Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@02:57:42 GMT

قطعات منفصله همچنان صدرنشین لیست واردات

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۷۸۵۴۳

به گزارش اکوفارس، این میزان در حالی در پنج ماهه ابتدای سال‌جاری ثبت شده است که در چهار ماهه گذشته، در مجموع ۷۲۶ میلیون دلار انواع قطعات منفصله به کشور وارد شد و این نشان‌دهنده رشد ۵/ ۲۱ درصدی به نسبت چهار ماه گذشته است. در پنج ماه امسال به نسبت چهار ماه ابتدای سال‌جاری در مجموع ۱۵۶ میلیون دلار بیشتر برای واردات قطعات منفصله خودرو هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که چنانچه آمار پنج ماهه ابتدایی سال‌جاری را با مدت مشابه سال قبل مقایسه کنیم مشاهده می‌شود کهواردات قطعات منفصله برای تولید خودرو سواری بیش از دو برابر شده و رشد ۱۰۳ درصدی را تجربه کرده است. در پنج ماهه سال گذشته در مجموع ۴۳۴ میلیون دلار انواع قطعات منفصله به کشور وارد شد درحالی‌که این میزان با افزایش ۴۴۸ میلیون دلاری، همان‌طور که اشاره شد در پنج ماهه ابتدایی امسال به ۸۸۲ میلیون دلار رسیده است. افزایش واردات در ۵ ماهه ابتدایی سال‌جاری بی‌ارتباط با آغاز تحریم‌های یکجانبه ایالات‌متحده آمریکا علیه زنجیره خودروسازی کشور نیست. با توجه به اینکه تحریم‌ها از اواسط ماه گذشته آغاز شده است، مونتاژکاران به‌منظور افزایش تاب‌آوری در مقابل تحریم‌ها تلاش کرده تا حد امکان از فرصت زمانی تا پیش از آغاز تحریم استفاده کرده و قطعات مورد نیاز خود را وارد کنند تا چنانچه تحریم‌ها محدودیت‌هایی ایجاد کردند، بتوانند همچنان به حیات خود ادامه دهند. البته تحویل خودروهای پسابرجامی و همچنین افزایش تقاضا برای خودروهای مونتاژی چینی را نیز می‌توان از دلایل دیگر در ارتباط با قرار گرفتن واردات قطعات منفصله خودرو در سر لیست واردات کالا به کشور دانست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند