Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احمد ضیایی نایب رییس اسبق فدراسیون داورزنی و رییس فعلی فدراسیون والیبال تصمیماتی عجیب و غیرمنطقی اتخاذ می‌کند که تنها از فردی همچون او برمی آید. در ادامه تصمیمات آقای دکتر این بار در اجلاس جهانی این فدراسیون، یکی از کارمندان شرکت کرده تا صندلی ایران خالی نباشد! این درست مثل آن است که در مسابقات لیگ ملت‌های والیبال ایگور کولاکوویچ به مرخصی برود و به آنالیزور تیم وظیفه کوچینگ را بدهد! درست به همان اندازه غیرمنطقی و عجیب.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجلاس لیگ ملت‌های والیبال با حضور آری گراسا، رییس فدراسیون جهانی و روسای فدراسیون‌ کشورهای مختلف در لوزان سوییس برگزار شد. در این جلسه گراسا به کشورهای مختلف بابت برگزاری خوب مسابقات تبریک و خسته نباشید گفت و این برگزاری شیوه جدید رقابت‌ها را موفقیت بزرگی برای والیبال دانست. رییس فدراسیون جهانی برگزاری لیگ ملت‌های والیبال را انقلابی در FIVB دانست که در آن 16 تیم برای قهرمانی با هم رقابت جدی دارند. در حالی که در دوره گذشته این اجلاس محمدرضا داورزنی به‌عنوان نماینده ایران در جلسه حضور داشت، این بار شاهد اقدامی جدید از سوی فدراسیون والیبال بودیم. نکته مهم در این اجلاس این بود که احمد ضیایی، رییس فدراسیون ایران غایب بود و به جای وی خانم حسابی، کارمند فدراسیون و عضو کمیته رسانه‌ای کنفدراسیون والیبال آسیا به‌عنوان نماینده ایران حضور داشت!

اجلاس لیگ ملت‌های والیبال جمعه در لوزان سوییس با حضور آری گراسا، رییس فدراسیون جهانی والیبال و مسوولان عالی‌رتبه فدراسیون‌های کشورهای مختلف برگزار شد. در این جلسه گراسا ضمن عرض خسته نباشید به کشورهای مختلف بابت میزبانی در هفته‌های مختلف از شیوه جدید برگزاری رقابت‌ها به‌عنوان یک موفقیت بزرگ برای والیبال یاد کرد. گراسا همچنین برگزاری شیوه جدید لیگ ملت‌های والیبال که در آن 16 تیم در طول دو ماه به رقابت با هم می‌پردازند را انقلابی برای والیبال دانست.

در ادامه‌ تصمیمات عجیب در فدراسیون والیبال ایران این بار هم شاهد اتفاق عجیبی بودیم چرا که همواره در ادوار گذشته این اجلاس محمدرضا داورزنی به‌عنوان رییس فدراسیون در اجلاس شرکت می‌کرد اما امسال احمد ضیایی به دلایلی نامعلوم در این جلسه شرکت نکرد و به جای او سارا حسابی که کارمند فدراسیون است و بیشتر کار مترجمی در فدراسیون والیبال را بر عهده دارد، به این اجلاس اعزام شد! دلیل اصلی غیبت ضیایی در این اجلاس به نظر همان عدم تسلط وی به زبان انگلیسی باشد، آنچه سبب شده تا آقای دکتر برای حضور در اجلاس‌ها و مناسبت‌های جهانی نیاز به حضور یک مترجم تمام وقت در کنار خود داشته باشد.

پیش از این یک بار دیگر هم ضیایی برای حضور در اجلاس در فدراسیون جهانی به همراه سعید درخشنده به لوزان رفته بود که در آن موقع هم از سوی رسانه‌ها عدم تسلط ضیایی به زبان انگلیسی دلیل سفر دونفره عنوان شد و این بار هم عدم رفتنش به لوزان و اعزام فردی که پیش از این صرفا مترجم سرمربی تیم ملی بوده شاید به عدم آشنایی مسوولان به زبان انگلیسی مربوط باشد.

جدا از اینکه چرا رییس فدراسیون والیبال خود را از حضور در این اجلاس معاف کرده، باید این سوال را پرسید که آیا با توجه به چارت اداری نباید در صورت عدم حضور رییس، دبیر یا نایب رییس به اجلاس لیگ ملت‌ها می‌رفتند؟ یا اینکه لااقل مسوول امور روابط بین‌الملل حاضر می‌شد؟ اما فدراسیون والیبال در پاسخ به این سوال گفته است که خانم حسابی، مسوول روابط بین‌الملل است اما آیا نباید ابلاغ حکم او بر روی سایت فدراسیون منتشر می‌شد و چرا پس از انتقادات به صدور این حکم اشاره می‌شود؟

نکته مهم دیگر اینکه در جلسات مهم از جمله اجلاس لیگ ملت‌ها باید افرادی با تجربه و کاربلد به رایزنی با دیگر روسا و مسوولان فدراسیون جهانی بپردازند و بتوانند با تجربه‌شان از حقوق ایران در کسب میزبانی و موارد دیگر دفاع کنند اما آقای رییس، کارمند امور بین‌الملل را به این سفر فرستاده تا تنها به‌عنوان یک توریست و تماشاگر تنها نظاره‌گر صرف این اجلاس باشد. به ویژه اینکه هم رییس، هم دبیر و هم بقیه مسوولان عالی‌رتبه فدراسیون این روزها در تهران تقریبا هیچ دغدغه خاصی ندارند و می‌توانستند در این اجلاس حضور پیدا کنند.

گره معمای ماجرای اعزام خانم کارمند را باید در جایی خارج از فدراسیون جست‌وجو کرد. آنجا که بانوی کارمند روابط بین‌الملل معلم خصوصی آقای دکتر برای تدریس زبان انگلیسی است! شغل خاصی که در ابتدا اسباب ارتقای شغلی معلم خصوصی را از کارمند ساده روابط عمومی به روابط بین‌الملل فراهم کرد و در ادامه یک سفر لاکچری به لوزان را برای وی به همراه داشت.

در سال‌های گذشته با حضور مستمر و پررنگ مدیران در جلسات فدراسیون جهانی والیبال، ایران توانسته چند کرسی بین‌المللی را کسب کند و با توجه به این موقعیت در شرایط حساس نیز توانسته با رایزنی مشکلاتی از جمله الزام به حضور بانوان در استادیوم‌ها را حل کند. حال امیدواریم مسوولان فدراسیون والیبال با جدی گرفتن چنین جلساتی و اعزام افراد باتجربه و کاربلد بتوانند از حیثیت والیبال ایران دفاع کنند و درصدد افزایش کرسی‌های بین‌المللی باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران والیبال فدراسیون والیبال احمد ضیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر است.

خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.

داداش‌پور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزش‌های فناورانه

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاه‌های متفاوت است و هر کدام از اعضا می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاه‌های کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندی‌هایی که در عرصه‌های مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگ‌های دانشگاهی است.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیان‌های ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزش‌های بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزش‌های بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه‌اندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازی‌های دیجیتال می‌پردازند و این نشان می‌دهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کرده‌ایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.

مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانم‌ها در مسائل تصمیم‌ساز کشور توجه دارد و قوی‌ترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهم‌ترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آن‌ها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.

کد خبر 6094248 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • رئیس فدراسیون والیبال ایران در سفرش به عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • یزد میزبان والیبال باشگاه‌های مردان آسیا شد
  • میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های آسیا قطعی شد
  •  میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های مردان آسیا قطعی شد
  • رسمی: میزبانی جام باشگاه‌های آسیا به ایران رسید