Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند صبح امروز در مراسم افتتاح طرح‌های آبرسانی دیر و بردستان با بیان اینکه طرح‌های آب شیرین‌کن در شهر‌های مختلف استان بوشهر در حال اجراء و پیگیری است اظهار داشت: اکنون طرح آب شیرین‌کن در نقاط مختلف استان در حال اجراء است و این در حالی است که دو طرح آب شیرین‌کن در بوشهر و کنگان در مدار تولید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استان‌ها است، خاطر‌نشان کرد: بر‌اساس برنامه تدوین شده منابع آب استان بوشهر از طریق شیرین‌سازی آب دریا در استان ایجاد می‌شود که تاکنون مجوز اجرای طرح آب شیرین‌کن در نقاط مختلف استان بوشهر صادر شده است.

استاندار بوشهر از پرداخت یارانه برای خرید آب تضمینی از تاسیسات آب شیرین کن خبرداد و گفت: مجوز روزانه تولید ۱۰۰ هزار متر مکعب آب از طریق شیرین سازی آب دریا در استان بوشهر صادر شده و تا سال ۱۴۰۰ دولت سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه تامین آب آشامیدنی استان بوشهر پرداخت می‌کند.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز از افتتاح طرح آبرسانی به شبکه آب دیر و بردستان خبرداد و گفت: در راستای تامین آب مشترکان شهر‌های دیر و بردستان و مدیریت مصرف آب طرح آبرسانی به شبکه آبرسانی این دو شهر افتتاح شد.

محمد پوریوسفی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد ریالی در اجرای طرح‌های آبرسانی دیر افزود: طرح آبگیری از خط آبرسانی خلیج فارس به مخزن ذخیره ۵ هزار متر مکعبی دیر، ایستگاه پمپاژ، خط انتقال بین مخازن ۵ هزار و ۱۰ هزار متر مکعبی در سومین روز از هفته دولت افتتاح شد.

وی طول خط انتقال بین دو مخزن یاد شده را ۱۲ کیلومتر دانست و تصریح کرد: در اجرای این طرح از لوله ۶۰۰ میلیمتری جی. آر. پی استفاده شده است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به وجود ۱۲ هزار و ۵۰۰ مشترک آب در شهرستان دیر افزود: از این مشترکان ۱۰ هزار مشترک شهری و ۱۵۰۰ مشترک روستایی است که روزانه ۱۰ هزار متر مکعب آب توزیع می‌شود.

پوریوسفی با بیان اینکه آب آشامیدنی شهرستان دیر از خط آبرسانی خلیج فارس و چاه‌های منطقه تامین می‌شود گفت: ۸ حلقه چاه آب در دیر فعال است که کف شکنی دو حلقه چاه انجام و دو حلقه چاه نیز در بردخون و آبدان حفر می‌شود.

وی، با تاکید بر نوسازی شبکه آبرسانی دیر خاطر‌نشان کرد: طول شبکه آبرسانی شهرستان دیر ۱۷۲ کیلومتر است که ۳۳ کیلومتر در آبدان و ۳۰ کیلومتر در بردخون قرار دارد. بین ۳۰ تا ۴۰ درصد شبکه آبرسانی دیر به سبب فرسودگی و عمر بالا، نیاز به بازسازی و اصلاح دارد.

انتهای پیام/ م

۴۰۰ میلیارد تومان یارانه تامین آب آشامیدنی استان بوشهر پرداخت می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران آب صدای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران