Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کارگاه مرکزی پتروشیمی امیرکبیر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طراحی و ساخت دستگاه تست سفتی ولو وکیوم بریکر در پتروشیمی امیرکبیر بدون صرف هیچ گونه هزینه، با استفاده از توان داخلی شرکت و بدون بهره گیری از مشاوره متخصصان خارج از شرکت انجام شد.
سیدامیرحسین وحدتی افزود: این دستگاه تست و کالیبراسیون شیرهای اطمینان مخازن در سایزهای مختلف با فشارهای مثبت و منفی mili bar را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پیش از این تنها امکان تست شیرهای اطمینان با فشارهای بالای یک بار در مجتمع وجود داشت، اما با طراحی و ساخت این دستگاه شرکت پتروشیمی امیرکبیر موفق به تست و کالیبراسیون شیرهای اطمینان در محدوده فشار بین صفر تا یک بار فشارهای پایین تر از صفر و تا منفی یک بار شد.
سرپرست کارگاه تعمیرات مبدل پتروشیمی امیرکبیر نیز در این رابطه عنوان کرد: این دستگاه برای اولین بار در تاریخ پتروشیمی امیرکبیر توسط متخصصان داخلی در بخش سرویس های تعمیراتی، ابزاردقیق و بازرسی فنی در مدت زمان کمتر از سه ماه ساخته شد که پس از تایید توسط بازرسان فنی آغاز به کار کرد.
احسان پوررضا با اشاره به صرفه جویی در هزینه در ساخت این دستگاه بیان داشت:شیرهای اطمینان برای جلوگیری از بروز حوادث ناخواسته در فرآیندهای پتروشیمی استفاده می شوند نبود دستگاه تست سفتی ولو وکیوم بریکر یکی از چالش های مهم ایمنی در صنعت پتروشیمی است.
وی گفت:پتروشیمی امیرکبیر با ساخت این دستگاه گام بلندی در مسیر افزایش ایمنی فرآیندهای مجتمع برداشته است.
به گزارش ایرنا، پتروشیمی امیرکبیر در جنوب منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در شهرستانن بندرماهشهر در زمینی به مساحت 55 هکتار به عنوان مجری طرح الفین در سال 1377 انتخاب شد.
طرح الفین ششم از طرح های مصوب برنامه پنج ساله دوم شرکت ملی صنایع پتروشیمی است.
9858/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت پتروشیمی صرفه جویی صنعت دستگاه تست رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۲۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی هدایت رئیس سازمان نوسازی شهر تهران امروز ١٧ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، گفت: سال گذشته ٣ درصد از بافت فرسوده بر اساس برنامه چهارم انجام شد و امسال هم این امر رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه کلنگ زنی بیش از ١۵٠ هزار واحد مسکونی در تهران از ماه آینده آغاز می‌شود، گغت: نقش ما تسهیل گری است و در ماه اینده این کار در شهر تهران آغاز می‌شود و این واحد در بافت فرسوده، محدوده‌های ناپایدار و اراضی ناکار امد ساخته می‌شود.

هدایت ادامه داد: در شهر تهران باید سالیانه ١۵٠ هزار واحد ساخته شود تا جلوی فرسودگی شهر گرفته شود و در سال‌های قبل ۴٠ تا ۶٠ هزار واحد ساخته شد و عقب ماندگی در این زمینه داریم.

هدایت به موضوع مسکن استطاعت پذیر اشاره کرد و گفت: در این باره هدف گذاری شده است.

وی به پروژه‌های بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) و پروژه نفرآباد اشاره کرد و گفت: پروژه بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) که چند سالی است با هدف توسعه گردشگری و برقراری عدالت اجتماعی در حال ساخت است، به مرحله تکمیل و بهره برداری نزدیک شده و در طی ماه‌های آینده در دسترس شهروندان تهرانی قرار می‌گیرد.

هدایت با بیان اینکه طرح احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به وسعت حدود ۱۰ مکیلومتر با هدف کاهش شکاف اجتماعی، افزایش سرانه فرهنگی و رفاهی در سال ۱۳۸۳ شروع شده است، گفت با پیگیری‌های انجام شده و تلاش پیمانکاران فعال در پروژه به مرحله پایانی و بهره برداری رسیده است، این طرح به عنوان محور گردشگری مناطق ۱۷ و ۱۸ محسوب می‌شود.

این خبر ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!