر شده است!"

 

 

این موضوعات تنها دو مورد از روی دیگر کشور نسبتا مرفه سوئد می باشد که همواره از نگاه رسانه های غرب گرا نادیده گرفته شده است.

 

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: امید دانا غرب سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اظهار کرد: این اقدامات با هدف مبارزه با قاچاق و جرایم اقتصادی انجام و طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، افزود: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال، ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد، تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و جرایم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند و از فعالیت آنها نیز جلوگیری شد.

سردار رحیمی ادامه داد: در یک ماه گذشته، ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز، قمار و پول‌شویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، شناسایی و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد؛ همچنین به منظور پیشگیری از وقوع بعضی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری، شش نفر از مدیران صرافی‌ها که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

وی با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال‌گران اقتصادی در فضای سایبری، ۲۴ پرونده قضائی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمان فعال در حوزه قاچاق و جرایم اقتصادی دستگیر شدند.

کد خبر 749675

دیگر خبرها

  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن