Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@04:10:10 GMT

راهی که به "حسین" ختم می‌شود + تصاویر

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۴۱۰۶۹

راهی که به 'حسین' ختم می‌شود + تصاویر

چند سالی است که مردم مسلمان ایران با حضور در راهپیمایی میلیونی اربعین باری دیگر ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت نه به صورت حرف بلکه در عمل، ابراز می‌کنند و کیلومترها راه را برای زیارت حسین(ع) پیاده می پیمایند.

در این میان خادمان امام حسین(ع) نیز با برپایی موکب‌های کوچک و بزرگ و به هر وسیله و بهانه‌ای به این زائران خدمت و به آن افتخار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مازندران یکی از استان‌هایی است که هر ساله در این مسیر پیشگام بوده و سال گذشته 20 موکب را در مسیر پیاده‌روی اربعین برپا کرده است؛ در این میان شهرستان فریدونکنار نیز سال گذشته با برپایی موکب «خدام‌الحسین(ع)»، با خلوص نیت، به زائران اباعبدالله خدمت‌رسانی می کرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا آزادی‌کناری مسئول موکب خدام‌الحسین(ع) شهرستان فریدونکنار با حضور در جمع رسانه‌های فعال این شهرستان، از کاهش تعداد موکب های استان مازندران نسبت به سال گذشته از 20 به 10 موکب خبر داد و اظهار کرد: خدام‌الحسین یکی از این موکب‌های فعالی است که در اربعین امسال حضور خواهد شد، موکبی که نه تنها به فریدونکناری‌ها، مازندرانی‌ها و ایرانیان بلکه به تمام زائران امام حسین(ع) خدمت‌رسانی خواهد کرد.

آزادی با این استدلال که اربعین شاهراهی است که به ظهور امام زمان(عج) ختم می‌شود، تصریح کرد: خون امام حسین(ع) به شیعیان آنچنان انگیزه‌ای داد که برای ظهور امام زمان(عج) در جنبش هستند.

وی با اشاره به عملکرد این موکب در سال گذشته اظهار کرد: حدود 17 تن برنج و 100 میلیون تومان وجه نقد از 23 روستا و شهر فریدونکنار جمع آوری شده بود و موکب خدام‌الحسین(ع) شهرستان فریدونکنار از 20 موکب مازندرانی توانست رتبه چهارم را به دست آورد و در میان 10 موکبی که امسال خدمات می دهند، قرار دارند.

پذیرایی از 38 هزار نفر وعده در سال گذشته

مسئول موکب خدام الحسین(ع) فریدونکنار خاطرنشان کرد: یکی از برکات این موکب این است که به وسیله نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، در اربعین امسال و در عمود 1215، پرچم امام رضا(ع) بر روی این موکب برافراشته میشود. در سال گذشته به 38 هزار نفر وعده غذایی در حسینیه، مدرسه، چادرهای مجاور در عمود 1215 داده شد.

هر کسی می‌تواند زائر باشد

 "اگر از جمله کسانی هستید که حسرت حضور در اربعین حسینی و درک حضوری آن را از دست می‌دهید، می‌توانید در ثواب آن شریک باشید" این شعار خدام‌الحسینی‌ها است، هر نفر یک زائر می‌تواند باشد و به هر شکلی می‌توان برای بهره‌بردن از ثواب اخروی در این حرکت میلیونی سهیم بود. برخی‌ با کمک‌های مادی خود، راه را برای خدمت‌گذاری خادمان در این موکب هموارتر می‌کنند، برخی از دسترنج‌شان، برنج، قوت غالب مازندرانی‌ها برای زائران نذر می‌کنند و هر کسی به هر نحوی.

آزادی با اشاره به اینکه با انتخاب رابطان موکب در شهر، روستا و اقشار مختلف، مسیر را برای جمع‌آوری نذورات مهیا کردیم، تصریح کرد: مردم می توانند وجه نقد، برنج، دارو و هر چیز دیگر را در این مسیر نذر کرده و در اختیار موکب قرار دهند.

صرف نذورات برای عراقی ها فقط یک شایعه است

وی با بیان اینکه برخی می گویند نذورات برای عراقی ها مصرف می شود، اما این سخنان شبه ای بیش نیست و تمام نذورات برای زائران امام حسین استفاده می شود، گفت: موکب "سبایا کربلا" شریک عراقی موکب خدام الحسین(ع) شهرستان فریدونکنار محسوب می‌شود.

مسئول موکب خدام الحسین(ع) شهرستان فریدونکنار با اشاره به اینکه در خدمت رسانی در عراق، با آنها مشارکت می کنیم، افزود: امسال مدیریت آقایان و بانوان با این موکب و امور مربوط به ادارات و خرید در کشور عراق با آنهاست. همچنین برخی از مردم آبادان نیز کارهای ترجمه را انجام می دهند و یک مثلث خدمت به راه افتاده است.

آزادی به خدماتی که امسال در اربعین از سوی این موکب می شود اشاره و خاطرنشان کرد: در عمود 1215 امور درمانی و فرهنگی، در عمود 1430 در شهر کربلا امور اسکان و اجرای برنامه های فرهنگی، مذهبی، مداحی و دسته روی در کربلا از سوی بخش فرهنگی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا، شیخ طوسی از امام حسن عسکری(ع) روایت کرده نشانه‌های مؤمن پنج چیز است و یکی از آنها زیارت اربعین است، نذر کرده و همراه با کاروان حسین(ع) در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی عاشقی کنید، اگر توان زیارت نیست، بهترین فرصت برای جمع‌آوری ثواب‌ و اجر فراهم است، بسم الله...  

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟