Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری کنفرانس بین‌المللی همدان پایتخت گردشگری آسیا 2018 با حضور محمد محب‌خدایی (معاون گردشگری کشور) و پاندیت لینگچون (دبیرکل مجمع کشورهای آسیایی) در حضور خبرنگاران برگزار شد.

محمد محب‌خدایی در ابتدای این نشست گفت: رویداد همدان 2018 فرصت مهمی در گردشگری کشور است که به نوعی بتوانیم با آن مقصدهای جدیدی را به مقصدهای قبلی خود اضافه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته شاید دنیا تنها دو استان اصفهان و فارس را در بعد تاریخی و مشهد و قم را در بعد زیارتی می‌شناخت ولی امسال با برگزاری رویداد تبریز 2018 و همچنین همدان 2018 این استان‌ها به استان‌های قبلی اضافه شدند.

وی افزود: برگزاری خوب این رویدادها به نوعی بزرگ‌ترین فرصت برای گردشگری داخلی و خارجی ما بوده و امیدواریم این استان به پایلوت خوبی در کشور تبدیل شود و استان‌های دیگر نیز از آن الگو بگیرند. خوشبختانه در دل رویداد همدان 2018، 50 رویداد دیگر گنجانده شده که تعدادی از آنها تا به حال به انجام رسیده است. یکی از همین رویدادها بحث گردشگری کودک بود که در تهران آن را مطرح کردیم و حال همدان می‌تواند از آن منتفع شود و به این ترتیب کمک شایانی به گردشگری داخلی ما شود. همچنین استان همدان شایسته انتخاب به عنوان پایتخت کشورهای آسیایی بوده و ما امیدواریم که در این استان پذیرای رویدادهای بیشتری باشیم.

در ادامه این نشست، پاندیت لینگچون (دبیرکل مجمع کشورهای آسیایی) گفت: گردشگری برای آسیا مقوله مهمی به شمار آمده و آسیا علاوه بر اینکه گردش‌پذیر است گردشگر فرست هم هست که برای نمونه می‌توان کشور چین را نام برد. ما در مجمع کشورهای آسیایی سه هدف مهم را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: اولین هدف گسترش گردشگری آسیاست که اگر بتوانیم گردشگری درون‌قاره‌ای را به این صورت گسترش دهیم این موضوع به نفع ایران بوده و می‌تواند مقاصد مختلف خود را به آسیا معرفی کند. همچنین هدف دوم ما گسترش منابع انسانی برای کشورهای آسیایی است بنابراین در این حوزه به دنبال پرورش، آموزش و ترویج گردشگری هستیم که ایران نیز می‌تواند در آن نقش‌آفرین باشد.

وی ادامه داد: هدف سوم ما افزایش مشارکت و کمک‌رسانی به اعضای ACP (کشورهای آسیایی) است چراکه بعضی اعضا توانایی گسترش این صنعت را ندارند و ما می‌خواهیم که با همکاری خود این کار را برای آنها انجام دهیم. نمونه موفقی که در این سه هدف با آن مواجه بودیم کشورهای تایلند و کامبوج هستند که ما در آنجا با ایجاد این طرح که گردشگران با یک ویزا بتوانند به دو کشور سفر کنند، گردشگران ورودی به آنها افزایش پیدا کرده است. به همین منظور امیدواریم بتوانیم این مدل را برای ایران و ترکیه نیز انجام دهیم.

وی گفت: در انتها باید بگویم که فلسفه ما در دوستی، صلح و مشارکت بوده و این اهدافی است که ما به دنبال آن هستیم. در گذشته جنگ‌های زیادی در منطقه ما شکل می‌گرفت که ازجمله آنها می‌توان به جنگ ویتنام اشاره کرد ولی در حال حاضر در این قسمت‌ها ما شاهد رشد گردشگر هستیم و امیدواریم این مدل برای خاورمیانه هم ایجاد شود.

دبیرکل مجمع کشورهای آسیایی با بیان اینکه سیاست‌های موجود کشورها تاثیری در تصمیم‌گیری‌های این مجمع ندارد و همینطور سیاسی نبودن آن گفت: هفته آینده در جلسه‌ای پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی برای سال آینده انتخاب می‌شود که البته تصمیم نهایی درباره آن مهرماه و در همدان گرفته خواهد شد.

وی افزود: ما در ACD (مجموعه کشورهای آسیایی) در حوزه گردشگری به دنبال همکاری و ارتقای این سند هستیم و همینطور به دنبال جواب این پرسش هستیم که چطور گردشگری را در کشورهای مختلف به وجود بیاوریم که البته در این راه ممکن است آلودگی‌های محیط زیستی ایجاد شود ولی از طریق تجربه کشورهای دیگر که در امر توسعه موفق بوده‌اند می‌خواهیم این آسیب‌های محیط زیستی را کاهش دهیم.

در ادامه این مراسم محب‌خدایی در پاسخ به این سوال که چند کشور از مجموع کشورهای آسیایی در این مراسم شرکت کرده‌اند، گفت: 40 نفر از 15 کشور آمده‌اند که مقام‌های مختلفی دارند ولی سه نفر از معاونین وزرا در این رویداد شرکت کرده‌اند. اینکه چرا کشورهای بیشتری شرکت نکرده‌اند می‌توانند علت‌های سیاسی داشته باشد.

خبرنگار ایلنا از دبیرکل مجمع کشورهای آسیایی پرسید: با توجه به اینکه 34 کشور در مجمع کشورهای آسیایی عضو هستند و شعار این مجمع این بوده که تصمیم‌گیری‌های آنها براساس سیاست نیست چرا کشورهای بیشتری در این مراسم شرکت نکردند، که دبیرکل مجمع کشورهای آسیایی گفت: برگزاری مراسم برعهده ایران بوده و ما کمک خود را سال گذشته برای معرفی ایران کرده‌ایم  که ازجمله این کمک‌ها می‌توان اضافه کردن آیکونی در سایت مجمع کشورهای آسیایی باشد که در آن جاذبه‌های استان همدان به تفکیک معرفی شده‌اند. البته باید بگویم کمک‌های ما به ایران با تمام شدن میزبانی همدان تمام نشده و آیکون معرفی همدان در سایت باقی می‌ماند تا علاقه‌مندان با مراجعه به آن از جاذبه‌های استان همدان مطلع شوند.

در ادامه مراسم محب‌خدایی درباره گرانی بلیت هواپیماها گفت: برای توسعه گردشگری باید به سمت هزینه‌های معقول برویم. موضوع بلیت هواپیما مشکلی بوده که براساس دستور رئیس جمهور قرار بر این بود که کارگروهی برای این منظور شکل گیرد و از افزایش قیمت‌ها جلوگیری کند و به این صورت این موضوع مانعی برای توسعه گردشگری نباشد ولی شاید ایرلاین‌ها هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشند که برای این منظور در هفته آینده جلسه‌ای برگزار شده و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: همدان پایتخت گردشگری آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۲۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان