Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد ساری گفت: استفاده از ظرفیت تشکل‌های مختلف دانشجویی برای برنامه‌های فرهنگی مبتنی بر اصل ولایت فقیه، ضروری است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین منصوریان در شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: یکی از ویژگی‌های جامعه پویا، نشان‌دادن عکس‌العمل در برابر موضع‌گیری‌های مختلف بوده و امروز دشمن با طرح مسائل مختلف در حال سنجش جوانان و افراد و انقلابیون است و عکس‌العمل درست و بموقع ما می‌تواند پاسخی کوبنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منصوریان با بیان اینکه استعمار و استکبار به دنبال ضربه‌زدن به انقلاب هستند گفت: این نظام، نظامی الهی است و اصل نظام ریشه‌ای قوی دارد و مطمئن باشید که این توفان‌ها آن را از پای درنخواهد آورد و همه باید محکم، قوی و استوار در راستای خدمت به آن قدم برداریم.

رئیس واحد ساری با بیان اینکه باید کار‌های فرهنگی مبتنی بر اندیشه‌های امام راحل و مقام معظم رهبری باشد، اظهار کرد: اصل، اساس و اندیشه فعالیت‌های فرهنگی باید مبتنی بر این اصول باشد در غیر این‌صورت انحراف و اختلاف ایجاد خواهد شد.

منصوریان با تأکید بر استفاده و بهره‌وری از ظرفیت‌های دانشجویی در حوزه برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه افزود: استفاده از ظرفیت تشکل‌های مختلف دانشجویی برای برنامه‌های فرهنگی مبتنی بر اصل ولایت فقیه، ضروری است.

منصوریان با تاکید بر توسعه و گسترش فعالیت‌های دانشگاهی به خارج از محیط دانشگاه نیز اظهار کرد: انجام برنامه‌های فرهنگی باید با نهاد‌هایی مانند سپاه، سازمان تبلیغات اسلامی و نهاد‌های دیگر که مسئول برنامه‌های فرهنگی هستند در دستور کار قرار گیرد تا جامعه نیز از خدمات و برنامه‌های فرهنگی دانشگاه مطلع شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری، استفاده از شخصیت‌های ملی را در چارچوب برنامه‌های فرهنگی خواستار شد و تاکید کرد که از وجود افراد و چهره‌های ملی در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه در استان استفاده شود.

وی با بیان اینکه نسل جوان و دانشجوی ما باید آگاه و بیدار باشد تصریح کرد: امروز نسل جوان باید نسبت به برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه حساسیت و وسواس داشته باشد و حضور تشکل‌ها و نمایندگان آن‌ها در جلسات فرهنگی بسیار ارزشمند و فرصتی مغتنم برای تضارب آرا و ارتباط با نسل جوان است.

منصوریان با بیان اینکه هم ملیت و هم دیانت برای ما مهم است اضافه کرد: نتیجه کار فرهنگی این است که در برابر اتفاقات مختلف حساس باشیم، باید برای تبیین مباحث فرهنگی و معرفتی به منظور مواجهه با طرح و برنامه‌های دشمن و استعمار آماده باشیم.

وی با بیان اینکه قبل از اینکه فردی علمی و دانشگاهی باشم، فردی فرهنگی هستم گفت: از تمام توان و ظرفیت‌ها برای توسعه و تقویت برنامه‌های فرهنگی در چارچوب فعالیت‌های دانشگاه و قوانین نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر اصل ولایت فقیه کوتاهی نخواهم کرد.

منبع: خبرگزاری آنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد واحد ساری تشکل های دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان