Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:34:28 GMT

گروگانگیری ذهنی توطئه دشمنان در شرایط کنونی است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۹۸۰۸

گروگانگیری ذهنی توطئه دشمنان در شرایط کنونی است

اراک - ایرنا - فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: گروگانگیری ذهنی توطئه دشمنان در شرایط کنونی است که می کوشد از طریق ایجاد عملیات روانی به آن بپردازد.

به گزارش ایرنا، سردار« محسن کریمی» روز سه شنبه در آیین گرامیداشت هفته دولت در فرهنگسرای آئینه اراک، افزود: دشمنان در گروگانگیری ذهنی، خطا مدیران و مشکلات کشور را بزرگنمایی و به کل جامعه تعمیم می دهند و با ایجاد حس بی اعتمادی می کوشند به اهداف پلیدشان دست یابند که خنثی کردن این دسیسه هوشیاری مردم را می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: مردم مطالبه بحق در کاهش تورم، اشتغال و رونق تولید دارند اما راهکار آن همنوایی با دشمنان نیست بلکه باید حرکت در مسیر منطقی و قانونی را پی بگیرند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: دنیا طلبی، فساد ، مصرف گرایی، ضعف ایمان و بیکاری زمینه های جنگ اقتصادی است که دشمن با تحریم، بی ثباتی نرخ ارز، تحریم پولی و ارزی، بی ارزش کردن پول ملی تمام توان خود را به کار گرفته تا در این مبارزه، پیروز میدان باشد.
سردار کریمی گفت: ایجاد نوسان پولی، ورشکستگی، گرانی لجام گسیخته، جوسازی، نارضایتی عمومی، تغییر ذائقه مردم، فشار بر حاکمیت، تن دادن به مذاکره و پذیرش خواسته غرب و استکبار و است.
سردار کریمی افزود: عزم ملی، انسجام و وحدت راهکار خروج از مشکلات در شرایط فعلی کشور است و ملت باید درک دقیقی از وضعیت جامعه داشته و با همراهی و سعه صدر از گردنه سخت مشکلات عبور کنند.
وی اظهار داشت: باید جنگ اقتصادی که با حمایت استکبار به کشور تحمیل شده را به درایت مدیریت کرد تا نواقص و کمبودها بهانه ای به دست بدخواهان نظام ندهد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: دشمنان راه های مقابله را در جنگ جمعیتی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای طراحی کرده اندو می کوشند در این فضا سبک زندگی، آداب و زیر ساخت های فکری جامعه را هدف قرار دهند.
سردار کریمی گفت: باید به توان داخلی اعتماد کرد و در سایه آن از شرایط سخت عبور کرد.
سردار کریمی افزود: سوء مدیریت، اعتماد نکردن به توان داخلی و حس اعتماد به دشمنان مولفه های است که به کشور آسیب وارد می کند.
وی اظهار داشت: دشمن با آغاز عملیات جنگ روانی می کوشد سیاه نمایی را گسترش و با ایجاد ناامیدی به اهداف خود دست پیدا کند اما ملت با اتکا به باورها و ظرفیت های داخلی خواب دشمنان را آشوب خواهند کرد.
استان مرکزی یک میلیون 440 هزار نفر جمعیت و علاوه بر 12 شهرستان، 33 شهر و 792 روستا نیز دارد.
6991/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرمانده سپاه عزم ملي استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه

تاکنون به این نکته توجه کرده‌اید که خاطرات لحظات احساسی‌تان چقدر پررنگ و واضح در ذهنتان نقش بسته است؟ این موضوع از نظر علمی اثبات شده است و به نحوی است که خاطرات ثبت شده در لحظات عاطفی، چه شیرین باشند و چه تلخ، از دیگر خاطرات ماندگارتر هستند و همچنین قابلیت تحریف بیشتری هم دارند.

تحقیقات نشان می‌دهند که خاطرات در گذر زمان می‌توانند تحریف شوند. این تحریفات در بسیاری از مواقع می‌توانند ناشی از تلقین‌های ذهنی باشند. احساسات نقش زیادی در شکل‌گیری حافظه دارند اما می‌توانند در مقابل میزان تحریف‌پذیری خاطرات را افزایش دهند.

در سال ۲۰۱۴، مطالعه ای درمورد تاثیر تلقین بر حافظه و به وجود آوردن خاطرات کاذب صورت گرفت که در ادامه این مطلب آن را بررسی می‌کنیم.

موضوع مطالعه این تحقیق، مقایسه نیروی احساسات و قدرت تلقین بر تغییر ساختار حافظه است. در آزمایش‌های عملی، به شرکت‌کنندگان تصاویری نمایش و پس از آن توضیحاتی شرح داده شد.  بعد از این مراحل، برای بررسی نتایج و مقایسه آن‌ها با یکدیگر، از شرکت‌کنندگان درباره احساساتشان درمورد دیده‌ها و شنیده‌ها سوالاتی پرسیده شد. محققان درباره پاسخ‌ها چنین می‌گویند: جواب شرکت کننده‌ها با برانگیختگی احساسی همراه بود. به شکلی که نسبت به دیده‌ها و شنیده‌هایشان، بسیار شدیدتر واکنش نشان دادند و این موضوع به دلیل تاثیر متقابلی است که تلقین و داستان‌سازی ذهنی بر فرآیند شکل گیری خاطرات می‌گذارد.

این تحقیق نشان داده است که افراد با تصویرسازی کردن، بخش زیادی از حافظه را تشکیل می‌دهند؛ به صورتی که ممکن است فرد با موضوعی برخورد مستقیم و حقیقی نداشته باشد اما با تصور آن موقعیت، تصویر مجازی را در ذهن خود بسازد و آن را پرورش دهد.

این مسئله در مواقعی مثل مواجهه با ترس و اضطراب می‌تواند شدیدتر بروز کند. هنگامی که یک فرد در موقعیت ترس قرار می‌گیرد، بیشتر از شرایط محیطی، نسبت به خاطر ذهن و تصوراتش آشفته می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهند که تاثیر تلقین و تصویرسازی بر خاطرات عاطفی منفی بیشتر است. در این راستا می‌توان به مثال موقعیت وحشت‌زا که به اشاره شد استناد کرد.

به طور کلی این تحقیق سعی در اثبات قدرت و اثرگذاری تلقین و تصویرسازی‌های ذهنی خصوصا درمورد خاطرات عاطفی دارد.

منبع: CogBlog

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر نوجوان در تهران / متهم دستگیر شد
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان