Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@03:29:36 GMT

حرکت قابل ستایش سید مهدی رحمتی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۹۳۹۷

به گزارش ایلنا، فیلمی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که معلمی در مکتب‌خانه روستای دهنگ رو به روی شاگردان ایستاده و با تمام قوا عقده‌های روانی‌اش را در سیلی‌هایی به صورت کودکان می‌کوبد. مهدی رحمتی در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام از دردی گفته که این فیلم به جانش انداخته: «این فیلم امانم را بریده است. از ساکت ماندن شرم دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولایم امیرالمومنین گفت اگر خلخال از پای زن یهودی کنده شود و مسلمان دق کند، رواست. حال من سوالی دارم، اگر نانجیبی بی‌شرافت در قامت معلمی و شغلی که شغل انبیاست این چنین بی‌شرمانه و غیرانسانی نوجوانان کشورمان را تحقیر کند آیا نباید دق کرد؟ ایشان معلم نیست. بیماری‌ است که عقده‌های روحی خود را بر سر بچه‌های مردم آوار می‌کند. آقای وزیر آموزش و پرورش، آقای رییس قوه قضاییه، بچه‌های مردم را از دست این جانی نجات می‌دهید یا خود آستین بالا بزنیم؟»

روزگاری شده که تعداد دنبال‌کننده‌های صفحه اینستاگرام، می‌تواند بی‌هنرترین آدم‌ها را به پدیده‌های اجتماعی تبدیل کند. دختری که با دست غذا می‌خورد و با انتشار فیلم غذا خوردن‌هایش در رستوران‌های شهر، اسباب شام و ناهار رایگان را برای خود فراهم کرده یا پسری که هرچه به دستش می‌رسد با هم ترکیب می‌کند و می‌خورد تا بتواند با بالا بردن تعداد دنبال کننده‌هایش، در کشور همسایه گذران زندگی کند و درآمدی به دست آورد. فارغ از درد مردم جامعه و مشکلات عمده‌ای که زخمی شده بر جان مردم.

رشد قارچ‌گونه این افراد اصلاً انگار توقع مردم را از پدیده‌های اجتماعی پایین آورده و هزاران هزار نفر، خود را با تماشای عکس و فیلم‌ همین افراد مشغول می‌کنند.

این پایین آمدن سطح توقع، اتفاقاً کار ورزشکاران و چهره‌های شناخته شده‌تر را برای تسخیر قلب جوان‌ها راحت‌تر کرده. کافی است یکی از بازیکنان معمولی فوتبال، تنها چند عکس از تفریحات به قول معروف لاکچری‌اش منتشر کند تا تعداد فالوورها را تا مرز یک میلیون هم برساند و تا مدتی نامش بر سر زبان‌ها بیفتد.

کمتر کسی از جماعت ستاره‌ها، حاضر است دردسرهای انتقاد کردن را به جان بخرد و دست بگذارد روی مشکلات جامعه. وقتی محبوب شدن اینقدر راحت شده، ستاره‌ها ترجیح می‌دهند ساده‌تر از کنار مشکلات اقشار دیگر جامعه عبور کنند. نهایت به فکر این باشند که مشکلات اقتصادی جامعه، کمی از تفریحات لوکس‌شان بکاهد.

درست در چنین فضایی وقتی دل کسی مثل مهدی رحمتی از تماشای فیلم سیلی خوردن کودکانی از یک مدرسه روستایی به درد می‌آید، یعنی باید خوشحال بود که جوانمردی هنوز نمرده. یعنی هنوز در این لیگ پر از درد ناامید، ته‌مانده‌ای از نسل فوتبالیست‌های مردمی باقی‌ مانده است. از نسل علی‌ پروین‌ها و ناصر حجازی‌ها که درد مردم را درد خودشان می‌دانستند و فاصله‌شان با مردمی که از روی سکوها برای‌شان فریاد می‌زدند، به اندازه یک دست دراز کردن بود.

در سال‌های اخیر البته علی کریمی هم بارها و بارها با انتشار پست‌های جنجالی در صفحات اجتماعی از درد مردم گفته، بابت مشکلات انتقاد کرده و دردسرهایش را هم به جان خریده اما روی صحبت ما با رحمتی است که هنوز از نسل بازیکنان فوتبال خارج نشده.

کاپیتان آبی‌پوش هنوز در دروازه استقلال می‌ایستد و شاید براساس اصول امروزی فوتبال در آستانه بازی سختی که برابر السد در پیش دارد، باید از بازی آسیایی می‌گفت و حساسیت‌هایش.

رحمتی اما گفتن از درد جامعه را انتخاب کرده است. دردی که شاید با توجه به شرایط زندگی‌اش نه برای شخص او مفهومی داشته باشد، نه برای فرزندانش و اتفاقاً همین است که واکنش نشان دادن‌های این چنینی را ارزشمندتر می‌کند.

به خصوص که این اولین بار نیست. مهدی رحمتی نسبت به مشکلات جامعه پیش از این هم بارها واکنش نشان داده است.

کافی است به صفحه اینستاگرام او نگاهی بیندازید تا تفاوت جنس دغدغه‌هایش با سایرین را متوجه شوید.

در روزهایی که همه حواس‌ها به رقابت‌های جام جهانی بود، او از شرایط سخت زندگی مردم در آبادان، خرمشهر و خوزستان می‌گفت. بارها علی کریمی را در چالش‌هایی که به راه انداخته حمایت کرده و به هر بهانه‌ای نشان داده که بی‌تفاوت نیست و همه این کارها را بدون هیچ جار و جنجالی انجام داده است.

بدون اینکه بخواهد این همراهی را مثل خیلی از چهره‌های شناخته شده‌تر به روی مردم بیاورد و بدون اینکه به دنبال این باشد که به واسطه این انتقادها برای خود اعتباری جمع کند.

حرکت‌های این چنینی، دقیقاً همان حلقه مفقود شده فرهنگ در فوتبال امروز است. همان فرهنگی که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، هنوز که هنوز است بعد از سال‌ها با توزیع چند صد پرچم و پیراهن تیم ملی در روسیه در صدد نشان دادن آن به نمایندگان فوتبال جهان بودند. همان که مسوولان باشگاه‌ها با عکس انداختن کاپیتان‌ها و لیدرهای‌شان در کنار هم به دنبال احیایش هستند و همان فرهنگی که با بوسیدن‌های اجباری و آشتی‌های نمایشی به جای هر پیامی، تنها به شعور مخاطب توهین می‌کند.

ای‌کاش مسوولان فرهنگی فوتبال چشمان‌شان را باز کنند و مهدی رحمتی‌ها را در فوتبال بشناسند، تأثیرشان بر فرهنگ عمومی جامعه را دست‌کم نگیرند و از آنها برای اصلاح فرهنگ فوتبال کمک بگیرند چرا که اینها همان افرادی هستند که حرف‌شان به جان مردم می‌نشیند. قراردادهای میلیاردی و زندگی‌های مرفه، از مردم جدای‌شان نکرده و درد مردم را درد خود می‌دانند. کیمیایی که در این زمانه، سخت نایاب است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استقلال تهران سید مهدی رحمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان که با حضور خسروی مشاور حوزه ایثارگران استاندار ایلام صورت گرفت، با ابراز رضایت از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، افزود: عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در اجرای برنامه‌های فرهنگی، پرداخت تسهیلات مسکن، اشتغال و خدمات ارائه شده به جامعه ایثارگران استان رضایت بخش است.

وی عنوان کرد: خدمت رسانی به خانواده‌های معظم شهدا افتخار بزرگی برای مسئولان است که این خدمات باید در طول سال استمرار داشته باشد.

بهرام نیا بیان کرد: از برنامه‌ها و اهداف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برای خدمات رسانی مطلوب به خانواده‌های معظم شهدا و جامعه ایثارگران استان حمایت خواهیم کرد.

استاندار ایلام، بر برگزاری جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان با حضور شخص ایشان و پیگیری کامل و جامع مصوبات تاکید کرد و افزود: توجه جدی به ساخت زائر سرا در شهرستان‌های ایلام و مهران و اجرای پروژه ساختمان اقامتی و ایثار شهر ایلام ضروری است.

محمد رحیمی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز با تقدیر از حمایت‌های استاندار ایلام از برنامه‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، گفت: در سال جاری برنامه ریزی خوبی برای خدمات رسانی مطلوب به جامعه هدف از جمله در دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، پرداخت تسهیلات مسکن و اشتغال درنظر گرفته است، افزود: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام امسال درصد اجرای برنامه‌های ماندگار فرهنگی در استان است.

وی تصریح کرد: در همین ارتباط تقویم برنامه‌های فرهنگی در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در حال تدوین است.

وی از اجرای کامل مصوبات دوره اول سفر ریاست محترم جمهوری در حوزه بنیاد شهید استان خبر داد و گفت: در قالب طرح نهضت ملی مسکن به جامعه ایثارگران استان نیز زمین واگذار شده است.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام از برگزاری آزمون مختص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد خبر داد و بیان کرد: این آزمون فرصت بزرگی برای اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد است.

کد خبر 6088534

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • پیشنهاد هلندی برای مهدی قایدی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • مهدی قایدی به فوتبال هلند می‌رود؟
  • بدون حواله هم قهرمان می‌شویم!
  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • هافبک استقلال پایش را به تیغ جراحان سپرد
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • مدیرعامل فولاد شکایت مهدی رحمتی را تکذیب کرد
  • نسل طلایی 98 کجای فوتبال ایران است؟