Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با بیان اینکه مذاکرات جدی با دولت برای کاهش واردات برنج در دستورکار قرار دارد، گفت: سعی ما بر این است تا حجم واردات به قدری باشد که افزایش قیمت محصول داخلی را شاهد باشیم.

به‌گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری درتشریح جزئیات نشست خود با مجمع نمایندگان استان به خبرنگاران گفت: مسائل مختلفی در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که یکی از آنها مصوبه ممنوعیت صادرات چای بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از حصول توافق شفاهی با مسئولان مربوطه برای رفع ممنوعیت صادرات چای خبر داد و افزود: در تلاش هستیم که هرچه سریع‌تر این مصوبه اصلاح شود و در نتیجه صادرکنندگان و چای‌کاران متضرر نشوند.   نماینده عالی دولت در گیلان واردات برنج را یکی دیگر از محورهای نشست خود با مجمع نمایندگان استان معرفی کرد و یادآور شد: با توجه به شرایط ارز در کشور عملا واردات از مبادی غیر رسمی امکان پذیر نیست چرا که توجیه اقتصادی ندارد.   سالاری ادامه داد: دولت برای حمایت از وارد کنندگان برنج، ارز رسمی در اختیار آنها می‌گذارد که این میزان کنترل شده است.   وی با بیان اینکه مذاکرات جدی با دولت برای کاهش واردات برنج در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: سعی ما بر این است تا حجم واردات به قدری باشد که افزایش قیمت محصول داخلی را شاهد باشیم.   استاندار گیلان با اشاره به اینکه در هفته های گذشته قیمت برنج داخلی روندی رو به رشد داشته است، نسبت به ادامه این روند ابزار امیدواری کرد.   سالاری بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های جدیدی که در گیلان برای صادرات به کشورهای حاشیه خزر ایجاد شده تاکید کرد و افزود: تقویت صادرات محصولات کشاورزی می تواند اقتصاد استان را در این حوزه متحول کند.
  نماینده عالی دولت در گیلان، رایزنی برای استفاده از وجوه اعتبارات ملی را یکی دیگر از اهداف این نشست اعلام کرد و گفت: اعتباری که بر مبنای قانون بودجه برای استان تصویب می شود، بین شهرستان های مختلف توزیع و در کمیته های برنامه ریزی برای آن ها تصمیم گیری می شود.   وی با اشاره به اینکه اعتبارات استانی جوابگوی نیاز موجود نیست، از تلاش برای جذب حداکثر سهمیه از اعتبارات ملی خبر داد.   استاندار گیلان خاطرنشان کرد: سال گذشته اعتبار استانی گیلان معادل 700 میلیارد تومان بود که نیمی از این رقم تخصیص پیدا کرد و این درحالی است که می‌توان دو برابر بیشتر از این میزان از اعتبارات ملی بهره‌گرفت. انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت افزایش قیمت برنج محصولات کشاورزی واردات واردات برنج رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است.

صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • تصاویر | نشاء برنج در گیلان
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه